Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי,

לגבי התמונה שהבידוד נוגע ברמקול , זאת תמונה באמצע העבודה שבה חשפתי את הבידוד של דיינמאט אקסטרים כדי לדפן את הדופן החיצונית בספוג,

אין מה לדאוג!

כיוון אצל מקצוען זו פעולה רצויה, נשמעת מעניינת אבל אני מניח שאצטרך להגיע למרכז בשביל זה , וזה לא קורה הרבה (גר בצפון ועובד בצפון..) , אני מבטיח שאשקול את הנושא.

מתן,

תודה על המחמאה, למדתי הרבה במהלך העבודה, אני אשקר אם אגיד שלא חששתי לפני אבל חששותי התבדו והסקתי המון מסקנות לגבי בחירת הרכב הבא,המגבר הבא והקומפוננטים הבאים .

הקרוסאובר יושב בין הדיפון לדופן הפנימית במעין שקע כזה,נח לו על הספוג והפלציב ,אין לו אפשרות להחשף לקורוזיה אלא אם כן מים יעברו את הבידוד.

את היריעות של סטינגר קניתי אצל חנות הסאונד המקומית בעיר (לא זולה או מומלצת, פשוט קניתי משם), לא יודע אם אני יכול לפרסם את השם שלו ,אשלח לך בהודעה פרטית.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסקנות כלליות:

1. בבחירת הציוד שלי הסתמכתי על המתקין וטעיתי ,לא הבנתי מה לקחת והוא התקין לי ציוד מאוד התחלתי במחיר לא זול,את הקומפוננטים הייתי מחליף אתמול ,לא מת עליהם בכלל, מצטיינים במידים וטרבלים אבל בכלל לא במידבאס,הוצאתי מהם את המקסימום , המגבר מצוין אבל מכניס רעשי HISS בגיין מעל 50 אחוז (לא קריטי אבל מעצבן) והסאב של JBL הוא נקודת האור הכי גדולה בציוד הזה , סאב קטלני ממש.על הפערים בציוד הצלחתי לפצות עם איטום מוצלח .

2. האיטום של דיינמאט \ סטינגר עושה בדיוק מה שמצפים ממנו וזה לשנות את האקוסטיקה של הפח \ דיפון , ברכב הבא (עוד 28 חודש..) אעשה תכנון אחר לגמרי של כל נושא האיטום \ דיפון + מגבר + קומפוננטים.

3. את יחידת ה HU צריכים להחליף לי ( כרגע ג'אנק סיני) בעקבות אינספור תקלות וסאונד מחפיר, אני מקווה שיהיה שיפור נוסף באיכות של הסאונד.

תודה לכולם על הליווי והעזרה, במיוחד לאדי, זה בהחלט נושא מרתק ועמוק , אעלה בהמשך תמונות מתא המטען עם הספוגים כשיצא לי או עוד כל מיני מסקנות.

פורסם

אם תגיע למרכז לכוון מערכת, אני מבטיח לך ושם כאן את הרפרטואר שלי על השולחן, אלו הכמה מאות שקלים הכי משתלמים שתשקיע במערכת שלך.

בכל מקרה, תדאג להתייעץ כאן כמה שיותר לפני שאתה עושה החלטה כלשהיא, ישנה כאן כמות ידע ונסיון אדירים.

ולגבי הגיין, זה לא ווליום, אין כאן אחוזים או מספרים, זה התאמה בין סף רגישות המגבר לעוצמת האות הנכנסת אליו מהhu

הסיבה להיסס היא בעיקר בגלל שעוצמת האות ונקיון האות של הhu שלך כל כך חלשים שהיית צריך לפתוח את הגיין במדבר שלך עד לנקודה שגם בה הוא מכניס רעש ועיוות או יותר גרוע, בגלל אות כניסה גרועה אתה בכלל לא מסוגל לפתוח גיין במגבר.

אני מתאר לעצמי ששדרוג יחידת הראש במקרה הזה יהיה שיפור אדיר נוסף במערכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...