Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איווקס או מובילאיי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מברר לגבי מערכת מהסגנון של הנ"ל עבור אבא שלי.

אחד הפרמטרים שחשובים לי הם התמודדות המערכת עם חושך (נהיגת לילה).

משיחה עם נציגה של איווקס נאמר מצד אחד שמערכת הרדאר מחפה על המצלמה בתנאי חושך בין השאר.

מצד שני כששאלתי איך מזהה סטייה מנתיב, ענתה שהמצלמה מזהה את קו ההפרדה (לא יודע אם הקו בין הנתיבים או של השול), כך או כך זה כמובן לא הרדאר. אז מהי איכות זיהוי סטייה מנתיב בלילה אם בכלל?

עם המשווקים של מובילאיי עוד לא דיברתי.

מהשוואות בדה מארקר מלפני 4-5 שנים המסקנות היו שאין הבדלים מהותיים בין איווקס למובילאיי.

עוד נכתב שם או במקום אחר (לפני כך וכך שנים) שנקודת תורפה של איווקס היא התעלמות מחפצים סטטיים כגון רכב חונה (האם גם גדר הפרדה?).

מצד שני עברו מאז שנים ויתכן ועדכנו את המערכות.

והשאלות שלי הן (מעבר לענייני מחיר):

האם למי מהמערכות יש יתרונות אחת על השנייה?

האם במי מהם בוצעו עדכונים וכעת כן מתמודדת טוב יותר מבעבר?

האם יש כאן משתמשים למי מהמערכות שיוכלו לחוות את דעתם על תפקוד המערכות (לא מטעם, אלא משתתפי פורום אמיתיים)?

:-D

פורסם

באוטו של אבא שלי מותקנת איווקס עובדת מעולה בבוקר ובערב. זה נכון שהוא מזהה את הקווקווים על הכביש. לפעים היא קצת מטרידה היות ואם עובד נתיב ללא איתות היא מצפצפת.

לא יודע במחקרם כמה המערכת הזאת יעילה בתור צעצוע זה נחמד.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...