Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Andorid Kit to Pioneer 8550BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה,

תגיד אם לקחתי את המכשיר מבומביי(הוא בלי עברית נכון?)

נגיד והוא בלי,וחברתי את הפלאפון ויש לי בפלאפון עברית,

היה מקלדת בעברית על המכשיר ואני יכתוב והכל רגיל או שלא?

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן:

הגיע המתאם מאיביי,

soogood בקשת שהעדכן אז הינה :D

IMG_6718.jpgIMG_6719.jpg

IMG_6148.JPG

IMG_6149.JPG

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

חברים, יש לי גם ברכב 8550BT, מי מכיר את הפרוצדורה של להתאים נקסוס 5?הבנתי שקונים מתאם דומה אך צריך לעשות root למכשיר ולשלם על תוכנה מסוימת 100 שקל בחנות של אנדרואיד בשביל ההתאמה, למישהו יש ניסיון עם זה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
חברים, יש לי גם ברכב 8550BT, מי מכיר את הפרוצדורה של להתאים נקסוס 5?הבנתי שקונים מתאם דומה אך צריך לעשות root למכשיר ולשלם על תוכנה מסוימת 100 שקל בחנות של אנדרואיד בשביל ההתאמה, למישהו יש ניסיון עם זה?

התוכנה נקראת ARliberator. אני הורדתי אותה, אך GALAXY S3 שלי כבר מסיים את חיייב כנראה ועושה לי צרות.

התוכנה זה נותנת לך אפשרות בשליטה מלאה אל המכשיר האנדרויד שלך מהPIONEER. זאת אומרת, כל המסך של הטלאפון עובר למולטימדיה.

חיסרון ענק: גומרת את הסוללה מהר מאוד.

:evil:
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...