Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו כבר ראינו סרטוני DVR של תאונות אבל התאונה הזאת ממש החרידה אותי.

גם עוצמת הפגיעה וגם עצם העניין שכל ההרוגים כנראה לא עשו שום דבר רע, הם פשוט נסעו בירוק.

מישהו יודע פרטים על התאונה הזו?

מתי ואיפה היא קרתה ומה גרם למשאית לא לעצור באדום?

קישור לסרטון בפייסבוק

פורסם

התאונה התרחשה ביום חמישי, יוני 2013 בפיינטאון, דרום אפריקה.

המשאית פגעה בארבע מוניות מלאות וברכב פרטי. כתוצאה מעצמת הפגיעה, נהרגו 27 אנשים, כאשר 24 במקום ושלושה בבית החולים.

לפי החקירות עלה כי הבלמים הפסיקו לתפקד.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם (נערך)

http://jalopnik.com/dashcam-captures-terrifying-truck-crash-that-killed-27-1263118652

מצטער שלא הוספתי לינק בהודעה הקודמת. אני מהפלאפון ושחכתי להעתיק.

עריכה אחרונה על ידי oveRev

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

פורסם

אכן מקרה מחריד.

אני אבל לא מצליח להבין למה נהג המשאיתל צפר לפני כאות אזהרה. הוא הרי הרגיש שהבלמים לא מתפקדים. אולי בגלל הלחץ?

פורסם

באמת לא ברור.

אבל לך תדע מה עובר בראש כשאתה על סמי טריילר במשקל עשרות טונות במהירות 80 קמ"ש ומאבד את הבלמים.

מקריאת כמה כתבות הבנתי שרשיונות המשאית לא היו מעודכנים והחברה נתבעה.

מה שלי מוזר זה שאין איזשהו מנגנון שאמור לגבות את בלמי המשאית או לנעול אותם במקרה שהבלמים הראשיים לא מתפקדים.

פורסם

הבנתי שתובעים את החברה גם על הכשל בבלמים, וגם את הנהג תובעים על מספר סעיפים.

הקטע המחריד הוא מלחשוב מה עבר לנוסעים בראש. צפיתי בסרטון מספר פעמים ועל פניו נראה כי הרכבים החלו לבלום, משמע הם ראו את הסמי טריילר. רבה הצער, זה היה מאוחר מידי...

פורסם

בהחלט מחריד לחשוב על זה,

בכלל עצם הרעיון שאתה צופה ברגעים האחרונים בחייו של מישהו מבלי שהוא יודע את זה בכלל.

ואל תשכח שמדובר בדרום אפריקה, שם נוסעים בצד שמאל וההגה בצד ימין.

משמע הנזק המטורף שרואים בסרטון זה עוד אחרי שהמשאית פגעה כבר ב-3 רכבים מהנתיב הנגדי.

תאר לעצמך מה היתה עוצמת הפגיעה שם.

פורסם (נערך)

המחשבה פשוט מסמירה שיערות.

רץ עכשיו איזה סרטון של אופנוען בריטי שעבר תאונה קטלנית ובמצלמת דרך על קסדתו תיעדה את רגעיו האחרונים.

אני אנסה למצוא את הקישור לכתבה.

עריכה: http://www.mitsu.co.il/?p=4414

עריכה אחרונה על ידי oveRev
הוספת לינק

• תוכן חדש...