Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימפרזה 2005

ykg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי אפשרות לקנות אימפרזה 2005 מחבר, עברה 82000 ק"מ, תאונה אחת החלפת דלת. יד ראשונה. היסטוריה שקטה יחסית מתקלות, לפחות מה שהוא אומר.

מצבר הוחלף לפני שנתיים, צמיגים לא הוחלפו כמה שנים.

הוא רוצה עליה מחירון פחות 5%.

אני מחפש אוטו שיהיה זול להחזקה\אמין לנסיעות בתוך העיר ועד פעמיים בשבוע ת"א-רחובות.

הצרכים שלי : אוטו זול להחזקה, שיסחוב את הנסיעות שלי עם כמה שפחות מוסך. על אוטו כזה לא צריך מקיף עד כמה שאני מבין.

עוד יתרון פה זה לא להתעסק עם אנשי יד 2 החביבים.

ברור לי שאני הולך לקבל פה 1:10 בדלק ואולי יותר רע.

מה דעתכם?

עריכה : כעקרון חיפשתי משהו באזור ה40 אלף כי אני חושש לקנות משהו ישן יותר ממשהו שאני לא מכיר. פה כביכול יש לי משהו אמין אז אני מרשה לעצמי "לחסוך" ולקחת אוטו זול יותר.

אם לא העיסקה הזאת, אז אני מחפש סיריון שנת 2008 באזור ה40.

עריכה אחרונה על ידי ykg
פורסם

לדעתי ב90000 יש טיימינג לא..?

בנוגע למחיר, שווה לי לתת מחירון פחות 5% על רכב כזה בהנחה שכל מה שאמרתי עליו הוא נכון? (ק"מ, תקלות תאונות)

הדלק שלו יותר יקר,אבל האיבוד ערך יותר נמוך ואני נמנע מביטוח מקיף מה שמקזז את עלות האחזקה.

פורסם
לדעתי ב90000 יש טיימינג לא..?

בנוגע למחיר, שווה לי לתת מחירון פחות 5% על רכב כזה בהנחה שכל מה שאמרתי עליו הוא נכון? (ק"מ, תקלות תאונות)

הדלק שלו יותר יקר,אבל האיבוד ערך יותר נמוך ואני נמנע מביטוח מקיף מה שמקזז את עלות האחזקה.

עוד דעות?

• תוכן חדש...