Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות ביטוח צד ג' לנגרר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגרר 500 ק"ג כולל, הסוכן שלי נתן לי הצעה של כ700 ש"ח, רק עבור צד ג'.

נשמע לי די הרבה בהתחשב בעובדה שהטמבון הקדמי של הנגרר זה בעצם קנגו או קורולה עם ביטוח מקיף משלהם... כך שהסיכוי של הנגרר לפגוע במשהו , הוא לא גבוה, מה גם שהנגרר נוסע אצלי 12 פעמים בשנה, מקסימום.

מישהו עשה בפחות?

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם

אני מקפיץ כאן נושא עתיק.

בכמה מסתכמות הוצאות הביטוח על נגרר?

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לדעתי צד ג' הוא חיוני למקרה שיפול משהו מהנגרר תוך כדי נסיעה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

רוב בעלי הנגררים שאני מכיר, לרבות כותב שורות אלו לא מבטחים את הנגרר בצד ג'.

במקרה של אירוע ביטוחי ניתן יהיה לשרבב את הרכב הגורר כאחראי.

עם הנגרר בקושי זז ומועמס באופן כזה שיותר קל להפגע מפגיעת ברק ביום קיץ מאשר שיפול ממנו משהו בנסיעה וגם שיגרום נזק לאחרים, המלצתי לא לבטח בצד ג'.

פורסם

כידוע לך, אנו חיים בארץ ישראל, לא חסרים חעפרים בארצנו,

בין אם זה המתקין של הנגרר ובין אם זה נגרר בבניה מקומית

הנגרר יכול גם "להחליק" בפנייה ולהיכנס ברכב ממול,

והנגרר יכול להשתחרר כי סתם שכחת לאבטח אותו.

אנשים מתקמצנים[רואים את זה במיוחד בצד ג' של קטנועים] על צד ג' כיאלו ה-700 שקל האלה יהרגו להם את חשבון הבנק,

כשחס וחלילה יקרה להם תאונה אז הם יוציאו הרבה יותר מ-700 שקל.

[מראה מצומקת מגיעה ל-2000 שקל היום].

----

פורסם
כידוע לך, אנו חיים בארץ ישראל, לא חסרים חעפרים בארצנו,

בין אם זה המתקין של הנגרר ובין אם זה נגרר בבניה מקומית

הנגרר יכול גם "להחליק" בפנייה ולהיכנס ברכב ממול,

והנגרר יכול להשתחרר כי סתם שכחת לאבטח אותו.

אנשים מתקמצנים[רואים את זה במיוחד בצד ג' של קטנועים] על צד ג' כאילו ה-700 שקל האלה יהרגו להם את חשבון הבנק,

כשחס וחלילה יקרה להם תאונה אז הם יוציאו הרבה יותר מ-700 שקל.

[מראה מצומקת מגיעה ל-2000 שקל היום].

או קיי, נכון, הכל יכול לקרות. אז למה לא לעשות כבר מקיף לנגרר?

לא שאני אנטי צד ג' לנגררים. אני יודע שהנגרר שלי מעט מאוד על הכביש ואני מעדיף להמנע מביטוח צד ג'. כאמור צד ג' של הגורר בד"כ מספיק. כמו כן הנגרר שלי בן 10, זה כבר חסכון של הרבה מאוד כסף.

פורסם
או קיי, נכון, הכל יכול לקרות. אז למה לא לעשות כבר מקיף לנגרר?

לא שאני אנטי צד ג' לנגררים. אני יודע שהנגרר שלי מעט מאוד על הכביש ואני מעדיף להמנע מביטוח צד ג'. כאמור צד ג' של הגורר בד"כ מספיק. כמו כן הנגרר שלי בן 10, זה כבר חסכון של הרבה מאוד כסף.

במקיף אתה יודע כמה אתה חוסך ומה הסיכון .

אם תאכל אותה זה יהיה בדיוק בעלות הנגרר שלך .

בצד ג' אם תאכל אותה אין לך מושג כמה יעלה התיקון לרכב יוקרה שתפגע בו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...