Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועדיין יש לך כאן דוגמא לחבר פורום מאוד מכובד שאומר לך בפנים - אני רואה אלפא מול העיניים.

גם על ה159 אמרו שזו לא באמת אלפא - לא מסכים.

לפעמים אני מנסה לגרום לעצמי לחשוב - זו בסה"כ פיאט פונטו בתחפושת ואז אני רואה אחת ברחוב ואני מבין שזה פשוט לא נכון - זו אלפא.

הדבר היחיד שמגניב בשברולט הקטנות בעיניי זה זה:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על ה-0.9 ונהנתי מאוד מהמנוע - מפתיע מאוד וזריז.

בעבר במשך שנתיים וחצי החזקתי מיון 150 כ"ס והיתה מדהימה.

התחושה שאתה מרגיש שאתה רק רואה את הרכב שווה את הכל. ואז מגיע האדרנלין של הנסיעה.

ובנוסף על איזה משתי הרכבים יסתכלו הילדים הקטנים ברחוב ?

איזה רכב יעלה חיוך על פניך שתזכיר את שמו לאחרים ?

התשובה ברורה - מיטו !

ואני אישית חושב שה-0.9 היא בחירה מוצלחת בעיקר שעכשיו היא גם במחיר מבצע.

פורסם (נערך)

היי עמית 5

בוא נדבר על תחושות, מסורת, רגש: לשם אלפא רומאו צליל מתנגן, הסמל צבעוני, יפה וגניב וישנו עיצוב של אלפא. האלפא הזו ממשיכה מסורת מכובדת וספורטיבית של אלפות. ג'וניור, ג'וליה, ספידר וגיטיוי הם רק חלק מן השמות שלא קשורים כלל למיטו. למעשה, הקשר בניהם הוא לא גדול בהרבה מן הקשר בין הסוניק לקורבט וקאמרו. אני מציע, אם לא נדבקת עדיין במחלת האלפא- לשים את כל זה בצד.

מבחינה מכנית, חלק מן המסורת נותר: השברולט כמו שברולט- מרובת צילינדרים- פי שתיים מן האלפא. אלא שבעוד היחס המספרי נשאר- המספר המוחלט נעלם עבר- לשבי ארבעה צילינדרים במקום שמונה, לאלפא שניים במקום ארבעה. כמו בד"כ השבי נראית עממית יותר ודומה לדגם הרגיל והחלש. המיטו נראית יוקרתית יותר ודומה לדגם הרגיל והחזק- כך שתדמיתן שונה: הסוניק החזקה מול המיטו החלשה.

גם את זה ניתן לשים בצד, אולי.

מה נותר?

שני מוצרים עם יתרונות וחסרונות, אחד ידני עם שתי דלתות, השני אוטומטי עם ארבע דלתות. איך הן נוסעות? ביום חמישי תידע להשוות. האם אתה זקוק לדלתות? אתה יודע טוב ממני. האם אתה נוהג הרבה בפקק? אולי עדיפות לאוטומטי. אחרי יום חמישי תדע למה תתחבר.

לא מזמן פורסמה כאן ע"י מיסטר מאג סקירה מפוכחת ומקיפה על רכישת הסוניק טורבו שלו ורשמיו הראשונים- כדאי לקרוא. כ"כ לפני מספר חודשים פרסמה מיקה פ סקירה על המיטו לאחר יום נהיגה, סקירה שבעקבותיה גם אחרים חיוו דיעה.

ממה שאנשים כותבים, נראה שהמיט מציעה מעט במחיר גבוה והשבי מציעה הרבה במחיר נמוך. אך זה אינדיבידואלי ותלוי צרכים. יתכן גם שאתה תחשוב בדיוק אחרת, יתכן שהעיצוב, הצליל והתחושה באלפא יעשו את שלהם.

לסיכום: אני מציע שתרכוש מה שמתאים לך- תרכוש מוצר ולא מותג. לא על מוצרים כאלו בנתה אלפא את תהילתה.

מקווה שעזרתי במשהו.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם
ועדיין יש לך כאן דוגמא לחבר פורום מאוד מכובד שאומר לך בפנים - אני רואה אלפא מול העיניים.

גם על ה159 אמרו שזו לא באמת אלפא - לא מסכים.

לפעמים אני מנסה לגרום לעצמי לחשוב - זו בסה"כ פיאט פונטו בתחפושת ואז אני רואה אחת ברחוב ואני מבין שזה פשוט לא נכון - זו אלפא.

