Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סיאט איביזה טורבו יש אחת של אדם מבוגר מירושלים כחולה ראשונה

ללא תאונות והאוטו נראה ממש יפה בלי צבע וחומר ועניינים

אבל הק"מ שלו מאוד גבוה לשנתון 2001 יש 125k כדי לנגוע באוטו למרות הק"מ הגבוה

שנצבר ? אשמח אם אקבל את ההצעות שלכם תודה רבה..

פורסם

אני לא הייתי נוגע בו במיוחד שזה רכב ספורטיבי,כלומר עבר 125 אלף של נסיעה לא כ"כ סטנדרטית...לך תדע מה עשו איתו שהוא עבר כ"כ הרבה.....וחוץ מזה שהאחזקה שלו גם יקרה כלומר,הבלאי פה משחק תפקיד חשוב.

חפש אחת עם ק"מ נמוך...(למרות שבסוף הוא לא יצליח למכור,אז הוא ישחק בק"מ ויוריד אותו...).

פורסם

שמע, האוטו עבר כמעט 42 אלף ק"מ בשנה !!

זה קילומטרז' היסטרי, אבל מה שבאמת היה שובר אותי כאן זה שזה רכב מוגדש. כלומר הבלאי הוא גם על מנוע וגם על המגדש...

בקיצור, אלא אם היא מוצעת במחיר מאוד נמוך, הייתי יורד מהמכונית הזאת.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני מצטרף לנייט האמר.

לא כל מי שיש לו מכונית ספורט נוסע כל הזמן על גבול המנתק סל"ד. דווקא בגלל שמדובר בנהג מבוגר יש סיכוי למכונית שמורה מהרגיל, מה שמאזן במידה מסוימת את הקילומטראז'. חוץ מזה שאם היא לא משופרת, מנוע הטורבו הבסיסי של VAG אינו אגרסיבי בכיול שלו, ובטיפול נכון יכול לעשות לפחות עוד 100 אלף ק"מ. אני הייתי הולך לבדוק אותה.

ולגרשון, קצת חשבון: האוטו מ-2001? אנחנו ב-2005? 125,000 חלקי 4 יוצא הרבה יותר קרוב ל-30 אלף ק"מ בשנה (שזה לא מעט, אבל הרבה פחות מהמספר שבו נקבת).

פורסם

לדעתי צודקים שאמרו כאן שהקילומטרז' לא כל כך קריטי, לעומת הדרך שעשו את הקילומטרז'... בגדול אלה מכוניות מאוד עמידות.

אבל נקודה נוספת שלא נגעו בה כאן, היא מה קורה כשתרצה למכור? הבעיה הרצינית שלך זה שרוב האנשים חושבים בדיוק כמוך (אני יודע שזה נשמע ככה, אבל לא התכוונתי שזה דבר רע), ודי נרתעים מקילומטרז' גבוה כשהם באים לקנות רכב יד שניה, וזה די טבעי לדעתי.

החשבון שאתה צריך לעשות עם עצמך זה אם אתה נוסע הרבה או מעט יחסית, כלומר עד כמה הקילומטרז' יהיה גבוה כשתמכור אותו, ואם אתה רוצה בכלל להכנס לסיפור כזה (ואני מדבר מבחינת המכירה בהנחה שהמצב המכאני טוב).

פורסם

"בגדול אלה מכוניות מאוד עמידות"דווקא מכוניות כאלה הם הכי עדינות וצריך לבדוק ב 7 עיניים לפני שנכנסים לדבר כזה,שלא נדבר על בלאי ועלויות חלקים .

• תוכן חדש...