Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אז, סוויפט או יאריס??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים.

מתלבט בין הדגמים הנ"ל (2008) אך פתוח לשאר הצעות.

אני סטודנט ורוב הנסיעות שלי (90%) הן בין עירוניות.

תקציב 40-50 אלף.

חסכוני ואמין כמה שיותר,2008 ומעלה, מעבר לזה אני לא בררן יותר מידיי :wink:.

תודה לעוזרים.

פורסם

היאריס בשנתון זה עם גיר רובוטי לא הכי נוח.

הג'אז מצוינת מרווחת וחסכונית מאוד.

בנוסף ממליץ לך לחפש גם את המאזדה 2 אמינה מאוד, זולה לאחזקה וחסכונית.

הסיוופט מומלצת אך עם תא מטען מאוד קטן.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא כ"כ משנה לי, אני יודע שהידני מגיע לי 1:19.

עניינו אותי גם בפביה אבל אני מתרחק מאירופאיות, מה שנותר בתקציב של 40-45K זה יאריס או ג'אזז ידני.

הבנתי שיאריס 2008 עם הרובוטי לא מומלץ.

פורסם
לא כ"כ משנה לי, אני יודע שהידני מגיע לי 1:19.

עניינו אותי גם בפביה אבל אני מתרחק מאירופאיות, מה שנותר בתקציב של 40-45K זה יאריס או ג'אזז ידני.

הבנתי שיאריס 2008 עם הרובוטי לא מומלץ.

מכיר את ההתלבטות הזאת, לדעתי המחירון של הרכבים האלה גבוה והייתי מוותר על שניהם ( אלא אם כן אתה מוצא מחיר נמוך).

אל תשכח שאתה קונה רכב שהוא 6 וחצי שנים על הכביש, אתה נשאר איתו לפחות 3 שנים ואז אתה מוכר רכב שהוא כבר 10 שנים על הכביש, נשמע המון אה ?

הייתי פוזל לאפשרויות אחרות.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

הכל נלקח בחשבון, אני סטודנט כרגע וזה מה שמאפשר התקציב יחד עם שילוב של אמינות וחיסכון.

כרגע אני עם קורסה 2002 וממש מרוצה.

אשמח לשמוע על חלופות מומלצות

• תוכן חדש...