Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מה דובר, שאפשרי ? ומה הייתם עושים כך ?

אם אני לא טועה, אפילו באימפרזה החדשה זה המצב. (זה מוזר שיש לי אחת בחניה, ואני אפילו לא זוכר אם יש לה פח במגש.. )

כן כן , אם זיכרוני אינו מטעה אותי. אכן יש שמה פח.

בכל אופן, גם בבלנו יש פח מאחורה. לפי מה שהבנתי יש מודלים שהגיעו עם הכנה, ויש בלי .. אבל עדיין עשוי מפח.

אפשרי: לחתוך פח שמקובע לרכב. (עבודה קשה (אין מרחב עבודה) עדינה (חיתוך מדוייק) ומסובכת (שמשה אחורית))

עשיתי: ברכב שלי הגדלתי את החורים מ6.5" ל 6/9".

פורסם

זה לא מה שהבנתי ממנו .. ממנו הבנתי שהוא חושב שעדיין אפשרי להוציא את הפח, ולעבוד בחוץ..

מה שלא אפשרי .. ולכן העבודה מסובכת כפי שציינת..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

"יש רכבים שהמגש, יושב על "מגש" מפח.. ובמצב הזה לא ניתן לעבוד איתו מחוץ לרכב"

להוציא את המדף שעל הפח ולא את הפח עצמו , אם זאת הייתה הכוונה.

פורסם
"יש רכבים שהמגש, יושב על "מגש" מפח.. ובמצב הזה לא ניתן לעבוד איתו מחוץ לרכב"

להוציא את המדף שעל הפח ולא את הפח עצמו , אם זאת הייתה הכוונה.

המגש לא יושב על פח , המגש הוא הפח והוא חלק מהאוטו ....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

דווקא באס, הוא צודק,

המגש אכן יושב על הפח, את המגש תוכל להוציא.

אבל את הפח, תצטרך לחתוך .. ואת הפח אי אפשר להוציא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יודע עם אפשר להוציא את המגש האחורי לא כולל הפח כמובן רק העץ בטויוטה קורולה צורות של 93-97???

כי אני רוצה לסתום את החורים של הרמקולים להוציא את כול המדף לסתום את החורים ולרפד אותו מחדש בצורה יפה

אז בשביל זה אני צריך להוציא אותו......

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

בטויוטה יש מגש שאפשר להוציא? או לפחות החלק שבו מתקינים את הרמקולים?

אם כן , תוציא אותו , ואחרי זה תוכל לחתוך עם ג'קסון (הכי מומלץ לדעתי) לפי המידות של הרמקולים שקנית/קיבלת או כל דבר אחר

בקשר להסתרת הרמקולים אפשר לקנות רבד וזה ייכסה את הכל יעני מסתיר את כל המגש

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...