Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פעמים יוצא לי לשמוע על איך מטפלים ברכבים טיפה יותר ישנים משלי, ואיך מחליפים פילטר אוויר כל פעם. ברכב של אבא שלי (פיאט דובלו 1.9 דיזל 2003) מחליפים פילטר אוויר כל טיפול. אני רואה המון מודעות ממוסכי מדרכה על טיפול 10,000 שכולל פילטר אוויר.

אז למה הפסקנו עם המנהג הזה? הפילטרים השתפרו?

למשל אצלי (קיה ריו 2012 1.2 בנזין) כתוב להחליף פילטר כל 45,000 ק"מ, וזה תואם את מה שבוצע בפועל במוסך.

פורסם (נערך)

איכות נייר הסינון וגודל שטח הפנים שלו גדל עם השנים כמו גם תוספות שימון סיליקון מבנה בית המסנן ועוד אפשרו את זה יחד עם זאת האיזור שלנו דיי מאובק במיוחד בדרום ולכן כדאי לקצר את תדירות ההחלפה או לפחות לבדוק את מצה המסנן כל טיפול ולנקות להחליף לפי הצורך

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם
כמו עם פלגים פעם היו מחליפים כל טיפול .

היום מחליפים כל 45K יש מכוניות כל 60k

כל עוד שמים פילטרים או פלגים מקוריים.

בהונדה שלי (שנת 2006 מנוע 1800 דור 8 סדאן) הנחיות היצרן כל 90K לפי מה שנאמר לי בטיפול האחרון (מורשה הונדה באשקלון).

פורסם
מה שמחליפים כל טיפול זה פילטר סיני של 10 ש''ח.

פילטר טוב אין צורך להחליף כל טיפול, מה שכן מומלץ לנקות עם לחץ אוויר.

ניקוי בלחץ אויר הורס את הפילטר, ממליץ לך להמנע מזה אחרת לא רק שאתה לא מועיל למנוע, עם הזמן אתה עלול לגרום לו לנזק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

^^

מחזק. זו לא הפעם הראשונה שאני נתקל בזה.

אני גם לא רואה סיבה שלא לחליף ולו בשביל השקט הנפשי, מדובר בחלק שעלותו זניחה, ואפילו ניתן "להתפשר" על OEM ולא מקורי.

M-TECH E46

פורסם
פילטר אוויר מקורי לא צריך לנקות אלה להחליף לפי הוראות הייצרן ק"מ \שנים.

מעניין מה שאתה אומר כי הנחיות היצרן של הרבה יצרנים זה שכן ניתן לנקות את הפילטר אויר עם לחץ אויר מתון

אני ממליץ על דפיקה של הפילטר על הרצפה זה מוציא ממנו הרבה מאוד אבק וחול

אגב רק פילטרים רטובים לא מנקים

פורסם

אני ביקשתי שיחליפו לי בשני הטיפולים! ולא רק בגלל השקט הנפשי.. בשני המקרים יצא הפילטר מלוכלך ובטח לא הייתי מסכים שינקו אותו.

אחזקת הרכב גם כך מטורפת- עוד 100 ש"ח לא ישברו אף אחד.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
הנחיות היבואן (גם היצרן) כל 30K

http://mct.yolo.co.il/mehironv2/TipolResults.aspx?Degem=FD1646L&Year=2006

שים לב שבשנת 2006 שווקו בישראל גם דור 7 וגם דור 8.

זה מה שנאמר לי על ידי המוסך המרכזי באשקלון, לא ניראה לי שיש להם אינטרס לשקר.

פורסם
שים לב שבשנת 2006 שווקו בישראל גם דור 7 וגם דור 8.

זה מה שנאמר לי על ידי המוסך המרכזי באשקלון, לא ניראה לי שיש להם אינטרס לשקר.

הקישור שנתתי מיתיחס לדור 8 - (אם תחפש לפי שנים 2007 - 2011 שמתייחסים לדור 8 בלבד תקבל אותו הדבר)

לדור 7 יש טיפולים כל 10000 ק"מ (והחלפת מסנן אוויר כל 20000 ק"מ)

• תוכן חדש...