Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שינוי תעסוקה אני נדרש להחליף רכב לרכב מרווח אך יחד עם זאת חסכוני בדלק כי הנסועה החודשית תיהיה 2500 ק"מ

לאחר שמאסתי בניסיון למצוא לאון 1800 TSI ידנית פזלתי לכיוון שני רכבים שמאז ומתמיד עניינו אותי והם הטוסון והאוקטביה

ולהלן שני הרכבים :

הראשון טוסון 2008 109000 קמ יד שנייה מאובזר עם חבילת לקצורי וכו . והמחיר 12 מתחת למחירון וכמובן שכאן תדרש התקנת מערכת גז

השני סקודה אוקטביה שנת 2011 יד ראשונה קמ 100000 והמחיר 17 מתחת למחירון משוקלל . כאן לא תדרש התקנת מערכת גז כי הרכב חסכוני מספיק . האם לברוח מהרכב רק בגלל הקילומטראז למרות שהרכב שמור וכל הנוסעה הייתה בבין עירוני ?

שני הרכבים מוצאים חן בעיניי ועונים על הדרישות שלי

השיקולים שלי, היות והנסועה במשך שנתיים תיהיה כ50K איזה מבין הרכבים יבלה יותר במוסך ואיזה יהיה קל יותר למכור .

וכמובן אם תשימו את עצמכם בנעלים שלי איזה מביניהם הייתם בוחרים

תודה מראש לעוזרים

פורסם

ליאון TSI 1800 חסכונית בדלק...???

למה להשקיע במערכת גז? אמנם הגז זול אולם ביצועי המנוע נחותים מזה של מנוע בנזין.

טוסון בנזין, ורכבי יונדאי/קיה בכלל ידועים בנטייתם השתיינית...

האוקטביה חסכונית? איזה מנוע יש לה?

ולמה לא תחפש רכב עם מנוע דיזל?

יש טוסון, יש אוקטביה...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

מזכיר את הסיפור על הרוסי שהחליף את הוונקל בrx8 במנוע של לאדה, הוסיף טורבו אבל בשביל החיסכון הסב אותה לגז.

עזוב שטויות, תקנה פלואנס דיזל או איזו מרצדס מונית לשעבר, זה שיא האופנה היום בפורום, גם מרווחת, גם חזקה וגם חסכונית.

פורסם

מבחינתי רכב שיניב לי 1/11 בממוצע הוא רכב חסכוני למדי . הנסועה לא מספיק גבוה כדי שתצדיק רכישת רכב דיזל עם כל ההוצאות שכרוכות בכך. כמו כן הרכב צריך להראות מרשים לפחות במעט אז ככה שהפלואנס ירדה היא פשוט מכוערת .

פורסם

אני די בטוח שעם נסועה של 30,000 בשנה די מוצדק להחזיק דיזל.

תראה את המדריך רכישה שפורסם כאן לא מזמן, עושה רושם שישאר לך עודף מ70 לקוסמטיקה/יישור קו מכני.

פורסם

תזכור שהתקנת גז תגמור לך את כל נפח תא המטען בטוסון. לזה תוסיף את הבלאי המואץ שמדברים עליו במנועים שלא יועדו לזה מלכתחילה, הגבלי חניה בחניונים מקורים ותת קרקעיים, זמינות נקודות תדלוק וכו' כדי להבין שזה לא הכי משתלם. עדיף כבר טוסון לוגם בנזן או שתחפש דיזל למרות שההיצע שלהם מאוד קטן .

פורסם

תא מטען יישאר כי ניתן להתקין במקו הגלגל הרזרבי, המנוע של הטוסון עובד מצויין עם גז לפי מה שהבנתי וכבר ניתן להכנס לחניונים קרקעיים עם מערכת גז . (במערכת החדשה)

נוגי איזה רכב ישאיר לי עודף מ70?

פורסם

לך תסביר לשומר שמקבל שכר מינימום וחרד למקומו שיש לך "מערכת חדשה".

תחפש בפורום, יש רשמי קניה של מישהו שקנה c200 ויש עוד אחד שעכשיו בדרך לקניה דומה.

פורסם

אכן, לא מצליח לחשוב על רכב יותר מרשים מאשר מרצדס. אחת כזו שמורה יכולה להיות מאוד אמינה וסופר חסכונית - משמעותית יותר טוב מ-11 קילומטר לליטר (אפשרי גם 50% טוב מכך, כמובן תלוי באופי ותוואי הנהיגה)

מציע לך לשקול בשנית גם את עניין הפלואנס, אני חושב שכזו בצבע הנכון - נראית מרשימה באופן יחסי...בטח ביחס לטוסון שלטעמי פשוט נראה רע, עממי ופשוט

פורסם

שוב, כמו שהמליצו לך תוכל לחפש את זה פה בפורום - ממש לאחרונה ראיתי לפחות 2 דיונים גדולים ופורטים מאוד לגבי העניין.

עלות אחזקה של מרצדס שטופלה כהלכה יכולה להיות רק מעט יותר יקרה (שוב, עם קצת מזל - כמו שצריך בכל רכב) ממשפחתית רגילה.

דגם? בדרך כלל C-Class מדגם 180-220 אם אני לא טועה.

אין ספק שזה קצת יותר "מסובך" מאשר לקנות רכב יד2 רגיל כי זו קצת יותר פרוצדורה וצריך לחפש יותר בדקדקנות. אם זה לא מתאים לך, כפי שהצעתי לעיל, תשקול שוב את עניין הפלואנס דיזל...רכב מדהים

• תוכן חדש...