Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני לא אודיופיל בכלל ולכן אני מחפש פתרון זול לחבר דיבורית נוקיה CK-100 שמשדרת מוזיקה דרך זוג RCA (אדום-לבן) למערכת באוטו.

היום יש שם פיוניר פשוט שאין לו כניסת RCA (רק יציאות RCA) אלא כניסת AUX קדמית שלא עוזרת לי ולא אסטטית לחיבור קבוע.

האם זה

http://www.dx.com/p/stc-3000u-4-x-25w-3-2-lcd-car-audio-mp3-player-black-silver-multi-colored-300745#.U8VgZfmSySo

יכול להתאים ? כתוב שם audio input 2 channel ואני רואה שני זוגות אדום-לבן מאחור.

משהו אחר ? אני פתוח גם למשומש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

היא אולי לא אסטטית, אבל כן יכולה לעזור משום שניתן באמצעות כבל בלבד לחבר בין RCA למיני פלאג.

להבנתי, ע"ס חוברת ההתקנה, ניתן לחבר את הדיבורית למכשיר הרדיו כך שההגברה (גם של הדיבורית וגם של הרדיו) תתיבצע דרך הדיבורית.

במצב כזה כל החיבורים יתבצעו מאחור, אבל איני יודע להגיד איך זה ישפיע על איכות הסאונד.

אישית, לא הייתי קונה מכשיר סיני עלום.

קשה להבין במקרה זה במה בדיוק מדובר כי התמונות אינן ברורות מספיק.

נראה שיש שם כניסה קדמית של AUX, כך שתאורטית זה מכסה שני ערוצים...ובתיאור למטה רשום 2 יציאות לשני ערוצים, פסיק, ואז אפשרות חיבור לסאבוופר - האם זה זוג היציאות הנוסף או לא, אין לדעת.

ניתן לרכוש בשוק המקומי במחירים שבין 600 ל-700/750 ש"ח מכשירי רדיו שכבר כוללים בתוכם דיבורית BT.

פורסם

ברכב של אבא שלי היה מורכב המכשיר הזה : http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=12548

יש לו חיבור AUX אחורי דרך RCA (מה שביקשת),בסה''כ הרדיו דיסק סביר,עבד אצל אבא שלי עד שהעפתי אותו לטובת יחידת פייונר. כיום מרוכב ברכב של חבר ועדיין עובד מצויין.

פנל קבוע עם USB.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

איזה דגם הפיוניר?ֿ

להרבה מ hu של פיונר יש כבל מתאם שעולה כמה דולרים, מתחבר לחיבור פינים מאחורה ומוציא aux.

פורסם
ברכב של אבא שלי היה מורכב המכשיר הזה : http://alexsander.co.il/product.aspx?p_id=12548

יש לו חיבור AUX אחורי דרך RCA (מה שביקשת)

פנל קבוע עם USB.

אתה בטוח ? במפרט (עד כמה שאפשר לסמוך על זה) כתוב 2 יציאות RCA

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

100%.

התקנתי את זה בפיג'ו של חבר והוצאתי לו את הכבל AUX מהחלק האחורי של הדשבורד.

שים לב שכתוב שיש AUX אבל הוא לא נראה בפנל הקדמי.

אגב יש גם שתי יציאות RCA.

אם אתה צריך עוד אימות תתקשר לאלכסנדר,בפעם האחרונה שדיברתי איתם הם אחלה חבר'ה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

^ שזה מה שאמרתי כבר בהודעה #2.

אבל הבחור (שגם ציין מראש שיש לו כניסה קדמית) מעדיף חיבור אחורי מסיבות אסטטיות ארוכות טווח.

פורסם

לי יש דגם של פנסוניק cq-c5301u שבטוח יש לו כניסה של aux ב RCA מאחור, כך אני מחבר את האייפון ושומע דרכו שירים.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
  • חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...