Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הצמיגים Goodyear EfficientGrip Performance ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באתר של טייר-קלאב יש לך גם את הטויו CF2 ואת הפאלקן ZE914 החדש (אם כי על הנייר, מבחינת ה-EU Label, הגודייר עדיפים במעט). למיטב ידיעתי מה שמופיע אצלהם באתר זמין במלאי להזמנה מיידית.

באתרי טייר-דיל וטיירס4יו יש עוד כמה אפשרויות בתמחורים שונים, אבל איני יודע לגבי המלאי/התחייבות במחיר.

נכון מאד.

כל הצמיגים המופיעים אצלנו באתר זמינים להתקנה מיידית ובמחיר המדוייק שצויין ללא כל תוספות.

דווקא במידה שלך יש כמה וכמה אופציות זמינות להתקנה.

נשמח לעמוד לרשותך באתר או במוקד הטלפוני.

פורסם

אני עדיין לא חושב שיש למידה הזאת מבחר נורמלי,אשמח אם מישהו יוכל לנסות לעזור לי על ההבדלים בין הגודייר,קונטיננטל ונגיד ה CF2 או פאלקן 914

Scan Speak

פורסם

נתוני "על הנייר" של הצמיגים ע"פ ה-EU Label (חסכון בדלק, אחיזה ברטוב, רעש חיצוני):

פאלקן ZE914:_____________דלק - E, אחיזה - B, רעש - 71db.

טויו CF2:_________________דלק - C, אחיזה - B, רעש - 70db.

גודייר אפישנט גריפ פרפורמנס:____דלק - B, אחיזה - A, רעש - 68db.

קונטיננטל פרימיום קונטקט 2: ____דלק - E, אחיזה - B, רעש - 71db.

יש גם קונטיננטל ספורט קונטקט 2: _דלק - E, אחיזה B, רעש - 71db.

להסבר על המדדים, קרא כאן:

http://www.continental-tires.com/www/download/tires_de_en/themes/news/download/dl_2012_praesentation_eu_reifenlabel_en.pdf

או ראה את סרטון ההסבר:

http://www.continental-tires.com/www/tires_de_en/themes/tirelabel/eu_label_movie_en.html

פורסם

תום תודה לך בכל מקרה אבל את הנתונים האלה אני יכולתי גם למצוא,זה לא תמיד מה שרואים על פני השטח,מעניין אותי מישהו שהתנסה בשני צמיגים מהרשימה ויכול לתת חוות דעת.

Scan Speak

• תוכן חדש...