Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דורקי, פעם נסעתי עד לעין השופט, לראות מה יש ליבואן שלהם להציע. בסוף לא רכשתי כלום כי הגעתי למסקנה שאני עצלן מדי ואעדיף למסור את הג'ולייטה לבעל מקצוע שיעשה את העבודה טוב ממני.

מה שכן, אשאל את הבחור שאני עובד איתו אם גם הוא נתקל בתופעה (בהנחה שהוא עובד עם החומרים של מגווירס).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

סביר להניח שבעל מקצוע שקונה גלונים ומשתמש בהם באופן תכוף, לא יסבול מבעיה שכזו.

הוא מסיים גלון לפני שמשתמש ביתי מספיק לפתוח את הפקק.

"יאללה בירי".

פורסם

השאלה היא, אם באמת יש סכנה שהחומר (APC למשל) ממסיס או מחורר את המיכל שלו, מה בנוגע לאיזור שמנקים אותו, דאשבורד וכדומה?

אומנם מדללים אבל בכל זאת, יכול להיגרם נזק?

פורסם

עדכון קצר:

שלחתי מכתב אל יבואני מגווירס ישראל (בסט פורמולה מקבוצת זוהר דליה) עם תיאור האירוע ובקשה להתייחסות ופיצוי (לא משהו ספציפי אלא מה הם חושבים שצריך להיות הפיצוי).

כשאענה (בתקווה, כן?) אחזור לעדכן.

פורסם

מן הסתם בטח קיבלת את ארגז הפינוקים הבייתה ולכן אתה עסוק עם הצעצועים החדשים מכדי לחזור ולעדכן.

שנה טובה ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ברור...

שלחתי אליהם מייל ב- 15/9, עדיין לא ענו לי ולו ברמז - יש להניח שזה בשל העיצומים בדואר ישראל המשפעים גם על מהירות משלוח המיילים....:twisted:

פורסם

עדכון קצר ולא מפתיע:

המייל ששלחתי לשירות הלקוחות של בסט פורמולה לא זכה להתייחסות.

הבוקר שלחתי מייל תזכורת נוסף למנכ"ל מגווירס ישראל מר ארתור איחלזון.

אני מקווה שהוא כן יטפל בתלונה.

אעדכן בהמשך.

פורסם

סיפור מעצבן.

כנראה שהנציגים של מגווירס באתר הזה עסוקים בפניות קודמות, אני בספק שמישהו מהם לא ראה את הפוסט הנ"ל.

"יאללה בירי".

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון:

המייל שנשלח אל מנכ"ל מגווירס עשה את שלו, הוא העביר אותו אל מנהלת השירות גב' נטע שהתנהלה לתחושתי בגישת אנטי מוחלטת (אולי בשל העובדה שהפניה הועברה אליה דרך המנכ"ל), היא דרשה ממני להגיע אל מחסני החברה כדי להחליף את המוצר ולא הסכימה לשום הנחה בעניין - אפילו שידעה שנסיעה מאזור מגורי (סביבות י-ם) ועד אליהם, רק הדלק יעלה לי יותר מהמוצר המוחלף.

המקסימום שהשגתי ממנה הייתה נכונות להחליף את המוצר הפגום במוצרים אחרים באותו שווי כספי.

משום מה המשך הטיפול בפנייתי הוחזר למזכירת מנכ"ל מגווירס - הגב' אלה - ואצלה הכול הפך לפשוט וקל, היא שלחה אותי לאוטוסטור (משם המוצר נרכש), החזרתי את האריזה הפגומה והריקה וקיבלתי זיכוי כספי מלא בעבורה.

סיכום: האם קיבלתי טיפול טוב?

במבחן התוצאה הסופית כן, גם מהרגע שהנושא הועבר לטיפולה של הגב' אלה הרגשתי שישנה כוונה לסיים את הטיפול באופן הוגן לשביעות רצוני.

באשר לקטע שטופל אצל מנהלת השירות הגב' נטע, מה אומר - אסתפק באמירה שאני מקווה שהיא הייתה במקרה במצב רוח רע במיוחד ושחוויית השירות שקיבלתי איננה משקפת את חוויית השירות הכללית שהיא נותנת.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

תודה על העדכון. יש כאן תעלומה לגבי הטוויסט שחל בשירות. חבל שלא כך היה מההתחלה.

יותר מדי פעמים שירות זה דבר שמקבלים רק לאחר שדורשים.

סוף טוב הכל טוב...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עצוב שיש אנשים שנושאים את התואר "מנהלת שירות" ושירותיות ממנה והלאה. בתור לקוח לא מעניין לי את הת@ת מה מצב רוחה או על איזה צד היא קמה בבוקר.

אם הייתה יודעת את עבודתה לכל הפחות הייתה טורחת להוציא לך משלוח עם מוצר חדש.

• תוכן חדש...