Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים הצטרפתי לפורום הזה מתוך הבנה וידיעה שאכן מקבלים כאן תשובות מלאות וכנות.

בבעלותי כבר 6 שנים פורד פיאסטה 2002 רכב ששירת אותי המון בצורה מופלאה ומאז 2010 חלמתי לרכוש את הדגם החדש, רכב מדהים מצליח מאוד גם בחול ויכול להמשיך לפאר אותו מרוב שהוא כל כך מיוחד בעייני.

לצערי נהרס לי הרכב השבוע מבחינת ראש מנוע+טסט שהסתיים לכן השקעה כשל 5,000 ש״ח צפויה בפניי

היום בפעם הראשונה נכנסתי לאולם תצוגה של פורד בבאר שבע ואכן קיבלתי שם הצעת מחיר במימון מלא לרכב מדגם ידני 1.25 ambiente

סוכן המכירות הוריד ממחיר כשל 77 אלף ש״ח ל-75 אלף כולל אגרת רישוי+קודן+עלוקה וגלאי אחורי כל אלו מתנה כלולים במחיר בשווי כשל 5 אלף ש״ח לכל היותר.

עם זאת הבנתי שישנה חברה ״מתחרה״ לדלק מוטורס והיא ׳איילון מוטורס שנמצאים בהרצליה וכאן הבעיה..

הם מציעים בטלפון שיתנו לי את אותו המחיר שנתנו בדלק מוטורס רק שההבדל שהרכב הידני יהיה ברמת גימור trend הגבוהה ביותר..

רק שהבעיה היא שאחוז הריבית בהחזר בתנאי המימון המלא גבוהים יותר מאשר של דלק מוטורס בכמעט 0.1 אחוז יותר.

בנוסף לכל עכשיו חודש אוגוסט סוף השנה במהלך השנה החברה הציעה את הפיאסטה מידי כמה חודשים במחיר כשל 69 אלף ש״ח ובנוסף אין שינוי במפרט הטכני והמראה בין דגמי 2013 ל 2014 בסך הכל אותו רכב, והציעו לי אנשים מסויימים לרכוש מליסינג פרטי 2013 במחיר זול יותר אך ההפרש זניח בסכום כשל 4-6 אלף ש״ח.

בעיה נוספת וחשובה היא שאני חובב ידני ואני חושש שבדגם האוטומט של הפיאסטה מנוע 1.6 יש הרבה יותר יתרונות

וזקוק ליעוץ שלכם בנושא הזה גם כן.

ומכאן אני צריך את העזרה ביעוץ שלכם בנושאים הללו:

1. האם כדי לי לרכוש אוטומט על פני ידני ספציפית ברכב כמו הפיאסטה?

2. האם כדאי לי בכל זאת לסגור דרך איילון מוטורס למרות הריבית הגבוה מעט עבור רמת גימור גבוהה יותר?

3. האם משתלם לי לחכות עוד מספר חודשים או שיש מועד מסויים שבו יוצאים דגמי 2015 בכדי שהמחיר ירד ואם כן האם זה שווה הפרש של 3000 ש״ח? כי כרגע אני ללא רכב כבר שבוע שלם וממש זקוק לו.

4. האם המחיר שהציע הסוכן טובים בסופו של דבר והאם לדעתכם אפשר להוריד עוד במחיר?

מודה לכם על העזרה באמת שאני אבוד עצות.

פורסם

1-האוטומט יותר חזק אבל פער מחיר גדול,אם ה1.25 מספק אותך מבחינת ביצועים לך עליו.

2-אם איני טועה באיילון נותנים שנתיים אחריות ולא 3.

3-היוםח בניגוד לפעם דגם 2015 נחשב לרכב שעלה על הכביש החל מ 1.1.15,אם זה היה דצמבר הייתי אומר תחכה אבל מדובר על עוד 4 חודשים ככה שהייתי רוכש עכשיו.

4-זה בערך המחירים שמציעים,קשה לי לאמין שיוריד עוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפותח השרשור,

אם תעשה חיפוש בפורום תראה שלאחרונה יש המון דיבורים על הפיאסטה הזאת.

ברשותי הפיאסטה הידנית שרכשתי לפני 3 חודשים והרכב הוא ללא ספק מוצלח.

כמו שאמרו מעלי, באיילון האחריות היא לשנתיים ולא 3, עוד שנה אחריות זה משמעותי במיוחד בשנה השלישית.

והפיאסטה עכשיו מוצעת ב-69K, על הכביש לאחר כל ההוספות יוצא 72K. אין לי מושג איך הציעו לך 75K.

אל תשכח שהאוטו' יגזול לך יותר דלק אבל הוא יותר מאובזר.

אני מאמין שכאשר תהיה רציני ותבוא לסוכנות עם 'מזומנים' יורידו לך עוד את המחיר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אוהד וyulianx תודה לכם על התגובות באמת הוספתם מקומות נוספים לחשיבה ולקיחת שיקולים, אנסה מחר ללכת לסוכנות להוריד במחיר, תודה

פורסם

לדעתי אם אתה אוהב ידני, אין שום ספק שתלך על הידני...

לא רואה את היתרונות המשמעותיים בדגם האוטומטי של דלק:

1. חלונות חשמל מאחורה - לא נראה לי משמעותי.

2. ידיות ומראות בצבע הרכב - אני באופן אישי דווקא מעדיף את השחורות.

3. כוונון גובה מושב - אם לקחת לנסיעת מבחן והיה לך נוח, לא רואה סיבה שתרצה לשנות את הגובה.

4. בקרת אקלים - גם ככה לא עובד כל כך טוב בפיאסטה, ובסוף בוחרים ידנית.

5. מחשב דרך - נו באמת.

יש עוד משהו שפספסתי?

ההבדלים מול איילון מוטורס:

1. בדלק יש 3 שנות אחריות לעומת 2 באיילון.

2. בדלק יש מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית, שלטעמי היא ממש סבבה, הכוללת גם דיבורית בלוטות וgps. באיילון, לעומת זאת, אתה מקבל דיבורית בלוטות מובנית במערכת המקורית - ללא צורך בהתקנות מקומיות (אבל זו המערכת הפשוטה שמגיעה עם הרכב).

3. כל מה שכתבתי למעלה שמגיע בגרסה האוטומטית בדלק מוטורס, מגיע בגרסה הידנית באיילון מוטורס, למעט 4 חלונות חשמל שעל זה תצטרך להוסיף כסף.

מבחינת מחיר איילון מוטורס מתחרים רק במחיר הרשמי של דלק (אם אני לא טועה מציעים בערך אותו מחיר). הם לא מתחרים במחיר המבצע של 69000.

אני בחרתי בדלק..

• תוכן חדש...