Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסדק לי המסך בנקסוס 4 וכעת הטאץ' לא עובד.

אני מתלבט מה לעשות, כי אני כן משתמש בוואצאפ וWAZE והטלפונים הסיניים לא מצטיינים בGPS שזאת בעיה עבורי.

יש לי כמה אופציות, ואני מתלבט אך ורק מבחינה כלכלית:

1. לתקן את המסך

2. להביא טלפון ישן (יש לי גלקסי1 זרוק איפשהו) ולקנות GPS זול שהומלץ פה כמה פעמים. לא הכי אידיאלי כי אני הרבה פעמים הולך עם גוגל מפס במקומות שאני לא מכיר.

3. לקנות טלפון חדש - יש מי שישלח לי מארה"ב, אך יכול להיתקע במכס.

הצעת מחיר לתיקון מסך בין 250 ל400, אם אתם יודעים מהיכן אני יכול להזמין מקורי בעלות סבירה אשמח לקישור. יש מצב שיש מי שיחליף לי אותו.

מה אתם הייתם ממליצים לעשות ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מסך + טאץ' לנקסוס 4 יש דווקא מאוד בזול באיביי:

http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-Assembly-For-LG-Google-Nexus-4-E960-/271267331684?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3f28cafe64

140 שקל ויש לך מסך שלם ויפה. הפירוק וההרכבה פשוטים ואפשר לעשות לבד אם אתה לא מפחד מלפרק ולהרכיב דברים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

רכוש אחד מאיביי (קח בחשבון שבאיכות של המקורי כנראה זה לא יהיה) ואם יש לך איזה חבר שטוב בפירוק אלקטרוניקה אז אפילו מומלץ להעזר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

ממליץ גם כן על קניית מסך באיביי. יצא לי להחליף כבר כמה פעמים, זה לא מדע טילים ואם יש לך ידיים טובות אתה תסתדר.

רק שים לב להזמין את הזכוכית (דיגיטייזר) יחד עם המסך (lcd) , כי הם מודבקים ביחד.

• תוכן חדש...