Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ותודה לסמלת :-)

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה - צריך לראות כאן את חצי הכוס המלאה (אולי אפילו יותר מחצי כוס).

זה שמתריסים "למה זה קיבל וזה לא" / "ההוא בלוגר-מתחנף - אז שלחו לו" - תסלחו לי, אבל זוהי סתם צרות עין.

לא ברור מאליו. ממש לא (שליחת הסובונירים הללו מיבואן רכב).

שאפו לסמל"ת ! (עכשיו צריך רק לשכנע האישה לקנות אלפא בשבילה. לא יודע כבר אם לשים כאן את הסמיילי הקורץ או לא...)

alfa 156 2.5.

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוא נצא מנקודת הנחה שסמל״ת רואים בבר ושכמותו ״מובילי דעה״ פה בפורום ולכן מפנקים אותם במתנות כאלה ואחרות- איפה פה הבעיה?

Win win situation- בר מתפנק עם שוקולדים ובעיקר מתשומת הלב של היבואן שבתורו נהנה מהוקרת התודה של הלקוח על המשמעויות המסחריות הנלוות לכך.

אבל אני רק שואל שאלה- למה צ׳מפיון אינה מפנקת לקוחות שלה שהינם מובילי דעה?

זה יכול להיות רעיון מצויין עבורם בתור יבואן שיש לו תדמית שירותית זוועתית.

במחשבה שניה, גם אם צ׳מפיון ישלחו ללקוחות מובילי הדעה שלהם דוגמנית עירומה מצופה שוקולד חם ואוחזת בחצי ליטר בירה קרה- לא בטוח שזה ישנה את התדמית שהם זכו לה ביושר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במחשבה שניה, גם אם צ׳מפיון ישלחו ללקוחות מובילי הדעה שלהם דוגמנית עירומה מצופה שוקולד חם ואוחזת בחצי ליטר בירה קרה- לא בטוח שזה ישנה את התדמית שהם זכו לה ביושר.

לגבי החלק הזה, אני לא בטוח שזה לא ישנה את התדמית...

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

עידן, אני ממליץ שתיגש עם בר72, לטיפול בתסביך "צ'מפיון".

10 יבואנים (או יותר) יש בארץ, אף אחד לא שולח שוקולד ובירה (למעט סמל"ת).

ואתם ישר צועקים, "צ'מפיון" למה אתם לא צועקים UMI, או שלמה, או יוניון מוטורס?

הגדיל לעשות בר72, שגם לשרשור שעוסק בשוקולד הצליח לדחוף DSG.

• אחראי פורום
פורסם

teyal, למה ההתקטננות?

יש פה מצד אחד יבואן משקיען.

מהצד השני יש פה יבואן שגם פות"ש ועוד רבים וטובים אכלו ממנו מרורים.

נותנים את שניהם כדוגמאות קיצון די מוצלחות. האחרים סתם לא בולטים לטובה או לרעה.

זה הכל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
teyal, למה ההתקטננות?

יש פה מצד אחד יבואן משקיען.

מהצד השני יש פה יבואן שגם פות"ש ועוד רבים וטובים אכלו ממנו מרורים.

נותנים את שניהם כדוגמאות קיצון די מוצלחות. האחרים סתם לא בולטים לטובה או לרעה.

זה הכל.

אם אתה לא יודע, אז אל תגיב.

האדון72, לא אכל מרורים ולא נעליים.

כולה מקדמה של 500 ש"ח, שהוחזרה/לא הוחזרה לו

ומאז ועד היום, הוא צועק מעל כל במה אפשרית, כמה צ'מפיון זבל.

זה הכל, פשוט תסביך נטו, (אם כי מאוד משעשע לעקוב אחר התפתחות התסביך)

פורסם

סמל"ת השקיעו השקעה של ממש והפכו מיבואן שהיה בין המושמצים לפני זמן לא רב, ליבואן שהשירות שלו זוכה לשבחים מקיר לקיר. זה לא פשוט (והם די חייבים את זה עכשיו, קשת הדגמים לא הכי רחבה, ואני לארג'). צ'מפיון מייבאים מכוניות שרבים מחברי הפורום נוסעים או רוצים לנסוע בהן, ואחראים לכמה מהפאקים המהותיים שתוארו בפורום בכל הקשור למתן שירות. זה כל הסיפור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רמת הבכיינות/ יללנות/ "מגיע לי" בשרשורי המתנות של סמל"ת פשוט שוברת שיאים.

יאללה, כולה 3 בירות שבאמת עושות ממש טוב על הלב לקבל בהפתעה אבל להתחיל להתבכיין על זה שלא קיבלת 3 בקבוקי בירה?

דחילק, מה נהיה איתכם.

וזה עוד לפני שאני מתחיל לדבר על חובבי תאוריית הקונספירציה, איך זה הלך?

"בר25 מקבל בירה כי הוא המאהב הסודי של אשתו של הבעלבית"?

בקיצור, כל הבכיינים, GET A LIFE !!!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל הכבוד לסמלת!

חבל שאחרים לא מאמצים את השיטה =)

למה לא?

לובינסקי גם שלחו לנו פרחים לאחר שקיבלנו את הרכב (3008, לפני שלוש שנים) ומאז שולחים פרחים ביום ההולדת.

אישית זה נראה לי קצת מוזר...

פורסם (נערך)

חלק מהבעיה של צ'מפיון נובעת מבעיות אצל היצרן (מנוע הסופר/טורבו וה-DSG7).

