Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חחח סבבה רק לא שם חגורה לא פנל ולא חגורה :)

אם ככה אין צורך לחכות.

קום בבוקר, צחצח שיניים, שתה קפה, בדוק שהצוואה שלך נמצאת במקום שימצאו אותה, כנס לאוטו, תלחץ קלאצ' ותכניס לראשון, בו בזמן שאתה מכניס את המפתח לסוויץ', עכשיו מיד כשהמנוע מתעורר לחיים תן לחיצה בריאה על הגז (תסתכל בחיווי - זה עוזר למנוע להתחמם יותר מהר) ומיד תתחיל במסיעה.

ככה גם תוכל לישון עוד 30 שניות וגם תייעל את שיגרת הבוקר שלך.

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
אם ככה אין צורך לחכות.

קום בבוקר, צחצח שיניים, שתה קפה, בדוק שהצוואה שלך נמצאת במקום שימצאו אותה, כנס לאוטו, תלחץ קלאצ' ותכניס לראשון, בו בזמן שאתה מכניס את המפתח לסוויץ', עכשיו מיד כשהמנוע מתעורר לחיים תן לחיצה בריאה על הגז (תסתכל בחיווי - זה עוזר למנוע להתחמם יותר מהר) ומיד תתחיל במסיעה.

ככה גם תוכל לישון עוד 30 שניות וגם תייעל את שיגרת הבוקר שלך.

בהצלחה.

אם הוא ילחץ על הגז ברגע שהוא מנוע ,הוא יגרום נזק למנוע ! שלא נדבר על הנזק למזרקים ..

JDM :twisted:

פורסם
אם הוא ילחץ על הגז ברגע שהוא מנוע ,הוא יגרום נזק למנוע ! שלא נדבר על הנזק למזרקים ..

Mאוד משמעותי שנשאר לך עוד כמה דקות ליחיות :)

פורסם

טוב אז לקחתם את נושא החגורה קצת קשה מדי..

לא תמיד צריך חגורה לפי דעתי וחוץ מזה אין לי פנל כי יש לי רדיו מקורי מהחברה

רק במרוצים צריך חגורה :)

יום טוב !

פורסם
טוב אז לקחתם את נושא החגורה קצת קשה מדי..

לא תמיד צריך חגורה לפי דעתי וחוץ מזה אין לי פנל כי יש לי רדיו מקורי מהחברה

רק במרוצים צריך חגורה :)

יום טוב !

צודק, צריך חגורה רק במקרה תאונה. אז אם אתה רואה שעוד שניה אתה הולך לעשות תאונה - שים חגורה. בעצם אם אתה ממש מהיר (ומספיק לשים חגורה לפני תאונה לא משנה איזה) עדיף כבר שתעצור בצד ותצא מהאוטו.

ועכשיו ברצינות, תמיד צריך חגורה. גם בעיר, גם ב20 קמ"ש, וגם אם אתה הנהג הכי טוב בעולם, אין שום מצב בנהיגה שלא צריך חגורה.

גיא

פורסם

למקרה ששכחתם, השירשור הוא על חימום המנוע בבוקר ולא על חגורת בטיחות.

מה איפכת לכם שהוא לא שם חגורת בטיחות ?

אתה מכירים אותו ? איכפת לכם ממנו ? מה הקשר בין אי חגירת חגורת בטיחות לתאונה ? (אין).

כבר התחלתם לדמיין 4 ג'אנטים לאיביזה כשבכלל אין שום קשר בין נהיגה זהירה לחגירת חגורת בטיחות... כנראה שחלק מהפאנאטים פה כבר לא מזהים מה שיוצא להם מהפה.

חייה ותן לחיות, הבחור חושב שצריך חגורות רק למירוצים אז תנו לו לעשות מה שהוא רוצה, הרי הוא זה שחו"ח ימות במקרה של פגיעה אז מה אתם מנסים לשכנע אותו כאילו זה יעזור לכם במשהו ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...