Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני ואשתי מתכננים טיול לאיטליה.

ברמה המוטורית:

1. יש מסלול מרוצים בסביבה?

2. איפה אפשר לנהוג על פרארי? (נשמע פרובנציאלי משהו ;-)). הבנתי שבמוזיאון במרנאלו?

3. ישבתי וחשבתי עם איזה רכב ארצה לבלות. משהו משפחתי, לא ספורטיבי הארדקור. הגעתי למסקנה שזו תהיה ג'ולייטה טורבו-דיזל 170 כ"ס. למה בא לי? ככה :-). איך אני מבטיח שזה מה שאקבל? אני יודע שזה על בסיס מה שפנוי באותה הקטגוריה, אבל יש מצב שאקבל משהו אחר. אולי כדאי לי לנסות לשכור במקום בשדה תעופה, ולא בארץ? עד כמה זה יהיה יקר יותר? ובלי קשר, אשמח לשמוע רעיונות אחרים לרכב מעניין-חלקית.

4. נניח וארצה להתפנק, ויום אחד לשכור משהו ספורטיבי. יש לכם רעיונות?

ולטיול עצמו:

כנראה שיהיה: ונציה, דולומיטים, מרנאלו (בגלל המוזיאון) - זהו בגדול. שבוע בערך. יש טיפים?

תודה!

פורסם

הייתי במרץ בשבוע מוטורי באיזור מאראנלו.

להלן המלצותיי:

1. הסיור במפעל למבורגיני ממש חובה, והוא כולל גם סיור במוזיאון. צור איתם קשר במייל כדי לקבוע יום ושעה.

2. הסיור במוזיאון פרארי מאראנלו נחמד. ברחוב של המוזיאון יש אינספור מקומות שאפשר לשכור פרארי.

F430 ל-20 דק' עלה לי 100 יורו, הייתי מאד מרוצה. פשוט תחפש מי שמציע לך הכי זול, תכלס אין הבדל בין החברות.

וידאו:https://www.youtube.com/watch?v=DZHZ2bdH8jQ (שימו לב לדקה 15:30)

יש אופציה לעלות עם פרארי על מסלול, אבל זה כבר לכמה שעות במרמות מחירים של מאות יורו.

3. אל תפספס את הסיור במפעל פגאני. הם כרגע עובדים על מפעל חדש, מקווה שתוכל לראות יותר משאני ראיתי.

4. מזראטי - זה לא מפורסם בשום אתר באינטרנט אבל יש אפשרות לסיור במפעל.

איך אני יודע? הגענו למטה הראשי שנמצא ליד המפעל במאראנלו ושאלנו.

אמרו לנו שזה אפשרי אבל בגלל שבאנו בהתראה קצרה לא הצלחנו למצוא זמן שמתאים גם להם וגם לנו.

צור קשר מראש עם מליסה במייל [email protected].

5. יש את המוזיאון החדש שנמצא במקום מגוריו של אנזו פרארי שנקרא casa enzo ferrari, נחמד מאד. ניתן לקנות כרטיס משולב במחיר משתלם, יחסית.

אשמח לענות לשאלות נוספות :-)

פורסם

פותח השרשור,

חפש שרשור שלי בנוגע לאיטליה מלפני כ-4 שנים, הוא יסגור לך את הפינות שאתה צריך מבחינה מוטורית.

לגבי השכרת רכבי פרארי נכון מה שצביקי רשם לפני, יש בסביבת המוזיאות של פרארי איזה 3-4 מקומות מהם אפשר לשכור רכבים, אישית יש לי התנסות טובה עם PUSH START מהם שכרתי 458 וקליפורניה.

צביקי, למה לא לחצת על הגז?...

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפני כשבוע דורוזן פתח שרשור על צפון איטליה. פאסאט 04 נתן קישור לטיול יפה שלו ואני הוספתי קצת פרשנות שתסביר היכן השמות שהוא ציין מצויים על המפה.

למיטב ידיעתי שכירת רכב במקום תהיה יקרה הרבה יותר. תאורטית אתה יכול להתקשר מעמדת ההשכרה לארץ ולסגור כך- נראה לי טירטור מיותר. מה כן? לנסות להבטיח מכאן, ואם לא- לנסות לשדרג שם בשדה בתוספת תשלום. אתה תיהנה עם כל רכב שהוא סביר.

מסלול שעולה בדעתי כרגע: מונזה, אימולה. אין לי מושג איזה פעילות יש שם כרגע. במונזה יש יריד רכב היסטורי, אך לא כעת ככל שזכור לי.

הזכירו לפניי, מוזיאון נוסף וחדש של פרארי, גם לידו- ברחוב המקביל ניתן לשכור פרארי- אך אולי פחות טוב- צריך לצאת ממודנה שאינה מאוד קטנה.

עוד אפשר לחפש את מוזיאון דוקאטי. ישנו במודנה גם מפעל מאזרטי- אך אין כניסה.

לא רחוק מורונה ישנו מוזיאון הרכב- ניקוליס, נחמד מאוד.

• תוכן חדש...