Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב וופר 10 אינטש - SUNDOWN SA-10

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר ששימש אותי כסאב וופר לתקופת מעבר (עד אשר קיבלתי את הסאב וופר אשר הזמנתי מחו"ל) מדובר בסאב וופר שהיה מורכב ברכב של אבא שלי, בקושי היה בשימוש (נוסע בעיקר נסיעות קצרות וגם המערכת מכוונת בצורה כזו שהסאבוופר הזה בפועל לא התעורר בכלל :-D)

דרך אגב - היה לי SA10 משלי לתקופה ארוכה - התנסיתי איתו גם באטומה וגם בפורטד - במקרה הזה מדובר בסאב וופר השני מהדגם הזה שנקנה במשפחה - והיה אצל אבא שלי כאמור.

מדובר בסאב וופר 10 אינטש מסדרת SA של סאנדאון אודיו - סדרת ביניים

מדובר ביצרן מוכוון SPL אבל הSA הינה סדרה שגם מספקת תוצאת SQ נאה מאוד.

לא יודע אם כן או לא לקטלג אותו כסאב SQL - הוא חזק מאוד מצד אחד, מצד שני זה סאב וופר 10 אינטש, לא בדיוק הקוטר הטיפוסי לחובבי SPL.

מגיע בתיבה אטומה קטנה + גריל - אם אני זוכר נכון 21 ליטר נפח פנימי.

איך הוא נשמע - יש לו פאנץ' מדוייק וחזק, בתיבה אטומה הוא לא מנגן ממש חזק בנמוכים אבל נותן פאנצ' מאוד יפה, בשביל זה אמליץ לעבור איתו לתיבה פורטד בנפח מומלץ ע"י היצרן, הוא טונאלי מאוד ועל מגבר טוב, רמת הדיוק שלו יכולה להפתיע.

הסאב בא בתצורת שני סלילים 2 אוהם.

ממליץ לספק לו לפחות 300 וואט ב4 אוהם - ניתן לשמוע אותו אצלי ברכב כאשר הוא יושב על ערוץ הגברה שמספק לו בפועל באזור ה600 וואט ב4 אוהם.

אז - לשורה התחתונה

סאב במצב "חדש" + תיבה + גריל

1000 שקלים - לא גמיש

הודעות פרטיות בבקשה.

נ.ב - הבלטות ברצפה למידה הן 30*30

photo 5.jpg

photo 3.jpg

photo 4.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ

שוב - סאב+תיבה+גריל

טוב גם למטרות SPL וגם למטרות SQ

הסאב לבדו במחיר הכי זול כחדש יהיה יקר יותר! והסאב הזה סה"כ במצב חדש. בקושי היה בשימוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...