Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכס,

החיפושית מתחילה ב 130K.

רוצה אסיאתית קח פרו סיד.

וולוסטאר גברית בעינך? שתהיה בריא. יש פה מישהו שנתן לה שם עם קונטציה מינית. מעניין.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לא זוכר כמה עולה רכב כזה חדש, אבל לפי מה שאני זוכר מבחינת ביצועים הוא מקביל לכל הקטגוריה. מה אתם רוצים, לקבל 180 כ״ס בשביל 110 קיי ? חבל מאד לדעתי שמפסיקים את היצור, אפשר לתת לו טאצ׳פים ולעשות אותו לפחות משעמם

1+

חבילה מעניינת למחיר. הדלת הרביעית חייבת ללכת (סתם גימיק). נהנית מאמינות טובה ומהשם של יונדאי (לטוב ולרע).

מקבילה מודרנית לסיוויק שפיץ משנות התשעים. אי לכך ובהתאם לזאת, צריכה לטעמי להגיע עם מנוע 2 ליטר כמו ב- i40 (בערך 180 כ"ס).

מנוע גדול ללא טורבו ימצב אותה כמכונית ספורטיבית עם טעם של פעם (היום לכולם יש טורבו).

לאחר תיאום ציפיות אמיתי (כתבות, אינטרנט) לגבי יכולותיה נהניתי לנהוג בה (1.6, ליסינג של חבר לעבודה).

גם את רומא לא בנו ביום אחד, אני משוכנע שדור 2 היה עדיף על דור 1. חבל שנגמר.

עריכה אחרונה על ידי rk1
פורסם
אלכס,

החיפושית מתחילה ב 130K.

רוצה אסיאתית קח פרו סיד.

וולוסטאר גברית בעינך? שתהיה בריא. יש פה מישהו שנתן לה שם עם קונטציה מינית. מעניין.

הוולוסטר מתחילה ב 110k. הקיה פרו סיד נראית לטעמי הרבה יותר טוב, אבל קהל היעד חושב אחרת והוולוסטר נמכרת הרבה יותר טוב. כמובן שגם פה כנראה שהמחיר משחק תפקיד. הוולוסטר יותר אגרסיבית בעיצוב שלה ממיטו ומה 500, לזה הכוונה.

emotion of motion

פורסם

מנוע גדול ללא טורבו ימצב אותה כמכונית ספורטיבית עם טעם של פעם (היום לכולם יש טורבו).

יש את טויוברו עם מנוע אוטמוספרי, אבל במחיר יקר יותר מהוולוסטר.

פורסם

לא התאכזבתי מהוולוסטר מאחר ורמת הציפיות שלי לא היתה גבוהה מלכתחילה.

כתרגיל עיצובי ורעיוני, היא בהחלט מוצלחת.

כמכונית נהיגה, לא ממש.

דווקא בגירסה האטמוספרית, התיבה כפולת המצמדים עושה עבודה טובה בהחלט, וההרגשה היא של נהיגה עם תיבה פלנטרית זריזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני דווקא מאוד אהבתי את הולוסטר (אולי בגלל שהיא מזכירה קונספט ולא סטנדרטית). אם הייתי לוקח ליסינג בסוף, הייתי בוחר בה.

בינתיים לפי מה שהבנתי, השמועות באו מיונדאי אוסטרליה. אני מקווה שהן לא נכונות. אפשר לאהוב, אפשר לשנוא אבל היא מגוונת את הנוף

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הבעיה בוולוסטר לא נמצאת בה, אלא באלה שחושבים שבגלל שהיא מעוצבת וקצת אגרסיבית במראה שלה היא כנראה ספורטיבית.

אני לא התאכזבתי בנהיגה בוולוסטר, מראש ידעתי שמדובר ב-I30 מעוצבת ופחות שגרתית. ההיגוי מעורפל ולא הכי מדויק כמו בכל דגמי יונדאי, השילדה די אילמת, ביצועים סבירים ותו לא במנוע האטמוספרי ואפילו "זריקות זנב" זה לא הכי כיף איתה. בסך הכל היא מתנהגת בסדר גמור, עם מנוע הטורבו היא גם מציעה ביצועים נחמדים ואפשר לקחת איתה פניות די מהר, רק בלי יותר מדי רגש, הנאה ותחושת חיבור לרכב. מבחינת יכולת דינאמית והנאה מנהיגה יש משפחתיות סטנדרטיות שהוולוסטר פשוט מחווירה לידן כמו הפוקוס או ה-3.

אם מסתכלים עליה כעל מכונית ספורטיבית במחיר נגיש, קל להתאכזב. היא לא ספורטיבית כלל מלבד העיצוב. אבל אם מסתכלים עליה כעל גרסה פחות משעממת מה-I30 המקבילה או כעל משפחתית מעוצבת אז אפשר להבין את הקיום שלה. יונדאי ד"א כשהם תכננו את הרכב הזה, הם רצו שתסתכלו עליו בדיוק ככה, ולא כרכב ספורט (אפשר לראות את זה כאשר בפרסומת שלה כשהם הציגו את "פטנט" הדלתות הם בחרו בפוקוס משפחתית סטנדרטית כאחת המתחרות ולא באיזו מכונית עם יומרה ספורטיבית כלשהי).

לדעתי חבל שהם שוקלים להפסיק את הייצור של הרכב הזה. לא שאני אוהב את הרכב הזה, אבל הקיום שלו שווה ערך לדעתי לקיום של הג'יפונים העירוניים שמבוססים על דגמי סופר מיני. הרבה צורה, פוזה ושואו ופחות שימושיות, ביצועים או יכולת מיוחדת.

