Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקל לקנות אלפא מיטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הייתי נוסע על הונדה סיוויק עד עכשיו אבל החלטתי לשנות כיוון -

אני ממש קרוב לקנות אלפא מיטו שנתון 2009-2010 מאחר ואני רואה שבשנתונים האלה המחירון ממש צנח..

השאלה שלי היא האם מבחינת עלויות אחזקה האלפא מיטו שותה את הארנק? בכמה היא תהיה יותר יקרה מלהחזיק רכב בינוני כמו יונדאי\פורד?

אשמח גם לקבל טיפים או יתרונות וחסרונות ואם בכלל כדאי לי ללכת לכיוון הזה?

תודה רבה מראש!

עריכה אחרונה על ידי SkipOut
פורסם
עשה חיפוש, דובר פה המון על הרכב. בגדול, אין שם שום דבר יוצא דופן מבחינת אחזקה.

חיפשתי כבר, דיברו פה על אחזקה של אוטו חדש אבל מה עם מודל 2010? זה לא הזמן שבו מתחילות התקלות?

אני רואה פה המון אנשים שמבינים באלפא - יש לאלפא איזשהי מחלה? האוטו רואה\לא רואה מוסך?

אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו שנתון דומה..

פורסם
לי לא ידועות מחלות כלשהן. היתה בבעלותי מיטו 155 שהיתה במוסך לטיפולים בלבד.

בעיה ידועה ומוכרת במיטו היא חיישן מוט הגה - ברובן כבר הוחלף - כדאי לוודא עם הבעלים - עלות חלק חדש 5 ספרות.

מצטרף להמלצה על גרסת ה 155 כ"ס.

בהצלחה

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

לא הייתה לי אבל אני מחפש אחת... ממה שהבנתי נקודת התורפה היא מוט ההגה, ההחלפה תעלה מעל 10000 ש"ח, מעבר לכך הרכב מגלה אמינות טובה מול טיפול ואחזקה נכונים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לי לא ידועות מחלות כלשהן. היתה בבעלותי מיטו 155 שהיתה במוסך לטיפולים בלבד.

תודה

קראתי פה הרבה תגובות מאנשים והבנתי שהמתלים שלה כבדים (אשמח לדעת מה זה אומר) והרכב לא כל כך נוח לנסיעה, זה נכון?

בקשר לחיישן מוט הגה - איך אוכל לדעת אם צפויה להיות בו בעיה?

פורסם
המתלים קשיחים. היא באמת לא נוחה כ״כ, אבל רק אתה יכול להחליט כמה זה מפריע לך.

מצטער על הבורות אבל מה זה מתלים קשיחים?

פורסם
חיפשתי כבר, דיברו פה על אחזקה של אוטו חדש אבל מה עם מודל 2010? זה לא הזמן שבו מתחילות התקלות?

אני רואה פה המון אנשים שמבינים באלפא - יש לאלפא איזשהי מחלה? האוטו רואה\לא רואה מוסך?

אשמח לקבל דעה ממישהו שיש לו שנתון דומה..

עוד נתונים על אחזקה וחוות דעת נוספות ניתן לקרא כאן:

http://iaroc.org.il/area51/viewtopic.php?f=1&t=11091

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

• תוכן חדש...