Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שווה הפילגש? איך הסחירות שלה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, בעידן כרטיסי האשראי,מי עדיין נוסע עם סטיפות של מזומן, חוץ ממהגרים מאוזבקיסטן שמגיעים כנוסעים סמויים על ספינות פחם?

שנית, אם כבר נתקעת עם שטר בעייתי (ישן,בערך גדול,בלוי או כל בעיה אחרת חוץ ממזוייף), פשוט מאד: נכנסים לסניף של בנק גדול (ובגרמניה לא חסרים כאלה), פונים לאשנב הצ'יינג' ומבקשים החלפה. אפילו אם זה יהיה כרוך בעמלה קטנה (בכל המקרים שקרו לי עד היום, זה נגמר בחיוך וברכת הדרך בלבד).

זו בדיוק הנקודה בה אני נכנס לתמונה, במקום שמישהו יתעסק עם העברה של נניח 6 מליון דולר מזומן, אני "ממיר" לו אותם במשהו קטן שיתחבר לאצבע של הפילגש שלו.

8)

אבן ב6 מליון דולר לא תכנס בשום סוליטר. גם לא לפי המחירון ההזוי של רפפורט, שכידוע לך וודאי, אף אחד לא מתייחס אליו כתנ"ך).

מדובר על משהו של כמה עשרות קרטים, שלא יהיה סחיר (בטח לא במהירות וכשאתה לא חבר בורסה).

אם אני ראש ארגון פשע, לא הייתי רוצה להתקע עם איזה פירשייפ של 40 קראט פלואולס, ולך תמצא לו עכשיו קונה, כשאתה קצר במזומן, וצריך לשלם להיטמן שלך על העבודה שהוא עשה לך לפני שבוע :D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אבן ב6 מליון דולר לא תכנס בשום סוליטר. גם לא לפי המחירון ההזוי של רפפורט, שכידוע לך וודאי, אף אחד לא מתייחס אליו כתנ"ך).

מדובר על משהו של כמה עשרות קרטים, שלא יהיה סחיר (בטח לא במהירות וכשאתה לא חבר בורסה).

ששששש... אל תתווכח. עידן יעשה לך מחיר.

וברצינות, גם לי זה טיפה צרם, אבל אני מניח שאם היהלום אדום ונקי מאוד, אולי יש מצב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ראשית, בעידן כרטיסי האשראי,מי עדיין נוסע עם סטיפות של מזומן, חוץ ממהגרים מאוזבקיסטן שמגיעים כנוסעים סמויים על ספינות פחם?

יש לי אחלה סיפור על נשיא לשעבר של מדינה שהיום נרדף על ידי שלטונות המדינה, ואן שחורה עם וילונות מוגפים ושולחן עליו היו מונחים חבילות בשווי כולל של מעל 5 מליון דולר.

ויש לא מעט סיפורים כאלה, תשאל את הסינים.

אבן ב6 מליון דולר לא תכנס בשום סוליטר.

תתפלא, כבר חיברתי ללקוחות אבנים של 30-45 קרט לסוליטר.

גם לא לפי המחירון ההזוי של רפפורט, שכידוע לך וודאי, אף אחד לא מתייחס אליו כתנ"ך).

רפפורט זה לא התנ"ך של מחירי היהלומים?

בחייך....

אם אני ראש ארגון פשע, לא הייתי רוצה להתקע עם איזה פירשייפ של 40 קראט פלואולס, ולך תמצא לו עכשיו קונה, כשאתה קצר במזומן, וצריך לשלם להיטמן שלך על העבודה שהוא עשה לך לפני שבוע

אם אתה ראש ארגון פשע אתה לא מחפש למכור אותו, אתה מחפש לגלגל אותו הלאה...

מי שקונה יהלום לצרכים האלה לרוב קונה אותו בידיעה שהוא הולך להשכיב אותו בכספת למשך כמה שנים בהם בכל מקרה היהלום לא יאבד את הערך אלא במקרה הרע ישמור על ערכו ובמקרה הטוב ידפוק לו קופה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
ששששש... אל תתווכח. עידן יעשה לך מחיר.

וברצינות, גם לי זה טיפה צרם, אבל אני מניח שאם היהלום אדום ונקי מאוד, אולי יש מצב.

הבעיה היא, שבעולם קיימות בערך 20 אבנים כאלה, וכל מכירה שלהן מקבלת כותרות, אפילו בעיתונים יומיים.

לא ממש הדיסקרטיות שפות"ש בפורום "מאפיונרים בנדידה" חיפש... :D

עידן, ב10 שנים מחיי שבזבזתי בלשרך רגליי על השטיחים הבלויים בבניין "מכבי", רפפורט היה מקובל כהמלצה בלבד.

בעסקים "קטנים", ובאבנים קטנות, (נניח עד חצי קראט), הרבה פעמים היו נסגרים מתחת, ולפעמים (כשיש קונה לחוץ,ויש לך חבילה שמתאימה לו בול) גם מעל.

אבל לך תדע, עברו מאז כמעט 20 שנה...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ מהאוב, מישהו רוצה את לפרוט לי את השטר ב 10 של 50 אירו?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כמה האירו איבד בינתיים? הזדרזו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם (נערך)

לצערי עוד לא יצא לי להתקע עם שטר של 500 יורו, אבל בארץ בהחלט עושים פרצופים על שטר של 200 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

שטר כזה הוא בעייתי היה לנו כזה באיטליה, לא הסכימו באף מקום עד שנפלנו על זארה, שם הביאו את מנהל החנות בדקו אותו 200 פעמים, התקשרו למנהל האיזור שם, ורק אז היה אישור.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בפינלנד קוראים לו בן לאדן. כולם שמעו עליו, אבל אף אחד לא ראה...

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

לפני כמה שנים שמכרתי את הרכב שלי (כאן בארץ) כחלק מהתשלום קיבלתי מהקונה 4 שטרות של 500 יורו.

כשבועיים אחרי זה נסעתי לגרמניה וידעתי שהשטרות האלה בעיתיים. ניגשתי לציינג' רנדומלי בארץ וביקשתי לפרוט.

המוכר פרט בשמחה והיה מבסוט רצח, אמר שהוא אוסף שטרות כאלה וישמח לקבל נוספים במידה ויש לי.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

"אוסף". הצ'יינג'ים האלה מעורבבים חזק עם ארגוני פשיעה, המשתמשים הכי גדולים של השטרות האלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

יש אספנים של שטרות של 500 יורו , זכיות של מפעל הפיס , קבלות על בקבוקים למיחזור ועוד ועוד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...