Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיקור פיאסטה ידנית 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כפי שכולם יודעים זה אני שפתחתי את השרשור ויש מצב שאני פרנואיד אבל אני אשאל בכל זאת...

כאשר קיבלתי את הרכב בדקתי שאין שריטות, המכלולים עובדים והכל תקין. כמובן שהכל יצא בסדר ונסעתי לשלום.

משהו שממש ביאס אותי זה שכאשר מקבלים רכב חדש, אחד הדברים הכי מהנים זה להוריד את הניילונים ואצלי משום מה לא היו.

אמרתי לעצמי..בסדר לא נורא, שזה יהיה הצרות שלי בחיים.

אתמול בבוקר נכנס לי בורג לצמיג אז נסעתי לפנצ'ריה הקרובה להוציא אותו ולבדוק שאין פנצ'ר וכאשר העובד שם הוריד לי את הטסה ראיתי שהג'נט לא נראה הכי חדש בעולם וגם באמצע {בין הברגים} יש המון חלודה.

יש מצב שחלק מהמכלולים ברכב לא חדשים? כמובן שכל שאר הדברים נראים חדשים לגמרי, מתחת למכסה מנוע כל המכלולים מבריקים ומתחת לרכב והשילדה הכל נראה מבריק.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

יש חלקים שלא מצופים נגד חלודה,אפשר לראטת זאת בחלק מתא המנוע,וגם באזור שאתה מדבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי לא היו ניילונים על המושבים של הפיאסטה החדשה אבל היו רק 7 קילומטרים על השעון כך שלא יכול להיות שמישהו השתמש ברכב, הכי גרוע הוא היה יכול להיות בתצוגה, אבל לפי החוק הם חייבים להגיד את זה כי זה נחשב לשימוש קודם ברכב.

אני גיליתי משהו אחר מעצבן אחר אחרי הקניה וזה שאין אפשרות לכוון את המושב לגובה או לשנות את זווית הברכים. לא חשבתי אפילו שצריך לבדוק את זה כי זה היה נראה לי משהו בסיסי.

פורסם

לא חשבתי שמישהו השתמש ברכב לפני, גם לי היו 6 ק"מ או משהו כזה. פשוט זה היה קצת מוזר לי.

היו מלא שירשורים שרשמנו בהם שאין אפשרות לשנות את גובה המושב בפיאסטה, זה אחד הדברים היותר מפגרים שהם יכלו לעשות אבל לי זה לא הפריע ממש, גם לא זווית הברכיים...עד כמה שזה בסיסי.

פורסם

לפעמים מורידים את הניילונים,ב2011 קניתי פנדה ללא הניילונים,עכשיו בספייס דווקא היו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה באמת כיף.

פורסם
...

אני גיליתי משהו אחר מעצבן אחר אחרי הקניה וזה שאין אפשרות לכוון את המושב לגובה או לשנות את זווית הברכים. לא חשבתי אפילו שצריך לבדוק את זה כי זה היה נראה לי משהו בסיסי.

...

היו מלא שירשורים שרשמנו בהם שאין אפשרות לשנות את גובה המושב בפיאסטה, זה אחד הדברים היותר מפגרים שהם יכלו לעשות אבל לי זה לא הפריע ממש, גם לא זווית הברכיים...עד כמה שזה בסיסי.

זאת הסיבה העיקרית שלא קניתי את את הפיאסטה (אם כי היו עוד כמה וכמה סיבות). הטפשים האלה חסכו על אחד הדברים הכי אלמטריים, והכי מרגיז שאתה יודע שזה קיים אם אתה בודק מה מקבלים עם הרמה הגבוהה יותר (לא זוכר את השם, מתכוון ל-1.6 האוטומטית).

פורסם (נערך)

כרגע הם מוכרים 2 סוגים של פיאסטה. ידנית שמגיעה בלי כיסא מתכוונן ואוטומטית שמגיעה עם. מעניין אם אפשר לקנות כיסא נהג מתכוונן לגובה או לגובה הברכיים במגרש מכוניות לפירוק ולהרכיב אותו ?

הם גם התקמצנו על משענת ליד בגרסה הידנית. הם כאילו נתנו מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס, אבל חסכו בדברים בסיסיים.

גם בפיג'ו 208 חסכו על משהו בסיסי שבגללו אשתי פסלה את הרכב וזה כוונון חשמלי של המראות והמראות צד מגיעות ברמה הבסיסית עם כוונון ידני באמצעות ידית קטנה שנמצאת ליד המראה בתוך הרכב, משהו שחשבתי שכבר נעלם בסוף שנות התשעים.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

צודק, הם חסכו בהרבה דברים קטנים בגרסה הידנית כגון מראות מתקפלות, חלונות חשמל מאחורה, כיוון גובה המושב, אבל זה ההבדל בין רמות גימור לצערנו.

פורסם

מראות מתקפלות וחלונות חשמל מאחורה אלו לדעתי גימיקים נחמדים אבל לא באמת חשובים, אפשרות כוונון של המושב אם לא לגובה, אז לפחות לתמיכה טובה לברכיים זה משהו מאוד בסיסי שמשפיע על נוחות הנהיגה וחשוב דווקא יותר ברכב ידני שבו מפעילים הרבה את הדוושות ולא רוצים לעייף את הרגלים.

פורסם

כל אחד והדרישות שלו, לי ממש לא מפריע שאין כיוון גובה של הכסא, וגם שהיה לי ברכב כיוון של הגובה לא הייתי נוגע בזה כי לא הרגשתי צורך.

למשל אני הייתי מעדיף, ג'אנטים-משענת יד-ח"ח מאחור על פני כיוון גובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...