Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי פיז'ו 206+,הרכב מגיע מאובזר בג'נטים, ניקלים בידיות, ניקלים במראות, ניקל מעל המספר, בקיצור כל הרכב ניקלים.

שקניתי תרכב ראיתי שיש עלהים שריטות אבל יכולתי לחיות עם זה אבל עכשיו עשיתי את הטעות הגדולה....

ניסיתי(כמו מטומטם)לנקות את הג'נטים עם מסיר שומנים קר:cry: והנה התוצאות..

IMG_0658.jpgIMG_0659.jpgIMG_0660.jpgIMG_0663.jpg

עכשיו הג'נטים בצבע כסף(בערך) וחשבתי וצבוע אותך לצבע כרום שיהיו כאלה

pro_pic365.1.JPG

האם אפשרי לעשות לצבוע את הג'נט שלי לצבע כזה?

תודה ויום טוב!

פורסם

היו בפורום פרויקטים של צביעת ג'אנטים ערוך חיפוש.

לחילופין לדעתי שיפוץ הגאנטים יעלו לך עד 1000 ש"ח אצל בעל מקצוע.

חזור לעדכן.

פורסם

מדוע לשפץ ? לפי דעתי כמה פחיות של פלסטידיפ שחור יכולות לעשות פלאים. כמובן אם פות"ש לא רוצה שחור יש מגוון צבעי פלסטידיפ.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

הבעיה היא שאני לא יודע איזה צבע יתאים לרכב, לפני כמה ימים שמתי את הגלגל רזרבי ואין לו ג׳נט או טסה (יעני שחור) וזה היה מזעזע, צריך צבע שיתאים לי לניקלים והצבע של הרכב..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש

סרטים שמסבירים איך צובעים בכרום בבית עם ערכה מיוחדת. אתה יכול לחפש את המוצר באיביי אבל גם זה לא זול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ויתרתי על הצביעה בכרום, זה יראה יותר מדי בני דודינו שיורים עלינו.

מישו יכול להביא לי מדריך איך ללטש\לצבוע\פוליש\הגנה\משו שיכול לעזור לשפר את המצב של הג'נטים?

• תוכן חדש...