Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני רכישת רכב 2001 הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני לפני רכישת רכב ביצעתי בדיקה במוסך קרוב (שאני בחרתי).

נעשה בדיקה כללית+בדיקת קומפרסיה (לחץ 150 לכל צילינדר) לרכב,

והמסקנות הן כאלו:

- רצועת טיימינג צריך להחליף

- זוג צמיגים אחוריים

- אטם מכסה שסתומים

וכמובן שפה ושם צריך לעשות קצת טיפולים קוסמטיים.

עכשיו אם מישהו מבין פחות או יותר יכול להגיד לי כמה כל הסיפור יכול לעלות והאם יש לשים לב לעוד פרטים שמיוחסים לאותן תקלות.

8)
פורסם

לא רשמת אבל משירשור קודם שלך אני זוכר שמדובר בסיוויק.

טיימינג בסייוויק די פשוט ועבודה לא יקרה. סדר גודל של 1000-1200 ש"ח במוסך מורשה (עבודה+רצועת טיימינג+רצועת אביזרים) וכנראה פחות מזה במוסכים כלליים.

הוראות יצרן לא מחייבות להחליף מותחן טיימינג ומשאבת מים אבל אם מדובר בטיפול טיימינג שני (כלומר אחרי 180 אלף ק"מ) כדאי להחליף אותם.

מותחן מקורי יקר, בסביבות 600-700 ש"ח, משאבת מים מקורית באיזור 400-500).

מכסה שסתומים נפתח לצורך החלפת טיימינג, מחליפים אטם על הדרך, אין עלות עבודה נוספת. רק עלות האטם. לא יודע כמה בדיוק הוא עולה, להערכתי 100-150 ש"ח לחלק מקורי וחצי מזה לחליפי.

זוג צמיגים סבירים 600-800 ש"ח.

אם זה גיר אוטומטי, לבדוק מתי הוחלף שמן גיר ולהחליף אם צריך.

פורסם

תודה רבה על ההערכה הכללית מאוד עזרת לי לדעת איפה אני נמצא.

באמת זה טיימינג שני הרכב עבר 190 אלף ולכן זה היה חשוב לדעת את הפרט של משאבת המים.

צמיגים אני יכול לארגן בהנחה ולכן כל הסיפור אמור להגיע לכיוון ה2500 ש"ח.

תודה רבה על העזרה.

8)
  • תוכן חדש...