Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חשוב שהקונספט מעולה, וחבל שלא ממשיך. קודם כל, נחמד לראות מגוון.

דבר שני, אם כבר לשלם על מראה מושך נטו (או לפחות יוצא דופן), אז שלא תעלה יותר.

כל שאר המכוניות שמוכרות עיצוב, מנסות למכור אותו במחיר גבוה יותר (מיטו).

אני חושב שאתה צודק אבל גם טועה.

מכיוון שהקטע כאן הוא עיצוב ייחודי ולא יכולות תנועה, הרי שעניין העיצוב ממצה עצמו והופך להיות פחות מיוחד עם הזמן. שיפור עיצוב לא יעשה לאטרקטיביות מה שיעשה שיפור ביחידת הינע או בעבודת על המתלים / הגה למכונית שמוכרת את זה.

לכן, העניין מוצה ועכשיו הם יהיו חכמים אם יוציאו קונספט עיצובי חדש בכלל. אטרקציה חדשה למחפשי ייחוד חיצוני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקטגוריית המחירים שלה היא דווקא חזקה מהרוב המוחלט.

אוראל, אני שאלתי לגבי כלל המכירות בעולם.

אגב, כמה ק"מ עבר רכב המבחן שהשתתף?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אומנם ה1600 סטנדרטית עגלה לא נורמלית , בתור אחד שהיה לו אחת וחוץ מיופי אין ברכב כלום , לא התנהגות לא הגה מתקשר , לא חזקה , ואיכות חומרים לא בשמיים , אבל לעומת זאת תנסעו על ולוסטר טורבו עם קצת חמוצים , הרכב מגיב טוב נוח זריז , ריפודי עור , התנעה ללא מפתח , וסך הכול חבילה משתלמת , לא יגיד שהוא שווה 181 אבל בתור יד שנייה זו אחלה אלטנרנטיבה , ואת זה אומר אחד שירד מפולו gti עם המון חמוצים .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

אם לאטמוספרית אין הגה מתקשר ולא התנהגות, אתה חושב שלטורבו יש?

בכל מקרה, מסתבר שעל הצד אתה לא נוהג, אם זו המסקנה שלך :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי חבל כי בכל זאת יש פה חבילה שאין הרבה דומות לה (עיצוב מעניין ואבזור רב במחיר טוב). נראה שהחבילה הזאת לא עושה רושם על מספיק אנשים בשביל להצדיק את קיומה.

emotion of motion

פורסם

חבילה משתלמת? תלוי בהשוואה מול מה - הכל יחסי. השאלה מה אתה מחפש או רוצה לקבל בתמורה לאותו הסכום (וכחדשה, אין הצדקה לטורבו).

לטורבו יש עוד קצת כוח, מומנט ואלמנטים נוספים שונים בעיצוב ובאיבזור - מתחת לכל זה היא נותרה מכונית "פוזה" חביבה. היא לא מכונת ניהוג יוצאת דופן (שירוקו הרבה יותר מלהיבה לנהיגה) וגם בסעיף הביצועים היא מאוד מאכזבת (במקרה שלה, נתוני "הנייר" מרמזים על מה שיקרה ב"פועל" - רחוקה מלהרשים).

הולוסטר הוכיחה שגם יונדאי יכולים להיות יצירתיים, בלתי שגרתים ונועזים - וזה יאמר לזכותם. רק חבל שהמוצר ככלל אינו מבריק כמו הרעיון או העיצוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בהתחשב בזה שהוולוסטר נחשבת למחליפה של של הקופה - היא מפספסת את השוק העיקרי של הקופה.

(טונות של פוזה, רמת ביצועים סבירה+, מחיר נגיש)

ירים יד מי שחושב שהוולוסטר יפה מהקופה:

2005-2007_Hyundai_Tiburon_(GK_MY05)_V6_coupe_01.jpg 2006_Hyundai_Tiburon.jpg 2007-2008_Hyundai_Tiburon_--_05-02-2012_2.JPG

עם מנועי 2.0/2.7 היא גם הייתה מהירה מהוולוסטר, אז מה נשאר? החדשה קצת יותר פרקטית בגלל הדלת הרביעית, וזהו פחות או יותר.

מבחינתי ברוך שפטרנו, שיחזרו לשולחן השרטוטים ויחדשו את הקופה דור2.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לאן הלכת? מחליפת הקופה היא הג'נסיס, כביכול (אין מה להשוות בכלל בין הרכבים).

