Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת רקע כללי:

אנחנו זוג עם כלב שבא איתנו לכל מקום, מעבירים דברים מפה לשם באופן קבוע, גרים בדרום השפלה ומרכז החיים שלנו באזור השרון, מכרנו לאחרונה את הרכב היחיד שלנו - סיטרואן פיקאסו 1.4 C3 ידנית (5) מאחר והיתה איטית ולא נוחה לנסיעות ארוכות, הבאדג׳ט שלנו הוא עד 40k, רוצים להשיג רכב נוח, יפה, יעיל, חזק ושקט.

אחרי שבוע של חיפושים ביד2 וכל מיני סוכנויות שקצת קשה לנו לסמוך עליהם (בלי סיבה ברורה) אלו הרכבים שחשבנו עליהם:

פורד פוקוס סטיישן או ספורט 2013-14 1.6/2.0 ליטר - עד 70,000קמ בגלל שמכירים את האוטו והוא טוב מבחינת רוב הפרמטרים

אלפא רומאו מיטו ואם יתמזל מזלנו ג׳ולייטה עד 70,000קמ בגלל נראות בעיקר 2012-14

דאציה סנדרו סטפווי בגלל מחיר ושנתון 2015-14

שברולט קרוז סטיישן או האטצ׳באק בגלל נוחות נראות ומחיר 2013-14

פורד מונדאו 2012-13 סטיישן בגלל שהיה לנו בעבר 2010 ידני ספורט 1.8 דיזל והרכב היה פשוט מעולה.

יש למישהו כאן עצה טובה איזה רכב פספסנו? איזה רכבים נוספים כדאי לשקול?

פורסם

קרוז סטיישן 1.8 בשנתונים 2013-14 בהחלט תמורה טובה ביחס למחיר שהוא נסחר, רק למצוא שמורה.

אם תתאמצו טיפה I30CW מ2013 תיכנס לתקציב, אחלה אוטו.

פורסם
קרוז סטיישן 1.8 בשנתונים 2013-14 בהחלט תמורה טובה ביחס למחיר שהוא נסחר, רק למצוא שמורה.

אם תתאמצו טיפה I30CW מ2013 תיכנס לתקציב, אחלה אוטו.

I30CW - עם קילומטראז נמוך קצת קשה למצוא..

מה דעתך על פורד פוקוס 2013 1.6 סטיישן? מה כדאי לבדוק לפני קניה? מצאתי אחת עם 75kקמ. מפרטי. ואני הולך לראות אותה מחר

תודה רבה

פורסם

פוקוס 2013 סטיישן?

רק אם תמצא ידנית.

הרובוטית צרה צרורה ( הגיר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מןנדאו בשנים האלה שציינת מחיר קנייה בין 40 ל 50 רכב חזק מאוד, האופציות הנוספות שרשמת עגלות לעומתו.

יש הוצאןת תחזוקה נלוות כמו החלפת שמן גיר אחת ל 3 שנים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

לטעמי כל הרכבים שחשבת עליהם פוקוס , מונדאו , וקרוז הם נפילה אחת גדולה

פוקוס כמו שאמרו בעיה בגיר הרובוטי הנבלתי שלה .. , מונדאו רק אם טופלה לפני הזמן וגם אז תיבת פנדורה גם כן עם גיר דפוק , קרוז אולי רק השנותנים האחרונים אבל גם אז לא ידועה האמינות שלה יותר מדיי.. מה שבטוח שהישנות צרה צרורה עם תקלות מכאן ועד קוריאה...

המלצה שלי תתרחק כאילו החיים שלך תלויים בזה חחח...

פורסם
הבאדג׳ט שלנו הוא עד 40k, רוצים להשיג רכב נוח, יפה, יעיל, חזק ושקט.

תקציב גבוה ומעט דרישות זה תמיד רעיון טוב.

פוקוס ידנית זו אופציה מעניינת, חזקה היא לא. הסטיישן הגיעו רק ברמת הגימור הנמוכה (טרנד) אאל"ט, ההאצ' כבר הגיעה גם ברמת גימור ספורט (או טיטניום לאקובוסט, פחות רלוונטי). אם אתם לא חייבים את המקום בסטיישן, הייתי מעדיף את ההאצ'בק המאובזרת.

ג'ולייטה לא מתקרבת לתקציב הזה בשנתונים שציינת. מיטו צפופה ולא מאוד איכותית.

דאצ'יה לא איכותית יותר (כנראה פחות) מה-C3 פיקאסו, הייתי מוותר.

מונדאו יקרה (לפעמים מאוד) לתחזוקה וצריכת הדלק שלה גם לא עוזרת; לא ממש ברור לי מה היא עושה פה ברשימה.

אם אפשר להעלות קצת את התקציב (לאזור 50+), הייתי מחפש פיג'ו 308 מ-2014 או סיטרואן C4 מ-2015 (עם המנוע החדש, 1.2 טורבו). אם לא, אולי מגאן קופה ידנית (אם לכלב לא אכפת להידחק מאחור) סביב 13-14 יכולה להתאים לכם.

אופציה אחרת למשפחתית אמינה ודי אפורה תהיה מיצובישי לנסר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...