Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים.

לקחתי את המשפחה בסופ"ש לאילת לנפוש מעט.

קפצנו בשבת לאייס מול לבילוי אחרון לפני החזרה ,חניתי שם בחניון המקורה ברברס והכל היה טוב.

בצאתי מהחניון ראיתי כי מישהו החליט להשבית את השמחה ופגע ברכבי בפגוש הקידמי כמובן ללא השארת פרטים.

לאחר ההלם הראשוני וניקוי המקום הבנתי שלא תהיה ברירה וכדי להעלים את הנזק אצטרך פחח כיוון שבנוסף לקילופי הצבע נוצר סדק בחלק התחתון.לפחות הפנסים לא נפגעו.

קיבלתי הצעות מ 2 פחחים לצביעת כל הפגוש או חצי פגוש בטענה שלא ניתן לבצע תיקון נקודתי שיחזיק מעמד.

(אחד מהם הוא אלעד המומלץ כאן בפורום).

הרכב חדש בן חצי שנה ועבר טיפול קואוטינג.

מצורפות תמונות.

מה דעתכם?

(עופר,פניתי אליך היום בפרטי אך תיבתך מלאה ולא הצלחתי לשלוח אליך הודעה)

20140810_160157[1].jpg[ATTACH=CONFIG]391902[/ATTACH]20140810_160136[1].jpgן

תודה

ניצן

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם

הי חברים.

לקחתי את המשפחה בסופ"ש לאילת לנפוש מעט.

קפצנו בשבת לאייס מול לבילוי אחרון לפני החזרה ,חניתי שם בחניון המקורה ברברס והכל היה טוב.

בצאתי מהחניון ראיתי כי מישהו החליט להשבית את השמחה ופגע ברכבי בפגוש הקידמי כמובן ללא השארת פרטים.

לאחר ההלם הראשוני וניקוי המקום הבנתי שלא תהיה ברירה וכדי להעלים את הנזק אצטרך פחח כיוון שבנוסף לקילופי הצבע נוצר סדק בחלק התחתון.לפחות הפנסים לא נפגעו.

קיבלתי הצעות מ 2 פחחים לצביעת כל הפגוש או חצי פגוש בטענה שלא ניתן לבצע תיקון נקודתי שיחזיק מעמד.

(אחד מהם הוא אלעד המומלץ כאן בפורום).

הרכב חדש בן חצי שנה.

מצורפות תמונות.

מה דעתכם?

attachment.php?attachmentid=391899&d=1407761323&thumb=1attachment.php?attachmentid=391902&d=1407764062&thumb=1attachment.php?attachmentid=391898&d=1407761168&thumb=1

ן

תודה

ניצן

פורסם

בדקת האם היו מצלמות באיזור?

בכל מקרה, אני לא הייתי מתקן ומעדיף להשאיר את הנזק כמו שהוא בצירוף ברכות ואיחולים לפוגע בימים הקרובים.

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל,מתנצל בפני הנהלת הפורום על הפוסט הכפול,פירסמתי את הפוסט גם בפורום דיטיילינג כי לא הייתי סגור להיכן זה יתאים(קהל היעד שונה בשני תתי הפורומים).ולאחר מכן ראיתי שהפוסט הוזז,אך כבר לא התאפשר לי למחוק את המיותר.

ולעינייננו,

לא רציתי לחכות יותר מידי זמן גם כיוון אני בחופשה מהעבודה ויש לי קצת זמן ל"שטויות" המעיקות האלו.

ידעתי שאני לא מוכן בשום פנים ואופן להישאר עם הפגיעה המכוערת.

לאחר שבדקתי אצל 2 בעלי מקצוע,(כן זה מעט,פשוט אין לי סבלנות).וקריאת מספר שירשורים וחוות דעת על עוד כמה,הבנתי את סדר גודל המחיר והחלטתי ללכת "על בטוח",הכוונה לעסק הפחחות שהכי מומלץ פה בפורום,"אלעד שרותי רכב" שנמצא באזור תעשיה חולון משהו כמו 30-20 דקות נסיעה מהבית שלי.

התייצבתי הבוקר קצת אחרי 10 ללא הודעה מוקדמת לאחר שקיבלתי אתמול הצעת מחיר מיידית בSMS לאחר משלוח תמונות הנזק.

