Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון עם השירות של דליה זהר היבואן של מגווירס הוא לא פחות ממצויין, המכונת פוליש G220 אחרי חצי שנה הפסיקה לעבוד לסירוגין

לאחר שיחה איתם הוסבר להם שאני עובד עם המכונה הזו לא מעט ואני זקוק לה ואין לי זמן לתיקונים ולמשלוחים

תוך זמן קצר באותו יום חזרו אלי ואמרו לי לתת את המכונה לאוטוסטור ובתמורה אקבל חדשה - כן , ללא כל בדיקה של המכשיר ועל סמך האמינות שלי בלבד.

לגבי הגלון , יש לי את הגלון שלהם כבר יותר משנה וחצי במחסן , אין סימני עייפות . לגבי הגלונים של הAPC אני לא יודע כי כבר החלפתי כמה בזמן הזה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יותר מדי פעמים שירות זה דבר שמקבלים רק לאחר שדורשים.

העיקר שזה מאחוריך.

שבת שלום

תודה.

תראו - מבחינה כספית לא היה למקרה הזה שום משמעות בעבורי.

הכעס שלי נבע הן מאי הנעימות שפינוי החומר, הן מהנזק הפוטנציאלי שיכל היה להיגרם וההכרה שככול הנראה מדובר באירוע שמקורו באריזות שאינן מתאימות למטרתן.

במובן הזה זה כבר הפך אצלי לעקרוני ואסתפק באמירה שאילו הייתי מקבל מהחברה תשובה סופית שלילית - הסיפור לא היה מסתיים בנקודה הזו.

אם הייתה יודעת את עבודתה לכל הפחות הייתה טורחת להוציא לך משלוח עם מוצר חדש.

תתפלא - הצעתי לה לממן עלות משלוח בדואר על חשבוני - תשובתה הייתה: אין אפשרות כזו...

לגבי הגלון , יש לי את הגלון שלהם כבר יותר משנה וחצי במחסן , אין סימני עייפות . לגבי הגלונים של הAPC אני לא יודע כי כבר החלפתי כמה בזמן הזה.

תמיר, גם הגלון שלי שכב במחסן ללא סימני עייפות עד שהחליט להתבקע.

זה שהגלונים שלך מחזיקים מעמד עדיין לא אומר שהמכלים אצל שאר החברים יחזיקו, כמו שההתבקעות המכל אצלי לא אומרת ששאר המכלים יתבקעו.

בכל אופן - עצתי לך להציב את המכלים במקום כזה שגם אם ידלפו, הנזק ואי הנעימות יהיו מינוריים ככול האפשר.

• תוכן חדש...