Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לי יש תחושה שמישהו בחנות עשה קומבינה בלי ידיעה של החנות.

ומכיוון שזה לא מעניין אותי כצרכן הייתי מצטייד בעו"ד וסבלנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני הייתי מחכה לשרשור של..."קניתי גלאקסי 3 וקיבלתי במקום גלאקסי 5".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני הייתי מחכה לשרשור של..."קניתי גלאקסי 3 וקיבלתי במקום גלאקסי 5".

או לסירוגין :״הזמנתי מגן מסך לגלקסי 5 , בחנות יצאו גברים , שלחו לי מכשיר ספייר מתנה״ ממליץ עליהם בחום !

פורסם

ובתכל'ס , נוהג שנהוג אצלי (ועוד כמה שאני מכיר) בעיקר בקניות מחו"ל, לצלם בוידאו את טקס פתיחת החבילה, מראים מכל הכיוונים שהיא סגורה , עם כל הניירת והמס' מעקב שעליה , ופותחים ובודקים. המון מוצרים תקולים (בחו"ל) החלפתי ככה. כשהמוכר רואה וידאו אותנטי הוא מוכח בתקלה ומתקן הדרוש בלי בעיות. זה גם מראה על רצינות הקונה, שמדובר בבחור ש"מבין עניין".

ד"א , קיבלתי בדואר S5 ואני בכלל איש של אייפון, הדלקתי אותו ושיחקתי קצת, האם אני בהריון? :-P

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

חייב לציין שלא הכרתי את החנות לפני באופן אישי, אבל רק לקרוא את הביקורות ואת התגובות של החנות עצמה, רואים מול איזה גועל נפש ורמת שירותיות של ביוב, מתנהלים. באמת ש-KSP ניראים כמו אפל בארה"ב לעומת ELINE.

כמו כן, למה אין עדיין את חוות הדעת של קרוב המשפחה שלך?

פורסם

הוא מכר את הs3? וכמה כסף הוא הפסיד על הטעות הזאת?

הs5 הרבה יותר יקר...

בכל מקרה אם אחד מעובדי הדואר ו/או החנות עשה 'שיחלוף' בין המכשירים, אל תתפלא אם עוד כמה שבועות/חודשים תקרא על בחור שהתפוצץ עליו הגלאקסי s5

פורסם

זאת חנות שאני שומר רדיוס נגיעה מהם, לאחר שלפני הרבה שנים קניתי מהם נוקיה עם תמונות של מישהו אחר.

נוסף על כך לבצע מהם הזמנה טלפונית ולקבל טלפון נכון ותקין זה כמו לקוות לזכות בפרס כלשהו בהגרלת הלוטו

פורסם

כלבוטק! אם הם כאלה ידועים אז רק תכנית תחקירים טובה שיש לה אמצעים כספיים תגרום להם לסגור את הבאסטה, ולפתוח אחת חדשה עם אותה שיטה ישנה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כלבוטק! אם הם כאלה ידועים אז רק תכנית תחקירים טובה שיש לה אמצעים כספיים תגרום להם לסגור את הבאסטה, ולפתוח אחת חדשה עם אותה שיטה ישנה...

כלבוטק לא מבצעת כלום. הם קונים תחקירים.

אולי בגלל חשש מטביעה הוא לא תבע אותם, אלא הסכים לתרום להם את הכסף.

לך תבין אנשים...

לתקן את הכותרת. ולהוסיף את שם החנות.

אין בעיה. רק שלח לי מכתב מעו"ד עם שיפוי על כל תביעה, ואני ישר מבצע כל פעולה ניהולית שתשמח אותך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז במקרה הזה עדיף שישאר ככה כי אנחנו כבר יודעים להיזהר ממנה :)

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...