Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך בבקשה את עזרתכם למצוא ראוטר נייד עם אפשרות של הכנסת כרטיס סים או נט-סטיק (עדיפות לסלוט של כרטיס סים) בארץ.

עד כה מצאתי את המכשיר הנ"ל:

http://ksp.co.il/?select=.263..264..577.&list=1&sort=1&glist=1&uin=18525&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

הבעיה היא שהוא לא אמין בעליל וכבר תוך חודש החלפתי שני מכשירים ושניהם הציגו את אותן הבעיות.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנושא מכיוון שאני עומד על סף ייאוש ואני מאוד תלוי במכשיר מהסוג הנ"ל.

תודה רבה לכל מי שיעזור.

פורסם

המלצה ראשונה, תתרחק מ-TP-LINK, אחרי עשרות מוצרים שלהם, נראה שהם סוחרים אחלה מעצבים להיפך ממהנדסים.

לגבי הראוטר, בארץ המבחר דל מאוד, לעומת בחול משקלים בודדים ועד מאות.

נסה למצוא מוצר של חברה מוכרת שיש עליו ביקורות ברשת.

חבר הזמין מוצר של ZTE ולא שמעתי ממנו תלונות.

פורסם

לי יש את המוצר הזה

http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dwr-730-portable-hspa-plus-21-mbps-router

עובד מצויין. המחיר ששילמתי עליו בסינגפור בערך 220 ש"ח.

עד 300 ש"ח זו עיסקה טובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קודם כל תודה על התגובות הזריזות.

שנית, להזמין מחו"ל אני מעדיף פחות מכיוון שזמינות המוצר חשובה לי מאוד ולכן אני מעדיף לרכוש אותו בארץ.

היה לי מכשיר בעבר שנרכש בארה"ב אבל הוא התחיל להיות בעייתי אחרי תקופה ארוכה מאוד וכעת אין לי איך לטפל בו.

יש אולי המלצות נוספות לחנות או מכשיר שנמכר בארץ?

• תוכן חדש...