Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

בבעלותנו סיוויק 2008 אשר בשנה האחרונה התחיל להיפתח חור בשטיח נהג (כנראה בגלל הרגל של הקלאצ' למרות שמן הסתם על הקלאצ' לוחצים הרבה זה אמור להיות שטיח עמיד) הבעיה שלי היא שבסוכנות הציעו לי לקנות סט שטיחים שלם בכמה מאות שקלים שזה ממש לא בתקציב כרגע, או להחליף את השטיח למשהו חליפי שמתאים בערך למידות שזה גם לא אידיאלי כי שאר השטיחים במצב מעולה.

עד עכשיו לא מצאתי פירוקיות שמוכרות שטיחים או מקום שימכור לי שטיח נהג בלבד.

יש לכם רעיונות?

תודה מראש..

20140719_110855.jpg

בתמונה רואים את החור וחתיכת בד שהכנסתי מהצד השני כדי לא לחורר גם את מה שמתחת לשטיח

עריכה: שמתי לב שיש עוד חור מול הברקס בדרך :|

עריכה אחרונה על ידי Id0
פורסם

תודה קודם כל..

האמת שחרשתי את הebay הרוב לא שולחים לישראל ומי שכן או שזה הדגם האמריקאי שלא מתאים או שזה כבר עולה כמו לקנות בארץ סט באיזור ה 500-600 שקל שאני חשבתי ללכת על פיתרון ב100 שקל גג

• תוכן חדש...