Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ותודה לסמלת :-)

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום אני מקבל טלפון: ״שלום, זה השליח מסמל״ת. אתה באותה כתובת שהבאתי לך פעם קודמת חבילה״?

תוך חצי שעה, נחתו אצלי בבית שוקולדים עטופים בכדורגל - והילד שלי ביקש למסור תודה - אז הנה אני מוסר :-)

בנוסף קיבלתי הזמנה לארוחת ערב במסעדה + הקרנה של חצי גמר.

וואלה, מגישת ״אני ואפסי״ של צמפיון - הגעתי למקום שממש מכבד אותי כלקוח. כיף ומעודד להישאר אצל היבואן הזה. סחטין! אל תפסיקו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה כיף לשמוע, יבואן שמבין שערך מוסף מסוג זה ישאיר את הלקוחות מרוצים, שמחים וחוזרים.

עכשיו אני צריך לברר מה הקריטריונים כדי לדעת אם גם לי מגיע פינוק שכזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בלי תמונות- השרשור הזה לא שווה כלום.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מגניב, האם יש בעלי רכבים של סמל"ת ששווים כבר פחות מ 50K שזוכים לקבל מתנות בדואר, או שמא מדובר בפריווילגיה של בעלי השנתונים האחרונים בלבד?

פורסם

ברור שמדובר בחנופה לבלוגרים ומובילי דעה באינטרנט.

כאלו שסמל"ת חפצה ביקרם.

כגון בר72 ספורטיבו ושות'.

אין שום סיכוי, שהם שולחים את המתנות אפילו לאחוז בודד של הלקוחות.

אממה כנראה שזה עובד, ועל כך מגיע להם שאפו.

לי אישית חנופה בצורת בירה ושוקולד, לא מהוה פקטור בבחירת רכב.

פורסם (נערך)

אייל אתה טועה ומטעה. אני לא בלוגר ואין לי פעילות מעבר למה שאני כותב פה. וראיתי את כמות המעטפות שהיתה לשליח... היה לו טנדר עמוס.

ברור שזה לא פקטור עיקרי - אבל זה כיף... לא שתדע אם תתמיד ברכבים שבחתימתך ;-) מניסיון...

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם
אייל אתה טועה ומטעה. אני לא בלוגר, וראיתי את כמות המעטפות שהיתה לשליח... היה לו טנדר עמוס.

ברור שזה לא פקטור עיקרי - אבל זה כיף... לא שתדע אם תתמיד ברכבים שבחתימתך ;-) מניסיון...

אני חוזר בי לא בלוגר אלא: "פורומניאק".

אתה מסכים איתי, שהם לא שולחים את המתנות לכל הלקוחות?

למה לבר72 כן, ולישראל ישראלי לא?

פורסם (נערך)

אייל, בהנחה שיותר מכמה עשרות בודדות מקבלים את זה, לפי כמות המעטפות שהיו לו ברכב, הרי שאולי זה מחולק למי שרכש בשנתיים האחרונות, ולכן ישראל ישראלי כן שם? באמת שאין לי מושג. אין לי שום קשר עם אף אחד בסמלת. אולי מחלקים קודם מאזור המרכז ואח"כ מגיעים צפונה כמו פעם קודמת? אולי מי שלא קיבל אבל יציין פה את זה - יקבל? (גם, כמו פעם קודמת) זה יבואן שונה - תראה את טיולי אברט'.

עכשיו, ברור שזה לא בחינם. וגם לא תמיד סמלת התייחסו יפה ללקוחות שלהם אם לשפוט לפי סיפורי עבר. זה שימור לקוחות, חלק מהתקציב והמחיר של הרכב. אבל אצל אחרים אתה משלם אותו דבר (או יותר), ומקבל כינים ומכטרוניק בחינם.

עריכה אחרונה על ידי bar72

פורסם

נציג סמל"ת בפורום, אתה יכול להבהיר מי זכאי למתנות הללו ומי לא? אני רואה שגם סמל פיאט מופיע על המעטפה ו-bar72 מדבר על טנדר עמוס בכאלו רק באזור החלוקה שלו, מה שאומר שזה לא רק ללקוחות אלפא..

במילים אחרות, גם אני רוצה לסעוד! :wink: ואם תמשיכו ככה, לא תשאירו לי כל ברירה וגם את הרכב הבא ארכוש אצלכם. איזה פינוק להיות לקוח של היבואן הזה! :-D

:idea:
פורסם

כל הכבוד להם על הפינוקים.

למען האמת, גם לי יש תחושה שקיים קשר ישיר בין היותך חבר פורום פעיל שדואג פעם אחר פעם לפחות שירשור בו אתה מודה

על המתנות שקיבלת מהיבואן האדיב שכה משקיע בלקוחותיו לבין כך שאתה מקבל מתנות באופן כה תכוף.

שלא תבין לא נכון, אינני מבקר אותך, רוב החברים כאן במקומך היו נוהגים בצורה דומה ככל הניראה.

אהיה מופתע ושמח לגלות שאני טועה וכי כל לקוחות היבואן שרכשו את אותו רכב שרכשת ובאותה תקופה, מקבלים בדיוק

את אותן המתנות ובאותה התכיפות כפי שאתה מקבל.

פורסם

אני חושב שזה התחיל הפוך - התחלתי לקבל - ואז התחלתי להודות :-)

אגב, אני לא משוכנע שהם יודעים בכלל מה הכינוי שלי פה... ובכל מקרה, נראה לי שאכן כל מי שרכש רכב דומה באותה תקופת זמן מקבל את זה, זה הרי לא כ"כ הרבה אנשים... :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...