פורסם (נערך)

המגיב מעליי צודק, אני מאמין שלכל חובב רכב עברה בראש המחשבה לייצר כבש בעור זאב ולמען האמת לא פלא זה עובד יופי כי "יופי" הרכב מדורג גבוהה אצל רוכשים (אצל נשים אני מאמין חולק את המקום הראשון עם צבע :lol:)

נ.ב

שומאכר עם האהבה שלך למודל הזה אני מפחד מה יקרה אם הם באמת יפסיקו את ייצור הדגם

עריכה אחרונה על ידי ARKODrama
"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

נראה שהגורל של הרכב הזה הולך להיות כמו הונדה FRV.

רכב שהייצור שלו הופסק, אבל הפך מוד מבוקש כרכב משומש בגלל ייחודיות מסויימת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כל פעם שאני רואה וולוסטר, אני נזכר ברכב האמיתי שהוא החליף (לא, זה לא היה יונדאי קופה):

Blackbody.jpg

כמה מכם זוכרים מי התנייד ב-323Fים הנ"ל כשהם היו חדשים, וכמה הם דומים לאלו שמתניידים בוולוסטרים כיום?

*כמובן, אני לא מכליל, לא כולם כאלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב הזה הוא הפרצוף של ה90's פה בארץ, בשבילי לפחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני באמת ובתמים לא מבין מה אתם רוצים מהוולוסטר, היסטוריית עולם הרכב משופעת ברכבי ALL SHOW,NO GO.

היו אפילו מוסטנגים עם מנוע 4 טורי!

באירופה משלמים (או לפחות שילמו במשך שנים, לא יודע מה קורה היום) אגרה שנתית וביטוח על בסיס הספק של הרכב ובארה"ב, הרבה שנים היה קנס על רכבים שצורכים מעל צריכת דלק מסוימת (GAS GUZZLERS)ויש בהחלט נישה לרכבים ספורטיביים...בלי הספורטיביות, רק המראה.

אני אתן לכם דוגמא סופר רלוונטית, אישתי חושבת שקורבט סטינגריי זה הרכב היפה בעולם, חלום חייה שתהייה לה אחת וזה יהיה הרכב היום יומי שלה.

עכשיו בא נגיד שבא היום והיא קונה אחת כזו, מה היא צריכה V8? מה היא צריכה 320 כ"ס?

צריכת דלק? אגרות וביטוח מנופחים?

בכיף הייתה קונה סטינגריי 1800 אוטומטית.

את הטיגרה כבר הזכרתי, היא נמכרה מעולה וכולה הייתה קורסה ביינונית בתחפושת יפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בכבישים טכניים (מבוא חמה, פוריה עילית) המכונית פרחה לחלוטין, שכן המחסור בכח הורגש פחות וניתן היה "לשחק" הרבה יותר עם המכונית

בכל מקרה, רמת האחיזה שלה נמוכה למדי בהשוואה לכל מכונית ספורטיבית אחרת, חיבור לדריפט בוקס ושאר אפליקציות הראה כי זמני ההקפה שלה בכבישים מסוימים ועל המסלול היה בין האיטיים ביותר שנמדדו אצלנו לרכבי הוט האץ'!

סה"כ מדובר במכונית חביבה שהיא הרבה יותר Show מאשר Go

הסיכום שלך לא תואם את הפירוט. בכלל.

אם כבר הפוך.

לפי מה שאתה כותב, זו מכונית נהיגה נטו, לעולם האמיתי (להוציא הביקורת על ההגה).

לא מכיר את הרכב, אבל רמת אחיזה נמוכה וזמני מסלול איטיים לא מתסכמים במשפט הסיכום שלך. לפי התיאור שלך נהפוכו, יש הרבה Go ועניין בנהיגה במכונית. זה שאבסולוטית היא אוחזת... את מי זה מעניין?

מישהו מודד לעצמו זמנים ברצינות כשהוא מתגרזן?

לא הבנתי...

נשמע לי אחלה אולד סקול במחיר טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

במהירות נמוכה אפשר (ורצוי) לשחק עם המכונית כאשר הבקרות מנוטרלות. במהירות גבוהה, בבלימה חזקה בקו ישר (!) הזנב פוסע הצידה, ולכן הרכב לא משדר ביטחון בהכנסת הרכב עם בלימה נגררת לתוך הפניה. המשמעות המיידית היא שאתה "משונמך" להיכנס לפניה עם פחות בלימה ולכן מהירות הכניסה שלך איטית יחסית. מעבר לכך, המנוע לא מרגיש נמרץ בגרסת הטורבו וסובל מהשהייה מוחשית מאוד למרות שמדובר במגדש טווין סקרול בגודל קטן יחסית.

אם משחקים זה הכייף שלך, אז כן, יש פה פוטנציאל. אבל אחיזה ותקשורת - ממנה והלאה. אז למה לא ללכת על רכב שמאפשר גם משחקים וגם אוחז טוב יותר, בולם טוב יותר, ומאיץ טוב יותר? אם כבר "אולד סקול" במחיר טוב - פיז'ו 208GTI או פיאט 500 אבארט' יעשו את העבודה טוב יותר, עם יותר תקשורת, ויותר פאן בנהיגה לטעמי. אפשר לשים את שתיהן על הצד כמה שרוצים (בפיאט יש בקרה בלתי מתנתקת, חשוב לציין), וכל שאר החבילה טובה יותר משמעותית. אלו שתי ההוט האץ' שהכי מזכירות כיום את המכוניות "של פעם"...

74914_10151730474827338_1201051788_n.jpg

1480536_10152012616592338_583135578_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי Kundason

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...