Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

איתרתי רכב לטעמי עם נתונים טובים - הונדה סיוויק 2008 יד 1 פרטית, 88K ק"מ, אחריות לשנה של אוטוסנטר, טופל במוסך מורשה הונדה, והמחיר מקובל עלי.

אבל יש בו בעיה אחת - אין שום תיעוד לטיפול 75K. לא יודע למה, לא יודע אם בוצע במוסך שאינו מוסך החברה, המצב הוא שאין שום תיעוד לטיפול הזה. ונוסף על זה האוטו בעצם כבר צריך לבצע טיפול 90K. באוטוסנטר טוענים שאין בעיה, שלא היו מקבלים את הרכב במאיר אם הייתה בעיה, ואמרו משהו שאולי ישלימו לי את הטיפול אבל כרגע זה לא העניין.

בעיקרון טיפול 75K ברכב הזה כולל החלפת שמן מנוע ופילטר, החלפת מסנן דלק, החלפת שמן גיר.

האם אתם חושבים שאני צריך לוותר על האוטו בגלל זה ?

תודה.

פורסם

אני יודע שהם בסדר, אני קניתי מהם את הסיוויק הקודמת שלי, אחרת לא הייתי בכלל שוקל את הרכישה, אבל עדיין זה נראה לי בעייתי.

הם בדקו במחשב של הונדה ואין תיעוד לטיפול.

פורסם

מה התיעוד האחרון שיש לטיפול ומתי?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

טיפול 60K במוסך של הונדה לפני שנתיים. זה התיעוד האחרון שמופיע במחשב.

שוב, אני מחדד ואומר "אין תיעוד". יכול להיות שבוצע טיפול במוסך שאינו של הונדה, יכול להיות שלא בוצע בכלל. אגב אני לא בטוח מה יותר גרוע...

פורסם

אם הרכב טופל במוסך יבואן - תוכל לברר את זה.

ואם לא - האם לא ניתן יהיה לאתר ולשאול את הבעלים האחרונים של הרכב, היכן הוא טופל ולברר טלפונית עם המוסך (שלפחות בוצע טיפול וכו') ?

alfa 156 2.5.

פורסם

באמת לא חשבתי על האפשרות לאתר את הבעלים, צריך לראות את הרישיון של הרכב ולנסות להשיג אותם.

אבל נניח ואני לא אצליח להשיג את המידע, מה הייתם מייעצים לעשות ?

פורסם

במידה וחסר טיפול, יש לגשת למוסך על מנת להעריך נזקים כתוצאה מחריגה מטיפול- בוצה במנוע, נזילות, בלמים, מצב שמן הגיר...

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...