Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצחיק אבל דווקא הרובוטי שלהם מוצלח,אם כי לא מעודן כמו ה DSG,הרכב מאוד חזק וחיסכוני,תא מטען ענקי,נוח,נסעתי עליו מספר פעמים,אני מאוד אוהב את הרכב הזה והחשבתי גם לקנות כזה,אבל לאישתי הוא היה גדול מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להורים שלי יש מגאן אסטייט שחולקת את אותו מנוע וגיר,

יצא לי גם לנהוג על הפלואנס DCI הרובוטית, רכב נוח, מרווח ומאובזר לא רע.

אצל ההורים (וגם כך יהיה בפלואנס) צריכת הדלק מאוד טובה ובנתיים האמינות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אחלה רכב שבעולם,

תאוצה טובה,צריכת דלק טובה,

רכב מאוד אמין לפי מה שאומרים.

שונה לגמרי מדגם הבנזין.

סתם לידע כללי,

לא מדובר ברנו צרפת אלא ברנו דרום קוריאה.

(אין לי מושג אם זה משפיע על משהו).

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

זה לא רנו דרום קוריאה, הדרום קוריאנית היא הלטיטיוד.

הפלואנס מיוצרת בטורקיה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני רכשתי פלואנס דיזל לפני כמעט שבועיים. בסך הכול אני מרוצה מאוד.

הגיר הרובוטי מרגיש כמעט כמו אוטומט עם הבדל קטן שאחרי עצירה הוא טיפה זז אחורה עד שנכנס המהלך.

יש לו כח כצן שאמרו כאן אבל בעליות לאריאל הוא לא הראה ביצועים טובים יותר מה-C4 שהייתה לי (בהתייחס לנהיגה נורמלית שתביא גם חיסכון בדלק).

פורסם

ביחס לדגמי הדיזל, כמו שאמרו כאן, האוטומט (רובוטי) פחות מעודן מווגיות, מורגש בעיקר במהירויות נמוכות. צריך לדעת להיות עדין עם דוושת הגז, כדי לעדן את הטלטלות, אבל אז הזינוק מעמידה קצת איטי. הגיר הרגיל סובל מחוסר לינאריות בגלל הטובו. בסך הכל רכב לגמרי לא רע. היה לי הידני, היום אני עם המגן האוטומטית שלמיטב ידיעתי זה אותו המנוע והגיר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם
אני רכשתי פלואנס דיזל לפני כמעט שבועיים. בסך הכול אני מרוצה מאוד.

הגיר הרובוטי מרגיש כמעט כמו אוטומט עם הבדל קטן שאחרי עצירה הוא טיפה זז אחורה עד שנכנס המהלך.

יש לו כח כצן שאמרו כאן אבל בעליות לאריאל הוא לא הראה ביצועים טובים יותר מה-C4 שהייתה לי (בהתייחס לנהיגה נורמלית שתביא גם חיסכון בדלק).

מהי צריכת הדלק העדכנית שהגעת איתה עם הפלואנס שלך ?

פורסם

שלום אני ממליץ מאוד על הרכב,הגיר מתפקד מעולה,אין תקלות ברכב( לצערי הרב) הוא בטיחותי נוח וחסכוני.

פורסם

גם אני רכשתי פלואנס דיזל אוטומט לפני קצת יותר מחודש.

עד עכשיו מרוצה מאוד.הרבה אנשים שראו את הרכב שאלו אותי אם הרכב הוא מסגמנט מנהלים...

גמאתי איתו כבר 3500 ק"מ.

אני קצת מאוכזב מצריכת הדלק שעומדת על כ1:16 ק"מ לליטר לחודש אוגוסט כשהכבישים ריקים יחסית ויש פחות פקקים בדרך אל/מ העבודה...

בספטמבר הכבישים יהיו מלאים יותר ואני מקווה מאוד שצריכת הדלק לא תעלה.

יכול להיות שהמנוע צריך עוד להיפתח על מנת להגיע לביצועים מקסימליים.

סה"כ רכב מומלץ

פורסם

לצערי בתדלוק הראשון לא ידעתי לתפעל את מחשב הדרך. הייתי רגיל לפשטות התפעול של ה-C4. התדלוק השני היה השלמת מיכל באילת ( כי חייבים לנצל את המחיר הנמוך). ממש הבוקר תדלקתי + כבר קיבלתי הסבר על מחשב הדרך, כך שאשמח לעדכן בתדלוק הבא.

פורסם

צריכת הדלק אצלי כ 15.5 לליטר בנהיגה די אגרסיבית, אפשר לדעתי להגיע ל 19 אולי 20 לליטר אבל בנהיגה שתעצבן את כל הנהגים האחרים בכביש.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אני רואה פרסומים שבמנועי tsi+גיר dsg. צריכת הדלק המשולבת עומדת על כ1/14 .אם הנתון הנל נכון אזי שאין כמעט יתרון לפלואנס דיזל על פני הוואגיות?

פורסם

הפלונס חיסכונית בכמה קמ לליטרים,הכול תלוי איך ואיפה אתה נוהג,אבל ברנו לפחות הגיר לא בייתי כמו הdsg.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...