Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני רכישת -מאזדה 6 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום בערב נסעתי לפ"ת לראות מאזדה 6 2007 ולקחת לבדיקה. התרשמתי מהרכב שהוא שמור, אין לו מכות, והנסיעה עליו היתה די חלקה, כל המערכות מתפקדות, בדקתי שכל האיhקונים מופיעים בלוח מחוונים בהדלקה ונעלמים אחרי זמן קצר. אבל דבר אחד הרתיע אותי והוא שהרכב צפצף באופן יזום פעם בכל 5 דקות, ושמתי לב שהמנורה של הדלק דלקה והמחוג מתחת לתחתית הסקאלה , חוץ מזה לא היתה שום נורה דולקת שמתריעה על תקלה. בסופו של יום לא הספקנו להגיע למכון לבדוק את הרכב, וקבענו להיפגש מחר לקחת את הרכב לבדיקה . הצפצוף ששמעתי קשור למצב הדלק או שהוא מתריעה על תקלה חמורה?

פורסם

אם יש לרכב חיישנים המנטרים את לחץ האוויר בצמיגים - לחץ נמוך באחד הצמיגים יכול לגרום לצפצוף כזה. כמו כן חיישן חגורת בטיחות פגום יכול לגרום לצפצוף כנ"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא חושב שיש חיישן כזה חיפשתי בגוגל לא מצאתי כלום. וחיישן חגורה מצפצף לעיתים קרובות יותר . זה ממש מוזר, מענין מחר מה יגידו בבדיקה הממוחשבת

פורסם

אם אתה רואה את המון מהבהב צריך להחליף חיישן\פיוז,בקשר לדלק כנראה פשוט אין לאוטו דלק אבל תוודא שזה לא תקלה במשאבה ,מניסיון שלי עם 2006 רכב אמין אבל מטחנת דלק,יקר לאחזקה,ביטוח יקר ,אבל רכב מהנה לנהיגה,כוח לא חסר לו ,מושבים נוחים,די מרווחת

פורסם

שום חישן, אין דלק באוטו! המחשב גם מצפצף. אתה רשמת שהמנורה של הדלק עובדת + המחוג למטה + ציפצוף של המחשב שילך למלא דלק.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

חבר'ה לקחתי לבדיקה את הרכב,הוא היה במצב טוב, רכשתי אותו .

בקשר לציפצוף זה הקודן שמצפצף , ולא הרכב עליתי על זה בנסיעה על הרכב שמתי תיק כבד במושב של הנוסע והרכב התריע בציפצוף חזק.

לחצתי על הקודנית וראיתי שהצליל זהה למה ששמעתי , משום אני לא הבנתי אם זה תקין או שלא ,אבל מבחינת תקינות הקודן הוא בסדר הוא ניטרל את הרכב כשצריך.

בקשר לצריכת דלק הוא לא כזה מטחנה עשה לי 13.5 בנסיעה משולבת ככה שזה ניראה לי סבבה לא?

פורסם

תתחדש! בשביל השקט הנפשי שלך תחליף קודן,סיפור של 300 שקל וזה עדיף מלהיתקע באמצע שום מקום עם קודו סורר.

צריכת דלק יותר מידי אופטימית הייתי אומר,איך בדקת?

הייתה כזאת לחבר וביום טוב הוא היה מוציא ממנה 1/9.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בקשר לציפצוף זה הקודן שמצפצף , ולא הרכב עליתי על זה בנסיעה על הרכב שמתי תיק כבד במושב של הנוסע והרכב התריע בציפצוף חזק.

יש מצב שהחיישן זיהה משקל במושב והרעש שאתה שומע הוא על חגורת בטיחות, תבדוק את זה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
יש מצב שהחיישן זיהה משקל במושב והרעש שאתה שומע הוא על חגורת בטיחות, תבדוק את זה.

כן לזה התכוונתי שהחיישן זיהה משקל, והחגורה הייתה מנותקת.

בקשר לצריכת דלק נסעתי האמת כמו סבתא שלי בנסיעה הראשונה, הרוב היה בין עירוני וגם עם מזגן על מצב אקו, הנתון הוא לפי המחשב. (איפסתי בתחילת הנסיעה)

פורסם

המחשב ברכב הזה לא חכם במיוחד, אצלי הרכב עושה כ-1/9 בממוצע כאשר כ-60 עירוני.

אחלה רכב, אני מאוד מרוצה ממנו כבר יותר משנתיים, הביטוח זול מאוד, הטיפולים לא יותר יקרים מכל רכב 1.6 ממוצע.

תתחדש.

• תוכן חדש...