הדבר היחיד שמגניב בשברולט הקטנות בעיניי זה זה:

קיצר אני מבין שאתה לא ממליץ על שברולט

פורסם

אני אומר את זה בתור עובד מוסך שרואה כמה הגירים החדשים עושים בעיות בשלל דגמים החדשים של שברולט ולכן אני הייתי בוחר באלפה.

פורסם

טוב, תשמע, התיבה הזו כל הזמן רצה בין ששת ההילוכים ולא ממש מצליחה להחליט איפה היא יושבת אז פלא שהיא מתעייפת?

:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טוב, תשמע, התיבה הזו כל הזמן רצה בין ששת ההילוכים ולא ממש מצליחה להחליט איפה היא יושבת אז פלא שהיא מתעייפת?

:lol:

ואתה בטח מתכוון לשברולט?

פורסם
קיצר אני מבין שאתה לא ממליץ על שברולט

כאחד מנפגעי דייהו? - אני בחיים לא אגע בשברולט עם נפח מנוע פחות מ3.5 ליטר או 2 ליטר טורבו כל מה שמתחת לזה לפי מה שאני יודע מגיע מאימפריית הרשע הקוריאנית - דייהו! :-D

והתגובה של פנדוב היתה נהדרת רק שיש כאן בעיה מסויימת - יש רכישות שלא מבצעים אותן מהגיון ובד"כ זה קורה כשמדובר במותגים

ואז כל השרשור הזה הופך למשהו שנשמע כמו בלה בלה בלה, כוח! בלה בלה בלה, פקקים-אוטומט, בלה בלה בלה - אלפא בחניה! מחזיק מפתחות על הדלפק של הבר!

בלה בלה בלה - אלפא!

מצטער - זה בדיוק כמו הסרטון הבא:

[video=youtube;FL7yD-0pqZg]

באותה תקופה לא עזר לHTC כלום! אפל פשוט קברו אותם ולא בצדק - למה? כי זה מותג והשני לא.

אולי בעוד כמה שנים טובות המצב יהיה אחר אבל אני בספק אם שברולט מול כול מותג יוקרה אחר תצליח לעשות את מה שאנדרואיד עשו מול אפל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כאחד מנפגעי דייהו? - אני בחיים לא אגע בשברולט עם נפח מנוע פחות מ3.5 ליטר או 2 ליטר טורבו כל מה שמתחת לזה לפי מה שאני יודע מגיע מאימפריית הרשע הקוריאנית - דייהו! :-D

והתגובה של פנדוב היתה נהדרת רק שיש כאן בעיה מסויימת - יש רכישות שלא מבצעים אותן מהגיון ובד"כ זה קורה כשמדובר במותגים

ואז כל השרשור הזה הופך למשהו שנשמע כמו בלה בלה בלה, כוח! בלה בלה בלה, פקקים-אוטומט, בלה בלה בלה - אלפא בחניה! מחזיק מפתחות על הדלפק של הבר!

בלה בלה בלה - אלפא!

מצטער - זה בדיוק כמו הסרטון הבא:

[video=youtube;FL7yD-0pqZg]

באותה תקופה לא עזר לHTC כלום! אפל פשוט קברו אותם ולא בצדק - למה? כי זה מותג והשני לא.

אולי בעוד כמה שנים טובות המצב יהיה אחר אבל אני בספק אם שברולט מול כול מותג יוקרה אחר תצליח לעשות את מה שאנדרואיד עשו מול אפל.

חחחח ענק!

פורסם

לנוספוס, אנחנו מבינים אחד את השני אבל אנחנו גם לא.

כעקרון, שנינו לא רואים רכב רק כמוצר. שנינו לא מתיימרים לבחון אותו רק בהגיון.

מכאן והלאה- נפרדות דרכינו:

לדעתך, אלפא היא אלפא מעצם העובדה שכתוב עליה אלפא וכתוב כך על מחזיק המפתחות.

לדעתי, אלפא היא אלפא מעצם העובדה שיש בה מאפיינים שאני מצפה להם מאלפא. אולי זה נובע מכך שאני חובב אלפא.

ההגדרה שלי לא טובה יותר משלך. למעשה היא מעורפלת יותר או לדעתי- מורכבת יותר.

מההגדרות שלך נובע שבמחיר דומה ניתן לרכוש אלפא[מותג נחשב] או דייהו[ מותג חלש] תחת כסות דקה של שברולט. לכן החלטתך קלה.

