Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שנה וחצי (ואולי פחות) רכשתי נוזל לניקוי חישוקים wheel brightener מתוצרת מגווירס.

לא התלהבתי מאיכות החומר אבל הוא היה נסבל וחשבתי שאשתמש בו עד שאסיים את תכולת האריזה.

טעיתי.

היום אני יורד למרתף הבית ומגלה שהאריזה החליטה על דעת עצמה להתבקע, איש לא נגע בה - איש לא היה בסביבה, האריזה פשוט דלפה והגירה מתוכה את כל החומר.

במזל לא נגרם נזק כבד לכלי עבודה יקרים שהיו בקירבתה - ואז לא הייתי פותח פוסט נזעם אלא ניגש לתביעה משפטית.

בכל אופן, עברה עלי שעה לא נעימה של איסוף הנוזל שדלף ושפיכתו אל הביוב, שם הוא הצטרף אל אחיו הוואקסים שהושלכו גם הם - באריזתם שלא נפתחה - אל פח האשפה בשל איכותם הנמוכה לטעמי.

בקיצור - אם מי מהחברים מחזיק ברשותו אריזת חומר מהסוג הזה - טוב יעשה אם יכניס אותה לכלי קיבול מפלסטיק לצורך הגנה, אין לדעת כמה זמן האריזה עוד תחזיק...

nujykvmm21zl.jpg

עריכה אחרונה על ידי dorki
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש על הבקבוק ציון של תאריך אחרון למכירה/שימוש? הוראות אחסון?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי, למיטב זכרוני לא היה על האריזה דבר כזה.

אבל איפה נשמע שחומר מאכל את מיכל האיכסון שבו הוא מאוכסן?

לפני פחות משנה כשהתלוננתי על איכות הוואקסים, הבטיחו לי ממגוירס שיטפלו בתלונתי, הבטחה שלא במפתיע נשארה על הנייר בלבד.

עכשיו זה, אין בכוונתי לרכוש יותר שום חומר מתוצרת היצרן הזה, באיכות כל כך ירודה מעולם לא נתקלתי.

פורסם

100%. אותי שכנעת. אני אבדוק בהמשך היום שאחד מבקבוקי הפירמה הזו המאוכסנים אצלי עדיין ממלאים את יעודם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פתחתי אתמול את השרשור בעניין ומאז הרהרתי בסוגיה שנקראת "שירות".

כולנו רוכשים מוצרים לדיטיילינג בלי להעניק שימת לב לספק ממנו הם נרכשים, הרי ככלות הכול מדובר בחומרים מתכלים שאמורים לשמש למטרתם עד לגמר האריזה - הא ותו לא.

היבואן של מגווירס לימד אותי להבין שזו טעות:

ב- 5/1 שנה זו, שוחחתי עם משה ממגווירס (לא מאוטוסטור) בעניין חוסר שביעות הרצון שלי מהווקסים שהחברה שלו מפיצה ומוכרת, במהלך השיחה הוא הבטיח לי הרים וגבעות אבל לי הייתה בקשה אחת צנועה, קח בחזרה את בקבוקי הוואקסים הסגורים שרכשתי ממכם ותן לי את ערכם במוצר אחר סביר או זיכוי כספי.

הוא הבטיח לטפל בי תוך שבועיים ומאז חלפו תשעה חודשים שאני עדיין ממתין לו. זה הרגיז אבל נפתר בקלות - זרקתי את החומרים האלה לפח כי הם לא שווים את הטרחה שבמריחתם.

אתמול התרחש אירוע נזילת המיכל ואז כבר לא נותרתי אדיש - כי ניקיון האזור מהחומר שדלף היה מאוד לא נעים וארך שעה.

אם גם היה נגרם נזק כספי משמעותי בדמות ציוד שהיה עלול להיות במגע עם החומר ולהיהרס ממנו - כאן כבר צריך שיהיה ממול יבואן רציני ואחראי עם תודעת שירות כדי לפתור את הבעיה.

אז הינה - אתגר בפני אנשי מגווירס, איך אתם מתכוונים לטפל בתלונה שלי?

מבטיח לחזור אל הפורום ולעדכן, על שירות טוב (בתקווה) או על התעלמות מוחלטת מהאירוע.

פורסם

הוצאתי את גלון ה-apc שברשותי ממדף מהארו, שאיתו מאוכסנים שאר מוצרי הדיטיילינג.

את הגלון מחסן כרגע במחסן נפרד, והוא יושב לו בתוך קופסאות פלסטיק שתאגור כל נזילה שלא תהיה, ומקווה שלא תהיה.

מרתיע הנושא.

"יאללה בירי".

פורסם

מוצר אחד טוב יש להם.

Endurance gel

בהחלט מוצר מעולה, רק שאצלי הבקבוק שלו לא החזיק מעמד והתחיל לדלוף מאחת הפינות. החומר הועבר לבקבוק קולה קטן יחד עם הפקק המקורי שהתאים להברגה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ה APC שלי נמצא בתוך בקבוק קולה כבר חצי שנה ולא קרה דבר, מקווה שגם לא יקרה.

dorki צר לי לשמוע על המקרה, מאוד מוזר, כי מעניין אם זה קרה לעוד אנשים שלא טרחו לציין וליידע את שאר משתמשי הפורום.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם
בהחלט מוצר מעולה, רק שאצלי הבקבוק שלו לא החזיק מעמד והתחיל לדלוף מאחת הפינות. החומר הועבר לבקבוק קולה קטן יחד עם הפקק המקורי שהתאים להברגה.

מור - תודה על האזהרה, ברשותי בקבוק כזה שנמצא בארון ופוטנציאל הנזק שלו רב.

לא העליתי על דעתי שגם הוא מהווה סכנה...:shock:

פורסם

גם אצלי הפוליש אחרי שימוש ראשון נפתח בצדדים- נראה לי סטנדרט קבוע ממגס'.

לעומת זאת מנזרנה גם לאחר לחיצות חזקות ושימוש רב, מראה שרידות טובה. (חיצונית כמו חדש)

את הגלון APC מכרתי לאחר שימוש בודד -ריח בלתי נסבל.

בווקסים שלהם אני מזמן לא משתמש מחוסר עמידות. לדעתי אין הרבה הבדלים ביניהם לקארפלן

למרות שהם אמורים (על הנייר) להיות מוצבים ברמה גבוה יותר מקארפלן.

• תוכן חדש...