Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אשתי מתכננת לצאת לקניות, נכנסת לאוטו ואז נוקשת לה מישהי מהשכונה על החלון ומתנצלת על כך שפגעה בחלק האחורי של האוטו [emoji45] ו(כמובן) אומרת שתדאג לתקן את הנזק.

העפתי מבט ויש שם שבר בפגוש + סדיקה של הצבע של הדלת האחורית (5 דלתות, אעל. תמונות מחר באור).

מה הנוהל עכשיו? ביטוח שלנו / מוסך ואז ביטוח שלנו/ ביטוח שלה?

פורסם

לא תמיד יש צורך להפעיל ביטוח. אם זה מקובל על 2 הצדדים, ניתן לא לערב ביטוח ולקחת את הרכב לפחח שיתקן את הנזק כשהצד האשם משלם על התיקון.

אם הצד הפוגע לא מוכן לשלם מכיסו, אתה פונה לסוכן הביטוח שלך עם פרטי הפוגע, סוכן הביטוח שלך תובע את חברת הביטוח של הנהג הפוגע.

פורסם

אחדד את מה שכתב רונן שחפ, כי באמת לא ציינתי את זה מספיק במפורש - הכנס את האוטו רק למוסך מומלץ או שאתה מכיר, ובשום אופן לא למוסך הסדר שמחוייב להוציא אותך במינימום נזק לחברת הביטוח. המעט שראיתי מ"תיקי העבודות" של ההסדר האלה הספיק לי לכל החיים.

פורסם

דרך אגב.. בהנחה והיא רוצה לשלם דרך ביטוח ולא למוסך אני יכול לתבוע ישירות את הביטוח שלה או שחייב להפעיל את שלי?

פורסם

הסוכן שלך (או חברת הביטוח הישירה) תובע בשמך את הפוליסה שלה.

אין לכך שום קשר לפוליסה שלך, והיא לא מופעלת בכלל.

הפגוש נראה לי להחלפה.

מה היה לה שם שהיא הצליחה לעשות לכם כזה חור מדוייק? וו גרירה?:roll:

טוב שלכל הפחות הייתה מספיק הוגנת כדי לבוא ולהתוודות. גם בשביל זה צריך המון מזל.

ברוב המקרים היית מוצא רק את החור...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בדיוק דברתי עם הביטוח שלי (aig).. יש "תביעה בשם" ואפשר דרך הסדר או מוסך רגיל. אני בדרך כלל מטפל במוסך חיבה במכוניות אבל ראיתי שמוסך נע-אור לידי הומלץ בפורום (קרוב יותר והסדר של aig ושירביט)...

המלצות להמשך?

פורסם (נערך)

מוסך הסדר מאוד מפתה אתה משאיר את הרכב לוקח רכב חילופי מהיום הראשון אבל ברגע שיצאת מהמוסך מתחילות החגיגות על הרכב.

לכן עדיף להכניס את הרכב למוסך שלך.

זכותך להביא שמאי משלך.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

טוב ... בסופו של דבר כן הכנסתי את הרכב למוסך הסדר.. אז היום לקחתי את הרכב בחזרה מתוקן למשעי שכל החלקים הפגועים הוחלפו..

בחשבונית מופיע הסכום של 5100 שח על התיקון כולל עבודה וחלפים... שווי הרכב (מחירון 13600).

נדהמתי לראות שתיקון ככ פשוט כשליש משווי האוטו (וזה עוד מחירון ... )..

האם לדעתכם אמורה להיות ירידת ערך? (מצרף דוח תיקון)

שנה טובה !

tikun.jpg

• תוכן חדש...