מההגדרות שלי נובע שכמו שהשבי היא לא שבי, אינני בטוח שהאלפא היא אלפא.[אם כי כאן הכסות עבה יותר]

אם חשיבות זהות המותג נמוכה, אני בודק את המוצר- משווה קומודיטיס אם תרצה, בוחר לפי טיב המוצר.

אם אמצא שהאלפא לא רק טובה אלא היא גם אלפא של ממש- בכלל טוב. מאידך, אם אלו רק מוצרים- יש עוד אופציות בשוק.

יתכן ההצעה שלך מתאימה יותר לפות"ש. גם זו אלפא, נניח.

פורסם
ואתה בטח מתכוון לשברולט?

כן, בהחלט!

כל מה שמתחת לזה לפי מה שאני יודע מגיע מאימפריית הרשע הקוריאנית - דייהו!

קשה להתייחס ברצינות כשאתה כותב כזה דבר.

מה הקשר לדייהו?

למה, לשם העניין, אתה לא קורא לאוטו קורסה בתחפושת?

למה דייהו? שכבר לא קיימת שנים ולא קשורה בכלום לרכב הזה?

האם בגלל שב.מ.וו עוברת בסידרה 1 להנעה קידמית, תתחיל לחשוב ש M3 זה רכב גרוע?

לא שאני בא להגיד שהסוניק היא אוטו מדהים, אבל לפסול אותה על בסיס זה שפעם נכוות לפני שנים מאיזה אוואו מחוחרבנת, מה הקשר?

פורסם

מילא קורסה, זה גם פונטו. משמע, הסוניק והמיטו למעשה חולקות את אותה הפלטפורמה. Facepalm.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קודם כל פנדוב, דווקא אני מבין אותך לחלוטין ולא חושב שדרכינו נפרדות - אבל אני חושב שדרכם של רבים נפרדת מההגיון מהשניה שעומדת מול העיניים שלהם רכישת מותג.

זה כמו שאני אראה לך מיני אייפד מול העיניים אבל כשאני אגלה לך כמה דברים הוא לא מסוגל לעשות לעומת טאבלט טוב של סמסונג או אסוס ובזמן שאתה אמור לירוק לאייפד בפרצוף - אתה עדיין תרצה בו.

והבעיה הזו של מותגים בתחפושת כבר גולשת כמעט לכל רכב אפשרי

אופל זה ביואיק כמו שזה דייהו כמו שזה שברולט כמו שאאודי זה פולקסוואגן שזה סיאט וגם סקודה כמו שדייהטסו זה טויוטה שזה... מבולבלים? גם אנחנו!

:wink:

אני לא פוסל את השברולט אם להיות רציני לגמרי - אני איכשהו מתוך עוינות לעבר חייב לתקוע לשברולט על דייהו כל פעם שיש לי הזדמנות - OCD :shock:

ולי באמת, גם שהשברולט היא בחירה חכמה יותר ונכונה יותר, קשה להביט עליה כשיש לידה אלפא.

אולי אם הייתם שואלים אותי אלפא מיטו או קורסה OPC - הייתי בוחר באופל.

ובאגירה - במוו עם הנעה קדמית אני בטוח שתהיה נהדרת אבל אחת הסיבות שדווקא בגלל אני הייתי כל כך רוצה לנסות מרצדס או בימרית זה בגלל הנעה אחורית - it is kind of their thing no?

it's kind of my thing you know? אני מתכוון לציטוט מהסרט - אין לי שום קטע אישי עם הנעה אחורית או נסיון ששווה למצמץ עליו.

Pioneer TS-X150

פורסם

היית אומר היום על ייטי "אל תקנה כי סקודה זה יצרן צכי של פחנועים עם מנועי מכונת תפירה" כי היה לך בשנות ה 90 פורמן ואן?

פורסם

קצת מוקדם הענין הזה של המלחמה בין הלב לשכל. מעצם העמדת החלופות עולה בברור שהחולשה הזו לאלפא אינה כל כך דומיננטית אצל החבר המתלבט. על המיטו כבר נהג ולהבנתי אהב, על הסוניק ינהג, יאהב יותר הוא שם, יאהב פחות הוא כנראה עם האיטלקיה, ימשיך לכסוס צפרניים, יפנה לפוסט הבהיר מאוד של פנדוב על הבעד והנגד. לא יעזור כלום, כולנו עוד כאן.

• תוכן חדש...