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)
התוכל בבקשה להסביר כיצד חישוק בקוטר 18 אינטש תורם ליציבות בעיקול?

הג'אנט לא תורם, הרוחב והחתך תורמים.

ככל שגודל הג׳נט גדול יותר כך יש יותר שטח של צמיג שבא במגע עם הכביש (יותר שטח לאורך הצמיג להבדיל מרוחב הצמיג) וכפועל יוצא יש יותר אחיזה (בהנחה של חתך צמיגים זהה במידה מוחלטת ולא כאחוז מקוטר הצמיג לצמיג בקוטר קטן יותר).

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)
לאן הלכת? מחליפת הקופה היא הג'נסיס, כביכול (אין מה להשוות בכלל בין הרכבים).

ג'נסיס היא פרימיום ספורט סדאן, מה קשור יונדאי קופה להגדרה הזאת?

מתוך wikipedia:

The Hyundai Veloster is a Compact kammback first produced in 2011 by Hyundai, with sales beginning in South Korea on March 10, 2011 and in North America since the fall of 2011. In South Korea, it is marketed under Hyundai's Premium Youth Lab sub-brand, which is targeted for the young generation of drivers. It was unveiled on January 10, 2011, at the Detroit auto show, and fills the void left when Hyundai discontinued the Hyundai Tiburon after the 2008 model year.

vel.jpg

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני חושב שהוולו יותר יפה, רצת הביצועים שלה סבירה והמחיר נגיש.

לא זכור לי שהקופה הייתה חווית נהיגה מיוחדת, היא התבססה על האלנטרה וגם הוולו מבוססת על המשפחתיות של יונדאי בנות זמננו. פה בערך נגמר הדימיון.

אני לא ממש בטוח שהוולוסטר היא המחליפה של הקופה, אנחנו נמצאים בתקופה אחרת ושונה מאוד מזאת שהוצגה בה הקופה עם שלל סגמנטים חדשים כמו ג'יפונים קטנים ומיקרוואנים.

הוולוסטר הייתה איזשהו ניסיון ליצור סגמנט חדש או לפחות לפנות לקהל שמחפש משפחתית עם ניחוח ספורטיבי או לפחות מראה יותר צעיר ומצודד. בזה היא הצליחה ואפילו מצאה לא מעט לקוחות בישראל.

אם מסתכלים עליה ככה היא לא צריכה להיות ספורטיביות במיוחד אלא רק קצת יותר מעניינת מה-I30 שעומדת לצידה בתצוגה. נכון שה-30 מרווחת ושימושית יותר אבל אין לה את המראה של הוולוסטר.

כתבתי את זה גם בהודעה הקודמת שלי אבל אני אגיד שוב שאפשר להסתכל עליה כמו על הג'יפונים הקטנים הקאפצ'ור, טראקס וג'וק למשל, הם פחות שימושיים מהמשפחתיות שעולות אותו הדבר (ואף פחות בחלק מהמקרים) אבל נרכשים בעיקר בגלל המראה האופנתי.

פורסם
את זה גם אני יודע, אבל כנראה של-PrinceT יש מידע אחר והייתי שמח אם הוא היה חולק אותו עמנו.

לא יודע אם זה מה שהו התעוון, אבל הוא צודק.

קוטר הגאנט משפיע באופן ישיר על האחיזה.

ככל שהגאנט גדול יותר שטח המגע של הצמיג עם הכביש גודל.

בניגוד לדעה הרווחת, הדבר דיי משמעותי, ומכאן בא הצורך להגדיל את הגאנט במכוניות ספורטיביות.

אגב יש להתחשב גם בחתך, שמשפיע גם הוא על שטח המגע.

פורסם

אחד המכוניות שהכי עיצבן אותי, רק מלראות אותה. כמה יונדאי רוצה למשוך תשומת לב? זה לא שהרכבים שלהם גרועים, אבל אובר תשומת לב מזכיר לי מכוניות סיניות\מוצרים סיניים.

פורסם (נערך)

ג'נסיס קופה כמובן.

אז זהו, שלא.

Hyundai has stated the Genesis Coupe is not intended as a successor to the similar-sized but front-wheel drive
Hyundai Coupe
(Tiburon or Tuscani in some markets).
[

על הכוונת היו מכוניות כגון האינפיניטי G37. המחיר של הג'נסיס קופה בארה"ב הוא החל מ-26.5K עד 35K ואילו הוולוסטר נמכרת סביב ה-18K עד 23K (תלוי ברמת האבזור, מנוע ותיבת ההילוכים).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow

• תוכן חדש...