Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכוכית בידודית ותריס טוב עושים נפלאות, גם למי שגר מעל כביש ראשי בדיוק במקום שבו משאיות מחליפות הילוך בעליה. הבעיה היחידה היא שאם האשה הולכת לישון מוקדם אני צריך לוותר על הנוף המדהים מהחלון (בגלל סגירת תריס)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
1. החוק אינו טפשי כלל וכלל. את לא לבד במרחב, יש אנשים שהוצים להתרכז בעבודה או בלימודים או פשוט לישון בשקט - ואתה מפריע להם.

2. אין כל קשר בין עוצמת המערכת לאיכותה.למעשה מעל גבול מסויים הקשר הוא הפוך, כלומר בעוצמה גבוהה גם העיוות גבוה.

3. סיביק7 -יש קשר ברור בין עוצמת השמע לבין פגיעה בשמיעה. זו הסיבה שבגללה באיחוד האירופי יש הגבלה על עוצמת היציאה במכישרים כגון נגני MP3. ככל שתאזין למוזיקה (או כל מקור קול אחר) בעוצמה יותר גבוהה - כן תהפוך חרש בגיל צעיר יותר. חבל לגרום לעצמך נכות קשה.

1. אם מותר לי להפציץ בשעות האלה בבית אין שום סיבה שאסור להפציץ עם מוזיקה ברכב.

2.תפסיק לדבר שטויות

3.לנושא הדו"ח שלך לא חוקי משום מבחינה:

-מותר לך להרעיש

-על סמך מה הוא קבע שהמוזיקה שלך מרעישה?

-אני ממליץ לך לקחת עורך דין ולתבוע את המשטרה ,תקבל 50-75 אלף.

עצה שלי : יש לי מערכת הארמאן קארדון ברכב עם 2 סאב בקיצור מערכת לא זולה בכלל ונקייה מאוד בווליאום שכבר תתחרש. אל תפציץ בכבישים עירונים תשמע על סביר. גם אם זה טיפה חזק.

עריכה אחרונה על ידי LordJ
פורסם

1. ההגבלות החלות על גרימת רעש חלות גם בביתך. אם תרעיש בשעות מסויימות (אאל"ט 14-16 בצהריים ומ-23 עד 06 בבוקר, בשבתות השעות מעט שונות) אתה צפוי לביקור של פקחים או שוטרים, אם שכן יתלונן. גם מחוץ לשעות אלה יש הגבלה על מפלס הרעש המותר.

2. כאן אתה הוא זה שמדבר שטויות. שמעת פעם על עיוותים בהגברה או ברמקול? מערכת איכותית היא מערכת ששומרת על עיוותים נמוכים, ומערכת רבת עוצמה שבה יש עיוותים גבוהים היא מערכת באיכות נמוכה. כדי להבין כמה עיוותים יתכנו במערכת קרא, למשל, כאן. יתרה מזאת - במערכות רבות העיוותים גדלים ככל שעוצמת השמע גדלה.

3. ראהת את התקנה. מצויין "המפריע לאדם אחר" - בלי הגדרת עוצמה. לכן מדובר בהגדרה סובייקטיבית. יש בפורום חתימה של מי שמסיר היב מה יקרה למי שינסה לתבוע את המשטרה (רמז - חפש את המילה "נעל").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על התיאור של פות"ש האירוע התרחש ככל הנראה ביום שישי בשעה 1900 . על פי החוק אסור להשמיע רעש חריג משעה 1700. רעש חריג מוגדר מ 3 דציבל מעל רעש הרקע והאבחנה בו לא מחייבת ציוד מדידה כי זה מדד יחסי הניתן לאבחנה על ידי האוזן האנושית . לא נראה לי שיש עילה לערעור וכדאי לשים לב שהקנס לעבירה חוזרת הוא גדול יותר מן הקנס לעבירה ראשונה .

פורסם

-אני ממליץ לך לקחת עורך דין ולתבוע את המשטרה ,תקבל 50-75 אלף.

או, סוף כל סוף עצה טובה!

יסביר לנו כבודו איך מוציאים 50-75 אלף מהמשטרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1. ההגבלות החלות על גרימת רעש חלות גם בביתך. אם תרעיש בשעות מסויימות (אאל"ט 14-16 בצהריים ומ-23 עד 06 בבוקר, בשבתות השעות מעט שונות) אתה צפוי לביקור של פקחים או שוטרים, אם שכן יתלונן. גם מחוץ לשעות אלה יש הגבלה על מפלס הרעש המותר.

2. כאן אתה הוא זה שמדבר שטויות. שמעת פעם על עיוותים בהגברה או ברמקול? מערכת איכותית היא מערכת ששומרת על עיוותים נמוכים, ומערכת רבת עוצמה שבה יש עיוותים גבוהים היא מערכת באיכות נמוכה. כדי להבין כמה עיוותים יתכנו במערכת קרא, למשל, כאן. יתרה מזאת - במערכות רבות העיוותים גדלים ככל שעוצמת השמע גדלה.

3. ראהת את התקנה. מצויין "המפריע לאדם אחר" - בלי הגדרת עוצמה. לכן מדובר בהגדרה סובייקטיבית. יש בפורום חתימה של מי שמסיר היב מה יקרה למי שינסה לתבוע את המשטרה (רמז - חפש את המילה "נעל").

לא רק שאתה מדבר שטויות אתה גם לא יודע לקרוא.

טענתי שבשעות שהוא הפציץ עם המוזיקה בכביש מותר לו באותה שעה להפציץ עם המוזיקה בבית , לפני שהחוק נכנס לתוקף [23:00].

לכן אין הפרעת מנוחה שניתן לאכוף אותה.

לא מדובר ביום חג/שישי/שבת או שעות 2-4 23:00-7

או, סוף כל סוף עצה טובה!

יסביר לנו כבודו איך מוציאים 50-75 אלף מהמשטרה.

פשוט מאוד , הטרדה + ניצול סמכות עוגמת נפש ועוד.

טבעתי את משטרת ישראל על תמרור עצור 50 אלף.

• תוכן חדש...