Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי עכשיו ביבוא רכב מסוג קורבט סינטג רי 66

הבעיה ברכב היא שאני נוסע הוא לא מושך הילוך הוא מייד נחנק ובשלב של נסיעה קצת יותר ארוכה הוא נכבה ורק שהוא מתקרר אני יכול להניע אותו שוב בנוסף הוא לא שומר על טורים.

הרכב הגיע עם בעיות בקרבורטור והוזמן לו קרבורטור חדש של הולי ועדין יש בעיה.

אתם יכולים להמליץ לי על מוסכים שמתמחים בבעיות אלו או בסוג רכב זה.

תודה

2014-09-01 17.00.08.jpg

פורסם (נערך)

ואו :) זה ביג בלוק מקורי ? אוטו יפיפה ,אתה צריך מומחה לקרבורטורים ,הרכב אמור לסחוב 7.0 ליטר זה תחנת כוח קטנה :twisted:. ֿֿ

עריכה אחרונה על ידי bubens
פורסם

לא חובב קורבט אנוכי ,אבל זו המדהימה מכלום בעיני.

איזה יופי של אוטו יש לך איש יקר תהנה ,כל הכבוד.

פורסם

אני בטח הראשון , אבל לא האחרון שימליץ לך עליו

איציק ראובני 054-4779944

אתה גם יכול לחפש בפורום , הוא מתמחה באמריקאיות ישנות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?520239-תמונות-ורשמים-מהסדנא-של-איציק-ראובני&highlight=%D7%90%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A7+%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%99

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

מזל טוב אוטו מבציר משובח.

מהיכן אתה בארץ?

אם אתה מאיזור חיפה אשמח לראות ולנסות לעזור על אף שזה לא המקצוע שלי אבל זה תחביב שלי כבר 60 שנה.

באיזור חיפה אני ממליץ על חיים מ"מוסך נגה" בעיר גנים קרית אתא וגם על דניאל הירשפלד ממוסך אוטו דן ברחוב חלוצי התעשיה מפרץ חיפה.

כך בחשבון שצריך סבלנות כדי לפתור בעיות כאלה.

לעצם הענין:

מנסיוני כחובב נשמע כאילו יש ברכב בעיה באספקת הדלק.

בדוק:

משאבת דלק

בדוק שאין סתימה בקו הדלק או ליכלוך במיכל הדלק ויש זרימה חופשית של הדלק בצנרת וביציאה ממיכל הדלק.

ודא שצינור הדלק אינו נוגע במקור חם כמו האגזוסט

באגזוסט יש שסתום חום המזרים אויר חם לאיזור הקרבורטור. צריך לראות שהשסתום אינו תפוס.

בדוק גם:

פלגים

אם מערכת ההצתה מקורית אז פלטינות וכבל

כבלי הצתה

מכסה דיסטריביוטור ורוטר

כיוון הצתה

החלף פילטר דלק (לא מזמן נתקעתי כי היה פגם בפילטר דלק שמבחוץ נראה כמו חדש אבל היתה נקודה בה היתה סחיבה של אוויר).

הכי חשוב! ספר לנו מה הפתרון לבעיה.

נסיעה טובה

נ.ב. הצילום של הרכב נראה כאילו נעשה במכון שטיפה. רצוי לא לשטוף במכוניות במכונות שכן הדבר פוגע בצבע.

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם

מצטרף מהמלצות על איציק ראובני,גם אם לא תלך אליו תבדוק טוב למי אתה מכניס את הרכב ותשמר לך מבעלי מקצוע שמוכנים "לנסות לעזור"

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
מזל טוב אוטו מבציר משובח.

מהיכן אתה בארץ?

....

כך (קח) בחשבון שצריך סבלנות כדי לפתור בעיות כאלה.

..

נסיעה טובה

נ.ב. הצילום של הרכב נראה כאילו נעשה במכון שטיפה. רצוי לא לשטוף במכוניות במכונות שכן הדבר פוגע בצבע.

כאן אני חולק עליך, צריך איש מקצוע טוב הוא לרוב יזהה את הבעיות ויפתור אותן ישר ולא יעבוד בשיטה של ניסוי ותהייה (הטעות בכוונה )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ממליץ על איציק ראובני.

הוא ה`מומחה בארץ לאמרקאיות.

תחת הידיים שלו בסדנה המיוחדת שלו עוברות מאסל קאר ישנות ומודרניות וכמו כן רכבים קלאסים , רסטורציה או שיפור לפי דרישת הלקוח ברמה הגבוהה ביותר בארץ התוצאות של רכבי הלקוחות שלו מדברות בעד עצמן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?520239-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%94%D7%A1%D7%93%D7%A0%D7%90-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%A7-%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%99

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם (נערך)
כאן אני חולק עליך, צריך איש מקצוע טוב הוא לרוב יזהה את הבעיות ויפתור אותן ישר ולא יעבוד בשיטה של ניסוי ותהייה (הטעות בכוונה )

לא מובנת המחלוקת, למעט פליטת הקולמוס.

גם אתה כותב "לרוב יזהה את הבעיה" (ההדגשה שלי) כלומר לרוב זה ממש לא תמיד...

בעיות כפי שהכותב תאר לפעמים קשות מאוד לאיתור. אחת הסיבות שמי שמקבל את הרכב לתיקון עושה בדרך כלל נסיעת מבחן קצרה והצרות באות רק כשהכל חם או בעליה קשה שאינה תמיד זמינה ליד המוסך.

מכל מקום, בעל הרכב לא משתף אותנו במה שקורה. אולי הוא תקוע עם הרכב במקום מרוחק מהפורום...

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...