Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

היום בבוקר הנעתי את הרכב הדלקתי מזגן הכל עבד פיקס (מאוורר עבד בכל העוצמות ללא בעיות).

אחרי 9 שעות אני מניע המדחס נחנס לפעולה אבל האוורר לא עובד פתאום ,בדקתי פיוזים והם תקינים.

מדובר בוולוו S40 שנת 2002.

תודה מראש.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא עובד בכל המהירויות ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
ערב טוב.

היום בבוקר הנעתי את הרכב הדלקתי מזגן הכל עבד פיקס (מאוורר עבד בכל העוצמות ללא בעיות).

אחרי 9 שעות אני מניע המדחס נחנס לפעולה אבל האוורר לא עובד פתאום ,בדקתי פיוזים והם תקינים.

מדובר בוולוו S40 שנת 2002.

תודה מראש.

קודם כל תבדוק אם יש מים ברדיאטור מפני שאם אין יוניט חום מנוע לא יתן חיווי מדוייק והמאווררים לא יכנסו לפעולה.

אפשרות שנייה,כנראה שהמנוע לא הגיע לטמפרטורה שמחייבת את פעולת המאווררים.

לכן חשוב שתוודא הימצאות מים במערכת הקירור .וכמובן תסתכל המד חום המנוע.

פורסם
לא עובד בכל המהירויות ?

לא עובד בכלל ולא משנה איזה מהירות.

קודם כל תבדוק אם יש מים ברדיאטור מפני שאם אין יוניט חום מנוע לא יתן חיווי מדוייק והמאווררים לא יכנסו לפעולה.

אפשרות שנייה,כנראה שהמנוע לא הגיע לטמפרטורה שמחייבת את פעולת המאווררים.

לכן חשוב שתוודא הימצאות מים במערכת הקירור .וכמובן תסתכל המד חום המנוע.

יש לי תקלה במאוורר של המזגן.

פורסם

טוב אז כנראה לא עובד עם נגד מהירויות פשוט (בכ״ז זה וולוו). חפש את הממסר של המאוורר, ואני מניח שבטח ברכב יש איזה מודול קצת יותר מתוחכם ששולט על המאוורר, בשביל זה צריך ידע והיכרות עם הרכב. בקרת אקלים יש?

למען הסר ספק: אנו מדברים על המאוורר של המזגן בתוך הרכב, לא המאוורר של הרדיאטור בתא המנוע.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אולי כן יש סוג של "נגד מהירויות" פה, תציץ כאן ותראה אם זה עוזר.

פורסם

צריך לדעת את הקונספט פעולה או את המבנה הפנימי שלו. תבדוק במחבר שמתחבר אליו, תבין איזה חוטים ״פעילים״ כשאתה מפעיל מאוורר במהירויות שונות, תבין מה החוטים שמעבירים את הזרם אל המאוורר עצמו, ואז תן לו מתח היכן שצריך ובדוק אם הוא מוציא מתח לחוטי המאוורר . בכלל קודם כל תן מתח ישירות למאוורר בדוק שהוא פועל בכלל והבעיה לא בו.

פורסם

מצאתי פה טרנזיסטור ומחר אני יבדוק את המנוע (יחבר לו 12V כמו שאמרה, לא עלה לי בראש בכלל :) ).

אם המנוע תקין אז זה טרנזיסטור אני חושב .

אני יחזור לעדכן מחר :D

פורסם

20140712_074835.jpg20140712_074847.jpg20140712_080311.jpg20140712_080320.jpg

אני חושד בנגד אם הוא תקול אז אפשר לקנות רק את הנגד ומצאתי באי ביי כמה אבל אני לא בטוח אם הם תואמים.

http://www.ebay.com/itm/1pcs-MOTOROLA-MJ802-Transistor-TO-3-TO3-NPN-30A-100V-200W-/151303487069?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item233a63fe5d

http://www.ebay.com/itm/1PCS-MJ802-Manu-MOT-Encapsulation-TO-3-POWER-TRANSISTORS-30A-100V-200W-/371080911035?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56662558bb

הכל תואם חוץ ממספר שמצויין מתחת ל MEXICO .

• תוכן חדש...