צ'מפיון מייבאים מכוניות שרבים מחברי הפורום נוסעים או רוצים לנסוע בהן

ויש גם בעיה צרכנית.

יש אנשים שיהיו בטוחים ש-A3 זה המכונית הכי פגז ומהירה בעולם, רצוי כמובן עם חבילת אבזור שהיבואן מוכר במחיר מופקע. יש עוד רבים שיטענו בלהט שגולף זה רכב עם אמינות של סלע ועם פח עבה יותר מהשריון של טנק מרכבה וכו'. הם יטענו זאת ולא משנה כמה מרורים הם יאכלו מהיצרן ומהיבואן. אפילו שכבר היה ברור בכל העולם שה-DSG7 הוא מוצר זול ונחות מקודמו, אחרי ש-VAG בעצמם קברו את הסופר/טורבו קבורת חמור, עדיין היו חברים בפורום שהגנו בחירוף נפש על המוצרים ואני משוכנע שרובם המוחלט עשו זאת בחינם...

אז אם היבואן בטוח שהוא מוכר את הסחורה הלוהטת ביקום ושאנשים יעמדו בתור לקנות ממנו מכוניות בכל מקרה, אז למה לו להתאמץ?

וזה עוד לפני שאני מתחיל לדבר על חובבי תאוריית הקונספירציה

לא קונספירציה ולא נעליים. קיים מושג בשיווק של "בעלי דיעה" וידוע שחברות רבות (בכל העולם) מנסות להשפיע על אותם "בעלי דיעה". זה כולל הזמנות לנהיגות מבחן בשילוב בופה עסיסי, שליחת עלונים מהודרים בצירוף שי או הזמנות לערבי עיון או ימי נהיגה עם ארוחת ערב טובה בחסות החברה. אז יכול להיות שסמל"ת באמת שלחו שי לכל (קומץ) רוכשי הג'ולייטה ויכול להיות שהם התמקדו באלו שנחשבים כאמור "בעלי דיעה".

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)
סמל"ת השקיעו השקעה של ממש והפכו מיבואן שהיה בין המושמצים לפני זמן לא רב, ליבואן שהשירות שלו זוכה לשבחים מקיר לקיר. זה לא פשוט (והם די חייבים את זה עכשיו, קשת הדגמים לא הכי רחבה, ואני לארג'). צ'מפיון מייבאים מכוניות שרבים מחברי הפורום נוסעים או רוצים לנסוע בהן, ואחראים לכמה מהפאקים המהותיים שתוארו בפורום בכל הקשור למתן שירות. זה כל הסיפור.

את זה, תגיד לאנשים עם הדשבורד המתפוצץ, שסמל"ת בשיטת מצליח.

החליפה אך ורק, למי שצועק הכי הרבה וחזק, ושכל היתר ישלמו.

לדעתי, אין שום הבדל גורף, בין היבואנים בארץ ברמת השרות.

(למעט שוקולד פה או בירה שם).

הכל תלוי, על איזה מוסך מורשה ספציפית אתה נופל.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם

Doc slow - אני אמשיך את הכוון שלך בשינוי קל :

חלק מהבעיה של צ'מפיון נובעת מבעיות אצל היצרן (נכון) וחלק שני (לא פחות מבוטל מהראשון) בעייה בשרות.

מה זו בעייה צרכנית ? מתאים לך (המפרט והמחיר) - תקנה. לא מתאים - אל תקנה / תקנה משהו אחר.

alfa 156 2.5.

פורסם

אחרי שקניתי את הקליאו החדשה - 1200 ידנית, משמע הדגם הכי זול בארסנל הרכבים של היבואן, הגיע אליי הביתה שליח עם מקרר נייד לרכב/לבית במתנה, זמן קצר אחרי שהוא הלך קיבלתי גם טלפון שסיפר לי שאני זכאי ל-2 כרטיסים להופעה שהייתה בזמנו בהאנגר עם האנשים המוזרים שמשפריצים מים, אפילו היו נחמדים והסכימו לתת אותם להורים שלי מכיוון שאני כבר הייתי בהופעה.

ללא ספק השאיר רושם חיובי עליי מתהליך הרכישה והשירות של היבואן.

פורסם

Teyal אתה מזכיר לי את אלו שליגלגו על מכבי ת"א שלקחה את גביע אירופה בגלל הזרים וזה לא חוכמה.

למד לפרגן,אף אחד מלקוחות סמלת לא קנה את הרכב בגלל בירה/שוקולד/הופעה.

היבואן משמר את הקשר על לקוחותיו,גם עם הלקוחות של הכלים המסחריים שהוא מוכר,וזאת בנוסף לטיפול מוסכי הרשת גם לאחר הקנייה.

היבואן שאתה מגן עליו בחרוף נפש לעומת זאת, מזלזל בלקוחותיו מהרגע שהם דורכים באולם התצוגה(נסיעות מבחן וכדומה),וממשיך ביחס המזלזל במוסכי שרות ששמם יצא למרחוק,וברכבים שמבלים במוסך חדשות לבקרים בזמן שבעליהים מתחננים לאחריות של "רצון טוב" ושאר קשקושים.

דרך אגב,לא קיבלתי את במתנה הנוכחית,כניראה שאני לא בלוגר מצטיין או מוביל דעה...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
Teyal

היבואן שאתה מגן עליו בחרוף נפש

כרגיל אדון alfa לא נותן לעובדות, לבלבל אותו.

תראה לי ציטוט אחד שלי, (בלי להוציא מהקשר) שאני מגן על יבואן כלשהו, בחרוף נפש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...