Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברנו סניק 2001 אוטומט . הרכב נסע טוב בבוקר. אישתי הניעה אותו עכשיו ונסעה כמה מטרים עד שנכבה. הניעה שוב אחרי דקה שוב נכבה. יש דלק ,מצבר חדש ,יש שמן יש מים,חגורה במקום. עכשיו הרכב רק נותן סטרטר יפה אבל לא מצליח להניע . עליי לציין שתוך כדי הסטרטר הרכב קצת רועד לא נראה רגיל. א. תגידו לי בבקשה שזו לא רצועת הטיימינג הלכה. ב. ממה יכולה לנבוע הבעיה והאם שגריר יכולים לעזור במשהו או רק לגרור?

פורסם

בטח כבר התייאשתם משאלות כאלה. וואלה מבין אותכם. אם תוכלו להמליץ לי על מוסך טוב בירושלים שאני אוכל מחר לגרור את הרכב אני אשמח מאוד!

פורסם

לצערי הסיבה יכולה להיות דברים רבים כגון: משאבת דלק, חיישן גל ארובה או חיישן כל זיזים, תקלה במערכת הצתה ועוד...

תצטרך ללכת למוסך שיחבר הרכב למחשב כדי לבדוק מה הבעיה.

 

קשה לי להאמין שהחברה מהגרירה יוכלו לעזור, אלה עם כן מדובר במצבר בעל כושר הנעה חלש.

 

שי.

פורסם

יש מצב שזה הטיימינג, ואם הוא הלך בזמן שהמנוע מונע, הלך גם ראש המנוע, יחד איתו עוד כמה רכיבים יקרים אש.

היתה לי נבלה סרוחה שכזו, וגם זה קרה לי איתה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עדכון למען הקהילה. הגיע בחור מאחת מחברות החילוץ . ריסס קצת חומר וראה שהרכב מתחיל להראות סימני חיים. תוך דקה הגיע למסקנה "משאבת דלק". הוא חיבר חוט ישירות מהמצבר למשאבת דלק והרכב הניע בצורה חלקה! ואז הגענו למסקנה שהמשאבה תקינה אבל חשמל לא תקין. אמר שמה שהוא עשה זה לא בטיחותי ושאני חייב לנסוע ישר למוסך . השאלה שלי אויל יש פיוז לעסק או משהו שאני יכול לסדר בעצמי?(יש לי ידיים..)

פורסם

קשה להאמין שזה פיוז כי הרכב הניע פעמיים ונכבה, אם היה פיוז לא היה מניע בכלל כבר אחרי הכיבוי הראשון. מצד שני לא עולה כסף לבדוק פיוזים אז … לך על זה. סביר שיש ממסר למשאבת דלק אז בדוק גם אותו

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

×
×
  • תוכן חדש...