Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלה מכירת GOLF GTI ידנית ( באופן סדיר)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה צ'מפיון מוטורס, מהם אין אף פעם ציפיות, רק חבל שממשיכים לקנות אצלם, אחרת אם היו מפסיקים, אולי הם היו מתחילים להתייחס ללקוחות שלהם כמו שצריך...

פורסם

בדיוק מה שאני אומר, הייתי בטוח שהמחיר יהיה מקס' 200K (שגם זה יקר מאד).

זאת מכונית החלומות שלי בגרסה הידנית, אבל מבאס אותי שזה צ'מפיון.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סוף סוף. היה צריך לקרות עוד בהתחלה.

לא שאני קונה, אבל אשמח שיהיו יותר רכבים כאלו על הכביש.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ובכדי לקבל את הרכב הזה כפי שהוא אמור להיות (צבע מטאלי, חישוקי "18, חלונות כהים מאחור ותאורת קסנון) צריך להוסיף עוד כ-20 אלף שקל.

פורסם

הסתכלתי על תמחור התוספות ויצא לי 15 אלף ולא 20. אבל זה לא משנה את התמונה הכללית של המחיר. :)

פורסם

תסלחו לי שאני שואל, אבל מה מאכזב במחיר?

ה-3 דלתות עולה 208,000 ש"ח, ה-5 דלתות עולה 213,000 ש"ח, כמה עולה פוקוס ST? כמה עולה מגאן RS? ואני מתכוון על מחירון רשמי ולא מה שמשיגים תכל'ס בסוכנות.

אגב, הוסיפו גם גרסת קומפורטליין ל-1.4TSI בתוספת 15,000 שקלים, מעניין מה היא כוללת בנוסף לטרנדליין וחבל שבמחיר הזה לא מביאים אותה עם מנוע חזק יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התמחור די הגיוני ביחס לקיים (למרות שהוא לא הגיוני מלכתחילה), ברוב הרכבים כיום (כנראה אצל כולם, מעניין מאוד למה) ההפרשים בין כפול מצמד לידני הוא כ-10K ש"ח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבחינתי זה הגיע באיחור. בהחלט הייתי נעול עליה. למען השוק והתחרות, אולי עדיף מאוחר מאף פעם לא.

בכל אופן, בגלל הפיגור שלהם הרווחתי משהו יותר טוב...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ובכדי לקבל את הרכב הזה כפי שהוא אמור להיות (צבע מטאלי, חישוקי "18, חלונות כהים מאחור ותאורת קסנון) צריך להוסיף עוד כ-20 אלף שקל.

השרשור עוסק בגולף GTI ידנית, לא בסופר-לנסר 94'. בחייך, זאת מכונית לביצועים, לא לשודים.

פורסם

לא מסכים איתך. כמו שכתבו כאן בעבר ועוד יציינו זאת (אני משער) בשירשור הזה, הרבה אנשים קונים אותה כי היא פשוט הגולף הכי יקרה, וככזאת היא אמורה להיות מאובזרת היטב (ואני לא מדבר על לקוחות מהפורום לדוגמא, שהם אחוז קטן מהקונים בתאכלס).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...