Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי שמן גיר שמתאים לרכב כמו שנאמר לי רכשתי 2ליטר, רוקנתי את השמן ולאחר מכן הוספתי 2ליטר שמן לגיר ולא ניראה לי שזה מספיק (השמן לא יצאה מפתח המילוי).

נכון לעכשיו לא נכנס לי רוורס והילוך חמישי, מדוע?

פורסם

באיזה שמן גיר השתמשת?

מה הכמות שהוצאת?

ידוע לך כמה ליטר צריך להיכנס?

אין מדיד ברכב הזה?

חוסר שמן בהחלט יכול לגרום להילוך לא להיכנס וגם לנזק תלוי מה המצב אצלך

פורסם

השמן 75W80 GL-4 של חברת BG.

הוכנס 2ליטר שמן (כמו שאמרו לי פה בפורום הכמות שמן שנכנס לגיר 2ליטר).

אין מדיד לשמן גיר כמו שהבנתי ממלאים עד שזה נשפך קצת החוצה(מה שלא קרה), לא יודע כמה שמן יצאה טעות שלא בדקתי.

פורסם

השמן GL 5 לא פוגע במתכת בגלל הרכבו הכימי או החומצתי אלה בגלל שמעטפת ההגנה שהוא יוצר כל כך חזקה (מיודע בראש ובראשונה לדיפרנציאלים בעלי מתכות קשות) עד כדי כך שכשה היא נשחקת בזמן פעולה היא תולשת איתה שכבות זעירות ממתכות רכות וזו הסיבה שאסור לשים GL5 בגיר שלך.

פורסם

נראה לי שאתה ביתר פאניקה אלה אם נסעתה לאילת . לגיר שלך צריך 2.1 ליטר אז חסר לך 0.1 ליטר נזק לא יגרם ,שילוב קשה יכול להיות כמובן כל עוד לא תסע איתו קבוע או לא תנסה לדחוף בכוח .קנה עוד מיכל . ומלא את החסר

פורסם

קניתי עוד ליטר שמן ונכנסתי את כולו, הילוך חמישי ורוורס עדיין לא נכנסים.

שמתי לב שבורג מילוי שמן סגור ההילוכים לא נכנסים שהוא בחוץ הם נכנסים, מה הבעיה?

פורסם

הוכנס 2ליטר שמן (כמו שאמרו לי פה בפורום הכמות שמן שנכנס לגיר 2ליטר).

אני כתבתי שנכנסים "כ-2 ליטר" (לא 2 ליטר במדוייק) ומי שמחליף שמן גיר ידני צריך לדעת שממלאים עד שנשפך.

לפי ספר נכנסים 2.1 ליטר וגם עם מיליתה 2 ליטר, הבדל של 100 סמ"ק לא היה צריך לגרום לבעיות מיידיות.

קניתי עוד ליטר שמן ונכנסתי את כולו

כנראה יש בעיה אחרת.

22.png

פורסם

מה אתם אומרים על זה שבורג המילוי בפנים ההילוכים לא נכנסים שהוא בחוץ הם נכנסים, למה זה קורה?

וששמתי כמעט 3ליטר שמן ועדיין השמן לא יצאה מפתח המילוי?

פורסם

אתה בטוח שאתה ממלא במקום הנכון?

תוכל לצלם את מה ומאיפה רוקנת והיכן מילאת את הנוזל?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכולם, הסתדרתי.

מישהו מהפורום עזר לי לאורך כל הדרך כל מילה ומילה שלו היו נכונות.

תודה רבה לכל מי שעזר!

• תוכן חדש...