Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבירת אור אדום - נהג חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התאור שלך מאוד לא ברור, כנראה שאין לך שום התמצאות באיזור.

עד כמה שאני מבין שלך ככל הנראה מדובר בדרך חטיבת גולני או בר יהודה ביציאה המזרחית מהעיר - אני לא מכיר שם שום מצלמה. מצד שני - זה לא מוביל לשום חוף רחצה אלא להפך, וזה גם כמה קילומטרים מרמב"ם. בכלל - בתוך חיפה אין מצלמות, המצלמה הפעילה היחידה שאני מכיר באזור נמצאת בכביש 22 (ויש שם עוד 2 עמודים שכנראה אינם מכילים מצלמות פעילות).

בכל מקרה - החשוב ביותר הוא שתלמד להתרכז בנהיגה ולא לאפשר לשום דבר להסיט את תשומת ליבך מהדרך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה - החשוב ביותר הוא שתלמד להתרכז בנהיגה ולא לאפשר לשום דבר להסיט את תשומת ליבך מהדרך.

וזה אחד הלקחים החשובים ביותר לחיים ידידי, אני מציע שתיקח את העצה הזו ברצינות תהומית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש הרבה בחיפה

אני יודע שיש ב שדרות קיש בפניה בסוף ימינה להאסיף

וגם במרכז הכרמל בחורב אני חושב שיש לי BBB ויש עוד מקומות לא עולה לי לראש

תנהג בזהירות ותמיד תסתכל עם יש שם מישהו גם באדום לך תדע מי יקפוץ לך לכביש

פורסם

אתה מדבר על פניות ימינה, שבהן מדובר בעניין שגרתי לגמרי ולמעשה ברוב הפניות ימינה הירוק מלווה בצהוב מהבהב המתריע על רמזור ירוק להולכי הרגל.

מבקש שתביא לי דוגמא לפניה שמאלה שבסופה רמזור ירוק להולכי רגל. איני מכיר כזו

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בבקשה, נתקלתי בזה היום והזיכרון שלי עבד הפעם. פנייה שמאלה לרחוב הקטר שבה ירוק גם להולכי רגל וגם לכלי רכב.

פורסם

שים לב שמדובר בשני רחובות חד סטריים.

ברווז, מה אתה מחפש בג'אנק?

פורסם

ג'אנק? מה ג'אנק? איזה ג'אנק? אני יש לי טאסות, אין לי ג'אנקים. :lol:

פורסם

ברחוב הקטר (לשעבר חתם סופר) יש, או לפחות היתה בעבר, מנות לעודפי צבא, הידועה בתור "הג'אנק". בעקר עודפיציוד קשר. ביקרתי שם פעם לפני כמה עשורים, אבל המועה אומרת שהעסק קיים עד היום.

פורסם

זה לא משנה אם אתה כן ערס או ערבי או גרוזיני או כורדי, אני אחדש לך...יש מקומות בעולם שבהם נוהגים בצורה הרבה יותר גרועה ממה שאתה חושב שנוהגים בארץ...אפילו באירופה שהם נחשבים "עדינים", נהגתי בנאפולי באיטליה ואני חייב להגיד לך...אתה לא מבין איזה משוגעים הם שם, הישראלים פראיירים לידם. אבל שם למרות שהם נוהגים כמו חמורים הם שומרים על כללי התנועה {בערך} ומספר התאונות שם אפסי לעומת ישראל.

לא נכון, הכביש האיטלקי הוא קטלני יותר מהישראלי, ולדעתי יותר מכמה מדינות ערביות, אגב הערתו של פותח השרשור.

ולפותח השרשור: טעויות בנהיגה קורות. כן, אפילו טעות כמו מעבר ברמזור אדום. החשוב הוא ללמוד מהטעויות. הלקח מסיטואציה כזו הוא לא רק להימנע ממעבר באדום, אלא להבין שגם אנשים אחרים עשויים לעבור באדום כשלך יש ירוק.

לכן, בהתקרבות לכל צומת הקדש לו (כן, צומת הוא זכר...) את כל תשומת הלב והפנה מבטים לכל העברים ואפילו האט מעט אם צריך. אם תהיה מספיק מרוכז כדי להימנע מלהיכנס לצומת בירוק כשמישהו אחר עובר באדום, קל וחומר שלא תעבור באדום בעצמך!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ברחוב הקטר (לשעבר חתם סופר) יש, או לפחות היתה בעבר, מנות לעודפי צבא, הידועה בתור "הג'אנק". בעקר עודפיציוד קשר. ביקרתי שם פעם לפני כמה עשורים, אבל המועה אומרת שהעסק קיים עד היום.

דווקא נשמע מעניין, אולי יהיה שווה לקפוץ לשם מתי שהוא. לא ידעתי על כך, תודה!

• תוכן חדש...