Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבי מכוניות - זהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו רק שיטה אחת מיני רבות, ויש עוד מצבים רבים להיזהר מהם:

1. תדלוק או מילוי אוויר בתחנת דלק, כאשר יוצאים מהמכונית והיא נגנבת מיידית. בכל שירות בתחנת הדלק יש להוציא המפתח.

2. רכב מאחרו מתנגש קלות (בכוונה) ובעת שיוצאים לראות את הנזק, אדם שני שהיה ברכב המתנגש גונב את רכבך והמתנגש עצמו נמלט. שוב – לצאת מהרכב עם המפתח.

3. בעת חנייה או עצירה ברמזור, פותחים את דלת המכונית וזורקים החוצה את הנהג, ובד"כ כלל את הנהגת. אירוע שחוזר על עצמו בתדירות גוברת בתל-אביב. יש לנעול תמיד, מכנית או חשמלית, את דלתות הרכב בעת ששוהים בו.

4. וורסיה שונה מעט ממה שנכתב לעיל: מצביעים לנהג על נקר בגלגל וכשהוא יורד, גונבים את המכונית.

זהירות היא תמיד במקום, ודרך צליחה,

עידן.

Power Is Nothing Without Control

פורסם

אם אני יוצא עם המפתח והוא שולף סכין? מה עדיף?

ובמקרה כזה אם מתנגשים בי קלות מאחור בסימטאות יפו, אם אני לא יוצא - זו עבירה בפני עצמה.

אבל במילא אנחנו מדינת עולם שלישי (או לפחות בדרך הנכונה לשם), אז אין על מה להתלונן בעצם..

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

באמת מה אומרים רוב הביטוחים בנושא שבמידה ואתה מאויים על ידי גנב עם נשק חם האם הביטוח יחזיר את הכסף במידה והרכב נגנב ?

פורסם

2. רכב מאחרו מתנגש קלות (בכוונה) ובעת שיוצאים לראות את הנזק, אדם שני שהיה ברכב המתנגש גונב את רכבך והמתנגש עצמו נמלט. שוב – לצאת מהרכב עם המפתח.

עשו את זה לשכנה שלי ערבים ליד כפר ערבי, המטומטמת במקום לברוח נלחמה בהם והם דרסו לה את הרגל...

פורסם

זו רק שיטה אחת מיני רבות, ויש עוד מצבים רבים להיזהר מהם:

1. תדלוק או מילוי אוויר בתחנת דלק, כאשר יוצאים מהמכונית והיא נגנבת מיידית. בכל שירות בתחנת הדלק יש להוציא המפתח.

3. בעת חנייה או עצירה ברמזור, פותחים את דלת המכונית וזורקים החוצה את הנהג, ובד"כ כלל את הנהגת. אירוע שחוזר על עצמו בתדירות גוברת בתל-אביב. יש לנעול תמיד, מכנית או חשמלית, את דלתות הרכב בעת ששוהים בו.

4. וורסיה שונה מעט ממה שנכתב לעיל: מצביעים לנהג על נקר בגלגל וכשהוא יורד, גונבים את המכונית.

זהירות היא תמיד במקום, ודרך צליחה,

עידן.

יש גם מצב שהם חוסמים את הכביש ( עירוני ) עם עץ או עפ פח או כול דבר שבא ליד

ואז ברגע שאתהיוצא להוזיז את החפץ

הם מדלגים לך לאוטו...

פורסם

בקיצור

נסענו כל המשפחה לטיול הגענו לדרך חסומה (איזה בעסה) היתה עוד מכונית שכאילו באותו מצב אמרו שהם מכירים דרך עוקפת ושנסע אחריהם האמנו ונסענו וככל שהתרחקנו האמון ירד וזה נראה יותר מסוכן עד שהסכמנו שזו מלכודת. הדרך היתה צרה כך שאין מקום לפרסה שמרנו מרחק הם עצרו ובהזדמנות הראשונה מהר מהר כמה סיבובים פרסה ועפנו משם הגענו לכביש הראשי ונשמו לרווחה

פורסם

תנו לי להבין משהו, נגיד רכב נכנס בי מאחור ואני חושד בו אז פשוט לתת גז ולברוח?

זאת לא קצת עברה פלילית בריחה ממקום תאונה, גם שזה לא תאונה אלא שיפשופי טמבון, לשוטרים לא יהיה אכפת.

מה עושים במצב כזה?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

פשוט תהיה ערני למצב שגם שני נוכלים יכולים להחרים לך את הרכב בפנים, תחשוב קצת באותה סיטואציה - תן להם לבוא אליך עם פרטים מזהים...

Power Is Nothing Without Control

פורסם

בכל מקרה ובקיצור, לא משנה איפה אתם, בתחנת דלק או ברמזור לבדוק מנורה שרופה.. תמיד אבל תמיד לקחת את המפתח איתכם ולהשים אותו בכיס! לא להתעצל!!

לי אין בעיה, אני יוצא עם המפתח ביד אחת, והיד השניה מלטפת את האקדח שבחגורה...

אקדח להגנה עצמית זה דבר מצוין בימינו... 18 הוא גיל המינימום לרשיון לא ? :wink:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יש לנעול תמיד, מכנית או חשמלית, את דלתות הרכב בעת ששוהים בו.

נעילת הדלתות תוך נסיעה היא בין היתר סיכון בטיחותי. במקרה בו תהיה תאונה והרכב יתעקם או אפילו יתהפך יהיה הרבה יותר קשה לכוחות החילוץ לבצע את עבודתם במידה וכל הדלתות נעולות. גם אם הפצועים ברכב הם במצב קל יחסית המנעול עלול להתקע במצב נעול בגלל המכות שקיבל ואז יהיה צורך לקרוא למכבי האש שיבואו לחתוך לכם את הרכב שאתם כ"כ אוהבים (כל זאת אפילו לפני שדיברנו על העיכוב בטיפול ובפינוי במידה והפציעות קשות)

פורסם
[/right]

נעילת הדלתות תוך נסיעה היא בין היתר סיכון בטיחותי. במקרה בו תהיה תאונה והרכב יתעקם או אפילו יתהפך יהיה הרבה יותר קשה לכוחות החילוץ לבצע את עבודתם במידה וכל הדלתות נעולות. גם אם הפצועים ברכב הם במצב קל יחסית המנעול עלול להתקע במצב נעול בגלל המכות שקיבל ואז יהיה צורך לקרוא למכבי האש שיבואו לחתוך לכם את הרכב שאתם כ"כ אוהבים (כל זאת אפילו לפני שדיברנו על העיכוב בטיפול ובפינוי במידה והפציעות קשות)

אם התאונה כ"כ חמורה עד כדי כך שלא ניתן יהיה לפתוח את הדלתות (התהפכות וכד') מה זה משנה עוד חיתוך בדלת להצלת חיים כאשר האוטו גם ככה טוטאל לוס...

במקרה של תאונה לא כ"כ קשה אפשר פשוט לנפץ חלון ולפתוח את הדלת במקרה והמנעול נתקע (ואני מדבר על תאונה קלה שתקעה את הנעילה באוטו...כמה שזה נשמע ביזארי).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ואת המפתחות בכיס ..

אני לא אשכח פעם אחת שהיינו בטיילת בת"א באבולעפיה, ובחור עם V5, שם את המפתחות לרגע על השייש, והופ בחור נמוך קומה ממוצא ערבי לקח את המפתחות רץ , הניע , ונסע... בעל הרכב היה בהלם ונשאר עומד..

• תוכן חדש...