נדהמתי מהצפיפות וכמות הרכבים באזור שם עד כדי כך שבקושי מצאתי מקום להעמיד את הרכב ולהחליף מילה עם בעל העסק.

כבר חששתי שלא יוכל לקבל אותי עקב העובדה שהסדנה היתה מפוצצת רכבים בתהליכי עבודה שונים,אך התבדיתי.

התקבלתי במהירות ובאדיבות ולאחר קבלת הצעת מחיר ב"LIVE" שתאמה את ההצעה מאתמול והרכב הוכנס לעבודה.

יש לציין שהעבודה בוצעה במהירות תוך שעתיים לערך(קיבלתי הערכת זמן של 3-4 שעות) ויצאה מושלמת ללא רבב,לא ניתן כלל להבחין שהיה נזק.אין שום הבדלי צבע\ברק\גוון למרות שנצבע רק האזור הניזוק.

למעט פגיעה קטנה מסטון צ'יפ,קטן מקוטר גפרור שכמעט אינו נראה במרכז הפגוש(שגם אני פיספסתי וגיליתי רק לאחר סיום העבודה),הפגוש חזר למצב חדש.

"הוחזרה עטרה ליושנה".:-)

תודה לכל ה"עוזרים" וה"מייעצים" :x ...אה,סליחה, בעצם רק לFISH שטרח.(למרות שאת החלק של "תשאיר את זה..." לא ראיתי.:wink:)

התמונות מדברות בעד עצמן:

20140812_180129[1].jpg20140812_180241[1].jpg20140812_180253[1].jpg20140812_180117[1].jpg

ניצן.

פורסם

לדעתי התשובה שלך לא משהו,כמו תגובה של קנאי.

אולי תסביר למה התיקון לא משהו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים לב שזה ניראה כאילו יש צל באוזר של התיקון,צל שהולך לאורך הפגוש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שים לב שזה ניראה כאילו יש צל באוזר של התיקון,צל שהולך לאורך הפגוש.

צריך לראות במציאות, מהמסך אי אפשר לראות מאה אחוז, הכי חשוב שהוא מרוצה.

פורסם

זה נכון,לפי תמונה קשה לראות,בכללי ניראה בסדר.

פורסם

רוקנתי את תיבת הדואר שלי.(הרבה שאלות של חברים)

טוב שתיקנת. אני לא יכול לחיות עם שפוף כזה.

לגבי איכות הצבע והבדלים? אוכל לתת לך תשובה רק לאחר שאראה את הרכב במציאות

על פניו נראה שיש הבדלי צבע? אבל דרך תמונה מאוד קשה לקבוע את זה בוודאות.

רק בריאות.

פורסם

לכל מי שחושב שיש הבדלי צבע אז אין בכלל.בדקתי זאת באור יום ואני פדנט לא קטן.כך שגם לעבודה שיבגני עשה לי היו לי לא מעט הערות(שהוא תיקן במקום).

במקרה זה לא היו לי כלל הערות כי לא היה לי על מה.הנזק תוקן בצורה כזו שכאילו מעולם לא היה.

מה שאתם רואים בתמונות זה משחקים של אור צל והשתקפויות.אני מאד מרוצה.

מה שכן הרכב מאד התאבק מהשהות שם עם כל השיופים של הרכבים בסדנה.עכשיו חודש אין לי אפשרות לשטוף שטיפה רגילה.נסתפק בשטיפה יבשה.למעט הטמבון.

בסופו של דבר האזור שנצבע הוא רק אזור הנזק ולא כל הטמבון-(משהו כמו שליש טמבון) לא צובעים רכב חדש עם צבע מקורי שלא לצורך.

המטרה היתה להחזיר מצב לקדמותו וזה בדיוק מה שבוצע.

לכל מי ששואל על מחיר.אז אני מציע להתקשר ולשאול.כמו שזה נראה,יש להם מחירים קבועים בהתאם לחלק המטופל.(כמו שעתון מוסך פר סוג עבודה).

לגבי עמידות העבודה-ימים יגידו.שמעתי שהם נותנים 5 שנות אחריות על קילופים.בכל מקרה,בטוחני שעל כל בעיה אם תווצר (נקווה שלא) אזכה למענה.הם מאד אדיבים ושירותיים.

• תוכן חדש...