Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ידני עד 15000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שבאמת מעניין זה עם לקחת רכב ממגרש כמו גרנדה ידנית למשל יחסוך לי בדלק ובהוצאות כך שהתשלום החודשי (שאני משער שיהיה בין 300 ל 500 שח )

יהיה משתלם...?

פורסם

זה לא רק דלק, לעומת אוטו ישן ככל הנראה שעלויות התחזוקה יהיו נמוכות יותר. (וגם מבחינת תקלות)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מכרתי פוקוס ידנית 2002 לפני חצי שנה. פוקוס דור 1.

לדעתי לאורך כל שנות הייצור של דור ראשון מכרו בארץ ידניות. מניח שמעטות מאוד.

קשה מאוד למצוא ידניות כמו שאתה מחפש. והביקוש להן רב מהמצאי ולכן נמכרות לרוב ביותר מהגרסאות האוטומטיות.

אם תתמיד אז תצליח. אבל או סבלנות או פשרה בסוג התיבה.

פורסם

בקיצור ולעניין חברים יקרים

אם ללכת על תקציב המקורי של עד 15 אלף שח

אתם אומרים שעדיף ללכת לכיוון פוקוס\אופטרה\אלנטרה מאשר בלנו או אלמרה יותר ישנות וזה בגלל הגיל של הרכב?

האם זה באמת משנה פה את כללי המשחק השנתון הגבוהה?

ואיזה רכב מבין השלושה יותר חסכוני מפנק ואמין ?

פורסם

נדמה לי שאתה לא סגור על עצמך, פעם אתה רוצה רכב ב15 אלף ש"ח ופעם ב30 אלף ש"ח, רצוי שתחליט מה אתה רוצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הכי משתלם לך יהיה רכב שטופל בצורה הכי טובה. אתה לא קונה אוטו חדש אז אין יותר מדי מה להתפנק.

חפש רכב עם היסטוריית טיפולים מלאה ושכל המכלולים בו עובדים (מזגן, ח"ח, נ"מ, מראות חשמליות וכו').

מה זה שווה לך לרכוש רכב שיהיה חסכוני בדלק אבל כל שבוע יבקר במוסך?.

אם אתה רוצה ידני ומנוע יחסית טוב, חפש פולו קלאסיק/סיאט קורדובה 1600 וגיר רגיל.

אם תמצא אחת שמורה אתה תהנה כי הרכב נחשב לאמין, חסכוני בדלק ומנוע יחסית טוב (100 כ"ס, שים לב שיש גם גרסאות של 75 כ"ס).

חשוב לבדוק שטופל כראוי ושהוחלפה רצועת טיימינג לפי הוראות יצרן.

אתה שואל שוב ושוב את אותה השאלה ועונים לך את אותה התשובה, כפי שהגבתי לך בציטוט הנ"ל.

אני אוסיף ואכתוב - בחתימה שלי יש מדריך שכתבתי לרכישת רכב משומש, השקעתי בו המון זמן, מחשבה ומאמצים.

ממליץ לך לקרוא אותו, זה יעזור לך המון.

פורסם

לי היה גם תקציב של 15 אלף ש"ח, שקיבלתי ממכירת הפונטו ספייס שלי.

במקומה קניתי פיאט פנדה, בהלוואה. הייתה בת שנתיים כשקניתי, עלתה לי 40 אלף ש"ח - אני משלם כל חודש 450 ש"ח החזר אבל אני נמנע מהוצאות מיותרות על בלאי של חלקים כמו רדיאטור, אלטרנטור וכו'. כל מפגש כזה עם המוסך מבזבז לי זמן (שבו אני יכול להרוויח כסף) ומבזבז לי כסף - ככה שאני בהחלט מעדיף לשלם מראש את הכסף לבנק, לנסוע על רכב חדש ככל שמאפשר לי התקציב וליהנות מהחיים בלי מוסכים.

• תוכן חדש...