Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כתוב.

התקן לא מחייב את היצרנים לפרסם את הנתון הזה. מה גם שזה מאוד תלוי בסוג הארגז שאתה מרכיב על המשאית.

אם זה עוזר לך אז במיצובישי פוסו קאנטר 4X4 עם ארגז פתוח, נסיעה משולבת ובלי הרבה מטען אני מדדתי בערך 6.5 קילומטרים לליטר. בפועל אני מניח שעם מטען וחלוקה עירונית זה יהיה כמובן הרבה יותר גבוה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת היא שלא חשוב לי בדיוק מה תצרוכת הדלק. חשוב לי שהמשאית שאקח בליסינג תהיה הכי חסכונית. את זה אפשר להשוות? איך?

פורסם

השאלה איזה משאית ואיזה משקל אתה מתכוון לקחת.

לדוגמא:איווקו דיילי יש170/150 כס,ספרינטר 160/190 כס(ה190 6צילינדרים),כנל לגבי האיסוזו,יש מגוון מנועים,השאלה מה אתה מוביל ומה איזור העבודה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
האמת היא שלא חשוב לי בדיוק מה תצרוכת הדלק. חשוב לי שהמשאית שאקח בליסינג תהיה הכי חסכונית. את זה אפשר להשוות? איך?

הכי חסכוני שיש זה מיצובישי פוסו קאנטר היברידי, אבל היתרון בצריכת הדלק הוא בעיקר בקווי חלוקה עירוניים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז אני אפרט את הצורך שלי בתקווה שחוכמת ההמונים תסייע לי לבחור משאית 7.5 טון חסכונית:

מדובר על נסיעות מרמת הגולן לירושלים. ושם להוריד סחורה בשניים שלושה מקומות.

פורסם

אז במידה ויש רובוטי או ידני,העדף אותם על פני האוטומט,כמו כן לטעמי תוואי הנסיעה מצריך את המנועים היותר גדולים,הרכב יעסוק בהובלה בקרור או הובלה יבשה?איזה סוג ארגז יותקן(סגור,פתוח,קרור)?

האיסוזו מפגינות אמינות,לעומת הקאנטר שלא מפגינה אמינות מפליגה,האיסוזו מענישה את הנהג בחוסר נוחות בנסיעה יומיומית בעיקר ללא משקל.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
,הרכב יעסוק בהובלה בקרור או הובלה יבשה?איזה סוג ארגז יותקן(סגור,פתוח,קרור)?

ארגז סגור, יבש (מוצרי אלקטרוניקה)

פורסם
ארגז סגור, יבש (מוצרי אלקטרוניקה)

תוסיף למשוואה את האיווקו דיילי,הספרינטר דרך אגב לא עומד בדרישות המשקל שלך.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

• תוכן חדש...